Προς το περιεχόμενο

Κατεβάστε από Rapidshare - δωρεάν πρόγραμμα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

dimitris2006 , Έχω σύνδεση adsl και το modem crypto200 α) το ReConnect δουλεύει τέλεια β) για το USDownloader βάζω τα lings που θέλω να κατεβάσω πατάω το βέλος για να κατέβουν αλλά δεν κατεβαίνουν . ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΩ ????

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
dimitris2006 , Έχω σύνδεση adsl και το modem crypto200 α) το ReConnect δουλεύει τέλεια β) για το USDownloader βάζω τα lings που θέλω να κατεβάσω πατάω το βέλος για να κατέβουν αλλά δεν κατεβαίνουν . ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΩ ????

otan les den katevenoun ennoeis sou kanei aposindesi?

Δημοσ.

αυτο που σου βγαζει πρωτη φορα το βλεπω, δοκιμασε να ξανακατεβασεις ολο το προγραμα που δινω στο 1ο ποστ και να βαλεις τη νεα γραμματοσειραπου παλι αναφερω το "how to" στο αρχικο μηνυμα

Δημοσ.

dimitris2006 , Κατεβαίνει ένα part αλλά δεν πηγαίνει στο επόμενο αυτόματα . Tο reconnect προσπαθεί να συνδεθεί (με το username and password μου) αλλά βγάζει μήνυμα 628 . Μήπως πρέπει να αλλάξω ρυθμίσεις ?? η φταίνε οι γραμματοσειρές ??

Δημοσ.

Elpizw na anevazeis ka8e fora pou kanei update to CAP ta teleftaia sto link pou dineis sto 1o page, wste na einai updated to program.

Episis vale mia sintomefsh sthn istoselida tou CAP ston fakelo tou mitsos4u :-)

Re sy h istoselida tou CAP einai sta Rwssika! :-<

Δημοσ.
Elpizw na anevazeis ka8e fora pou kanei update to CAP ta teleftaia sto link pou dineis sto 1o page, wste na einai updated to program.

Episis vale mia sintomefsh sthn istoselida tou CAP ston fakelo tou mitsos4u :-)

Re sy h istoselida tou CAP einai sta Rwssika! :-<

η ιστοσελιδα ειναι στα ρωσικα αλλα μπορει καποιος να καταλαβει που ειναι το download ετσι? οσο για το φακελο του US θα προσπαθω να τον εχω παντα ενημερωμενο αλλα κ αυτο να μην συμβει δεν ειναι τπτ να ακολουθησει κανεις τις οδηγιες για update του CAP....

αυτες τις αηδιες αρχεια που καταβαζει για thanks μπορουμε να τα σβησουμε απο το thanks.bat ?

τα thanks.bat ειναι απο τους δημιουργους του CAP και τα βαζουν για να κερδισουν προφανως premium points. απλως δεν τα καταβαζετε

@tora33 το error 628 ειναι θεμα του οτε οταν γινονται συχνες αποσυνδεσεις-επανασυνδεσεις. με 1-2-3 φορες θα προσπαθησει μονο του και θα το πετυχει. τωρα αν σου δουλεψε καλυτερα το προγραμα που αναφεραν τα παιδια πιο πανω ακομα καλυτερα

Δημοσ.

λοιπον στο πρωτο ποστ εχω προσθεσει ενα mirror το οποιο περιεχει US, CAP, μαζι με τις τελευταιες ενημερωσεις και ενσωματομενο τον τροπο για το update.

να σημειωσω πως το mirror ειναι ακριβως αυτο που χρησιμοποιω εγω και επισης εχω να δω thanks.bat αρκετο καιρο

Δημοσ.

dimitris2006 καλη μαγκια αυτα που μας λες όπως και οι υπόλοιποι !!!

Μια απορία, μόλις μου κατεβάσει 1 αρχείο βγάζει το μήνυμα

format '%s' invalid or incompatible

και μπετώνει, ξέρει κανείς τι είναι αυτό?

έχει κανεις καμμια ιδέα για τις ρυθμίσεις του USD?? ή τα αφήνουμε ως έχουν?

Δημοσ.
dimitris2006 καλη μαγκια αυτα που μας λες όπως και οι υπόλοιποι !!!

Μια απορία, μόλις μου κατεβάσει 1 αρχείο βγάζει το μήνυμα

format '%s' invalid or incompatible

και μπετώνει, ξέρει κανείς τι είναι αυτό?

έχει κανεις καμμια ιδέα για τις ρυθμίσεις του USD?? ή τα αφήνουμε ως έχουν?

δοκιμασε να κατεβασεις τη νεα εκδοση που ανεβασα στο πρωτο ποστ (mirror)και πες μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...