LiKBeAsT Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 με μετραφραση στα ελληνικα δν προκειται να βγει ακρη.. δοκιμασε στα αγγλικα.
Black Demis Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 ολο το ζουμι εδω ειναι...ποιος θα μας το μεταφρασει ομως.... Сборка от blackmanos [?] зеркало1 зеркало2 ( 29.04.2008) положить в папку с USD и запустить, в сборку входит cap от kis_s, anticaptcha от saltlake и fbt для Finereader 8.0. Работает с Rapidshare.com, FileFactory.com, MegaUpload.com, DataCod, IFolder, Uploading.com и т.д. Встроено автоматическое обновление шрифтов, самой сборки и обновление плагинов. You get the error message "Can't find script engine VBScript" because the dynamic link library (DLL) VBScript.DLL is not properly installed on your compter. Is is unlikely this file (VBScript.DLL) is missing, so all you have to do is type "regsvr32 VBScript" in a Command Prompt or in the Run Dialog (Start -> Run) Ξέρω ρώσικα.... Λέει.. συλλογή από των blackmanos mirros 1 mirror2 ( 29.04.2008) βάλτε στο φάκελο με το usd και τρέξτε το, στην συλλογή συμπεριλαμβάνεται cap από το kis_s, anticaptcha απο το saltlake και fbt για το Finereader 8.0 Λειτουργεί με το Rapidshare.com, FileFactory.com, MegaUpload.com, DataCod, IFolder, Uploading.com κλπ . Ενσωματώθηκε αυτόματη αναβάθμιση γραμματοσειράς, της ιδίας συλλογής και ανανέωσης των plugins. τα αλλά αγγλικά είναι δεν νομίζω να χρειαζεται
Sadman Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 ρε παιδια εχω κατεβασει ολα τα τελευταια updates. Το εχω βαλει να κανει και update μονο του. Αλλα δεν μπορω να κατεβασω. Προσπαθει να παρει το λινκ και απλα ξανα κανει κοννεκτ. Τι παιζει?Σε εσας δουλευει?
afentiko7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Happy Hours πάλι. Εγώ λέω να τους βάλουμε να φτιάξουν κανά πρόγραμμα σε perl, cgi για να μας λένε πότε είναι happy
Sadman Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 οταν ειναι happy μπορουμε να βαλουμε κανεναν dlmanager για dl?
Lucretius Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Τo cryptload δουλεύει μια χαρά με τα happy hours. Κατεβάζω αυτή την στιγμή.
PETROS13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 τώτα τελευταία κρατάνε κάμποσο οι happy hours. 9:00 - 13:00 και το βράδυ από τις 2:00 μέχρι δεν ξέρω πότε...
safe1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 ...όντως έχουν βγάλει κάτι νέο στις 29/4... Θα το δοκιμάσω εκτός happy hours και αν δουλεύει θα σας ενημερώσω...
Sadman Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 σημερα παρα κρατησανε. Απο τις 1 μεχρι τωρα περιπου.(6:10)
ALXIOA Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 σημερα παρα κρατησανε.Απο τις 1 μεχρι τωρα περιπου.(6:10) ποια μια φιλε μου...εχω σημερα απο τις 9 η ωρα το πρωι κατεβαζα ασταματητα....βρε λεω και μπας το εφτιαξαν οι ρωσοι....αλλα που...
Sadman Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 εγω 1 ξυπνησα γιαυτο λεω . To προγραμματακι δουλευει σε happyhours?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.