mpampos Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 φιλε Lucretius το royter σου ειναι στην λιστα εμενα οχι και το waittime το εχω στα 10 sec
Lucretius Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δοκίμασες να παίξεις καθόλου με αυτή την τιμή; Βάλτο στα 25 καλύτερα
gfilippas Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 απο τις 5 μεχρι τωρα παντως δεν εχει happy hours. 9:30 με 11:00 π.μ. που κατέβαζα εγώ, είχε κανονικότα.
LiKBeAsT Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 μια παρακληση, να μη δημιουργουνται ασκοπα ποστ του τυπου "αντε και ακομα δε βγηκε κατι καινουργιο" κλπ. οταν θα βγει ενημερωση σιγουρα θα το μαθουμε και θα το ποσταρει καποιος. αυτο ως συμβουλη για την καλυτερη εξυπηρετηση ολων μας ας μη ξεχναμε οτι το thread αναφερεται σε συγκεκριμενη μεθοδο και οχι σε γενικους τροπους παρακαμψης ρε παιδια μν ποσταρετε ασχετα..Δεν ειναι happy hours report thread:shifty:
safe1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Παιδια κατεβαζω κανονικα...ασχετως happy hours... premium account ?
player74 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Παιδια κατεβαζω κανονικα...ασχετως happy hours... οχι ασχετως...πρεπει να εχει happy hours ή κατι αλλο καινουργιο. απο τις 2 που γυρισα απο δουλεια και μετα και μεχρι τωρα κατεβαζω κι εγω full
jason_rethymno Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Το avatar του χρήστη adi32 Εγγραφή: 12-10-2000 Μηνύματα: 4.518 Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην adi32 Προεπιλογή οταν κανω κανονικα manual αποσυνδεση και αμεσως συνδεση βγαζει το error 628 αλλα στη δευτερη προσπαθεια μπαινει κανονικα με το ρεκονεκτ εστω κι αν ορισεις 10 δευτερολεπτα να περιμενει γιατι προβληματιζεται δεν καταλαβαινω ορισμενες φορες λειτουργει κανονικα εχω κατεβασει σερι 30 αρχεια χωρις προβλημα αλλες φορες δεν ξερω τι το πιανει και κολλαει
aldon Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 ερώτηση για premium account, μπορει ταυτόχρονα να κατεβαζουν 2 άτομα με ενα account?( σκεφτομαστε να πάρουμε μια "κοινη" με έναν φιλο μου)
nibakou Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 ερώτηση για premium account, μπορει ταυτόχρονα να κατεβαζουν 2 άτομα με ενα account?( σκεφτομαστε να πάρουμε μια "κοινη" με έναν φιλο μου) καταφεύγεις στην έσχατη λύση μάλλον και εγώ το ίδιο θα κάνω σε λίγο. νομίζω πως δεν μπορείτε εκτός αν έχετε ίδιο IP έτσι το rapid share δεν το καταλαβαίνει και νομίζει ότι ένας υπολογιστής κατεβάζει ταυτόχρονα 2 αρχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.