afentiko7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 εγω 1 ξυπνησα γιαυτο λεω .To προγραμματακι δουλευει σε happyhours? CryptLoad, Usdownloader, (E)lephant όλα δουλεύουν. Το θέμα είναι να βάλουν κανά scheduler μη κάνει επανασύνδεση όλη μέρα μέχρι να βρουν λύση
Sadman Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Βαλε στο cryptload απο τα options στο rapidshare"Wait for Happy Hours" και δεν θα κανει επανασυνδεση συνεχια
Lucretius Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δεν το είχα προσέξει, Σε ευχαριστώ sadman. Εν το μεταξύ, ένα περίεργο πράγμα...στα Happy hours κατέβαζε με 400 (το όριο της γραμμής μου). Τώρα σέρνεται στα 50-60.
Sadman Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 εμενα παντα στο οριο κατεβαζει(110)μαλλον επειδη οταν εχει happy ειναι αδειο το δυκτιο τους.
ALXIOA Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 οι ρωσοι που ειναι ρε παιδια???κανα νεο δεν εχουμε....δεν μπορω να περιμενω μονο τισ χαπυ ωρες....
Sadman Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 μπα απο οτι φαινετε οχι,και μαλλον δεν θα εχουμε για αρκετο καιρο.
dimitris2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 επειδη τα χω ψιλοπαιξει με τοσα ποστ, τελικα υπαρχει καποιο update για το USdownloader που να δουλευει παντως καιρου ; (ειτε happy hours ειτε οχι)
Lucretius Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Όχι. Μάλλον οι ρώσσοι τα βρήκαν πολύ δύσκολα. Το τελευταίο update δουλεύει μόνο για το happy hours
dimitris2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 μαλιστα... οποτε για να μη επαναλαμβανομαστε συνεχεια και φορτωνουμε το thread μια παρακληση, να μη δημιουργουνται ασκοπα ποστ του τυπου "αντε και ακομα δε βγηκε κατι καινουργιο" κλπ. οταν θα βγει ενημερωση σιγουρα θα το μαθουμε και θα το ποσταρει καποιος. αυτο ως συμβουλη για την καλυτερη εξυπηρετηση ολων μας ας μη ξεχναμε οτι το thread αναφερεται σε συγκεκριμενη μεθοδο και οχι σε γενικους τροπους παρακαμψης
Sadman Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Happy Hours. Τεληκα αυτο με το cryptload δουλευει τελεια. Μπουκαρετε.
mpampos Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 παιδια θελω τα φωτα σας εχω και usd και CryptLoad αλλα στο 2ο δεν ξερω τι ρυθμησεις να κανω. π.χ για reconnect βαζω το tst 10 αλλα μου κανει reset αφου παρει τον αλλο συνδεσμο και μετραει απο 5000sec. τι πρεπει να βαλω;εχω το baudtec. ευχαριστω
Lucretius Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 παιδια θελω τα φωτα σας εχω και usd και CryptLoad αλλα στο 2ο δεν ξερω τι ρυθμησεις να κανω. π.χ για reconnect βαζω το tst 10 αλλα μου κανει reset αφου παρει τον αλλο συνδεσμο και μετραει απο 5000sec. τι πρεπει να βαλω;εχω το baudtec. ευχαριστω Δοκίμασες να βάλεις ένα wait time στα 20-30 δευτερόλεπτα. Δες τις δικές μου ρυθμίσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.