Προς το περιεχόμενο

Κατεβάστε από Rapidshare - δωρεάν πρόγραμμα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μια παρακληση, να μη δημιουργουνται ασκοπα ποστ του τυπου "αντε και ακομα δε βγηκε κατι καινουργιο" κλπ. οταν θα βγει ενημερωση σιγουρα θα το μαθουμε και θα το ποσταρει καποιος. αυτο ως συμβουλη για την καλυτερη εξυπηρετηση ολων μας :-)

ας μη ξεχναμε οτι το thread αναφερεται σε συγκεκριμενη μεθοδο και οχι σε γενικους τροπους παρακαμψης

ρε παιδια μν ποσταρετε ασχετα..:shifty:Δεν ειναι happy hours report thread:shifty:

Δημοσ.
Παιδια κατεβαζω κανονικα...ασχετως happy hours...

οχι ασχετως...πρεπει να εχει happy hours ή κατι αλλο καινουργιο.

απο τις 2 που γυρισα απο δουλεια και μετα και μεχρι τωρα κατεβαζω κι εγω full

Δημοσ.

Το avatar του χρήστη adi32

Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην adi32

Προεπιλογή

οταν κανω κανονικα manual αποσυνδεση και αμεσως συνδεση βγαζει το error 628

αλλα στη δευτερη προσπαθεια μπαινει κανονικα

με το ρεκονεκτ εστω κι αν ορισεις 10 δευτερολεπτα να περιμενει γιατι προβληματιζεται δεν καταλαβαινω

ορισμενες φορες λειτουργει κανονικα

εχω κατεβασει σερι 30 αρχεια χωρις προβλημα

αλλες φορες δεν ξερω τι το πιανει και κολλαει

Δημοσ.

ερώτηση για premium account, μπορει ταυτόχρονα να κατεβαζουν 2 άτομα με ενα account?( σκεφτομαστε να πάρουμε μια "κοινη" με έναν φιλο μου)

Δημοσ.
ερώτηση για premium account, μπορει ταυτόχρονα να κατεβαζουν 2 άτομα με ενα account?( σκεφτομαστε να πάρουμε μια "κοινη" με έναν φιλο μου)

καταφεύγεις στην έσχατη λύση μάλλον και εγώ το ίδιο θα κάνω σε λίγο. νομίζω πως δεν μπορείτε εκτός αν έχετε ίδιο IP έτσι το rapid share δεν το καταλαβαίνει και νομίζει ότι ένας υπολογιστής κατεβάζει ταυτόχρονα 2 αρχεία. :-):confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...