Προς το περιεχόμενο

Κατεβάστε από Rapidshare - δωρεάν πρόγραμμα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγω 1 ξυπνησα γιαυτο λεω :-D.

To προγραμματακι δουλευει σε happyhours?

CryptLoad, Usdownloader, (E)lephant όλα δουλεύουν. Το θέμα είναι να βάλουν κανά scheduler μη κάνει επανασύνδεση όλη μέρα μέχρι να βρουν λύση

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν το είχα προσέξει, Σε ευχαριστώ sadman.

Εν το μεταξύ, ένα περίεργο πράγμα...στα Happy hours κατέβαζε με 400 (το όριο της γραμμής μου). Τώρα σέρνεται στα 50-60.

Δημοσ.

οι ρωσοι που ειναι ρε παιδια???κανα νεο δεν εχουμε....δεν μπορω να περιμενω μονο τισ χαπυ ωρες....

Δημοσ.

επειδη τα χω ψιλοπαιξει με τοσα ποστ, τελικα υπαρχει καποιο update για το USdownloader που να δουλευει παντως καιρου ; (ειτε happy hours ειτε οχι)

Δημοσ.

μαλιστα... οποτε για να μη επαναλαμβανομαστε συνεχεια και φορτωνουμε το thread μια παρακληση, να μη δημιουργουνται ασκοπα ποστ του τυπου "αντε και ακομα δε βγηκε κατι καινουργιο" κλπ. οταν θα βγει ενημερωση σιγουρα θα το μαθουμε και θα το ποσταρει καποιος. αυτο ως συμβουλη για την καλυτερη εξυπηρετηση ολων μας :-)

ας μη ξεχναμε οτι το thread αναφερεται σε συγκεκριμενη μεθοδο και οχι σε γενικους τροπους παρακαμψης

Δημοσ.

παιδια θελω τα φωτα σας εχω και usd και CryptLoad αλλα στο 2ο δεν ξερω τι ρυθμησεις να κανω. π.χ για reconnect βαζω το tst 10 αλλα μου κανει reset αφου παρει τον αλλο συνδεσμο και μετραει απο 5000sec. τι πρεπει να βαλω;εχω το baudtec. ευχαριστω

Δημοσ.
παιδια θελω τα φωτα σας εχω και usd και CryptLoad αλλα στο 2ο δεν ξερω τι ρυθμησεις να κανω. π.χ για reconnect βαζω το tst 10 αλλα μου κανει reset αφου παρει τον αλλο συνδεσμο και μετραει απο 5000sec. τι πρεπει να βαλω;εχω το baudtec. ευχαριστω

Δοκίμασες να βάλεις ένα wait time στα 20-30 δευτερόλεπτα. Δες τις δικές μου ρυθμίσεις

post-46671-129062966284_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...