ALXIOA Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 φιλε μου δεν βλεπω να κινιται τιποτα...συνεχεια μου λεει αποδειξη ληψης αρχειο 10 δευτερολεπτα μηδενιζεται και ξαναμετραει αντιστροφα απο τα 10....συνεχεια αυτο κανει....καμια ιδεα....
TheoV Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 πως το βαζεις το reconnect φιλε εχεις το προγραμμα μεσα
ALXIOA Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 NAI Mεσα κανονικα οπως το ειχα και πριν...και τωρα που το ανοιξα ξανα το ιδιο μου κανει....δεν μπορει να κατεβασει τιποτα
kostasR1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Ρε μάγκες, γιατί δεν γίνεστε Premium Users να τελειώσουν τα βάσανα. 3 μήνες κοστίζουν σχεδόν όσο 3 καφέδες. Εγώ το έκανα και ηρέμησα, κατέβαζω με το τελευταίο rapget ασταμάτητα χωρίς προβλήματα, ούτε reconnect, ούτε τίποτα. Πραγματικά όλα τα παραπάνω δεν αξίζουνε για τόσα λίγα χρήματα!
arkon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Το θεμα ειναι οτι βαριεσαι να μπεις στη διαδικασια να γινεις premium (οποια και αν ειναι αυτη) αλλωστε τι καλυτερο απο το τζαμπα!!!!:lol:
ALXIOA Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Ρε μάγκες, γιατί δεν γίνεστε Premium Users να τελειώσουν τα βάσανα. 3 μήνες κοστίζουν σχεδόν όσο 3 καφέδες. Εγώ το έκανα και ηρέμησα, κατέβαζω με το τελευταίο rapget ασταμάτητα χωρίς προβλήματα, ούτε reconnect, ούτε τίποτα. Πραγματικά όλα τα παραπάνω δεν αξίζουνε για τόσα λίγα χρήματα! ΠΟΣΟ φιλε μου δηλ πρεπει να πληρωσει καποιος για να γινει Premium Users ....για ενημερωσε με....
kostasR1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 ΠΟΣΟ φιλε μου δηλ πρεπει να πληρωσει καποιος για να γινει Premium Users ....για ενημερωσε με.... Αυτό ειναι επιλογή σου, εγώ πλήρωσα για 3 μήνες 17ευρώ. Έχει διάφορες συνδρομές, 1,3,6,12 μήνες. Για τους 12 νομίζω είναι 55ευρώ! Πρέπει να έχεις PAYPAL για να πληρώσεις. Η διαδικασία είναι ένα λεπτό!!! Το σημαντικότερο είναι ότι με user name και το password που σου δίνουν σαν premium μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σε άλλο pc. Δηλάδή εγώ κατεβάζω με το ίδιο User και από το σπίτι και από τη δουλειά μου. Δηλαδή δύο φίλοι μπορούν να βάλουν από 28 ευρώ ο καθένας και να κάνουν μια συνδρομή για ένα έτος και να κατεβάζουνε χωρίς προβλήματα ο καθένας από το δικό του PC με ένα account!!
ALXIOA Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 ναι αλλα ποσα mb μπορω να κατεβαζω....εχει καποιο οριο ξερω γω την εβδομαδα....τον μηνα =πως ειναι....και ποιο προγραμμα θα χρησιμοποιω αν παρω την συνδρομη για να κατεβαζω...σου δινουν αυτοι καποιο πως γινεται....αν θες στειλε μου και πμ...να μην γεμιζουμε και το ποστ αδικα...σε ευχαριστω
kostasR1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Τελευταίο μηνυμά μου.. λεπτομέρειες στο site της Rapidshare
giorgio86 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 μετα απο πολλες πατεντες (ανακατεψα παλια με νεα προγραμματα) βρηκα λυση.Σας δινω το δικο μου USD και μια java που χρειαζεται να εγκαταστησετε.Δουλευει και σε happy και με κωδικο. http://javadl.sun.com/webapps/download/AutoDL?BundleId=20287 http://rapidshare.com/files/120334179/vangos_doulevei.rar.html Λειτουργει αψογα! Σευχαριστω!
sret Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Πληρωνετε dsl,σκληρους,cd/dvd ή και hardware για να παιζεται τα τελευταια παιχνιδια και δεν μπορειται να πληρωσετε 5/μηνα για το bandwidth που προσφερει η εταιρια?Και για αυτους που φοβουνται υπαρχουν και οι προπληρωμενες καρτες.
manthes Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΙΣ ΖΗΤΑΣ;
sret Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Εγω εχω μια της Eurobank η οποια περναει οπου και αν την εχω χρησημοποιησει στο ιντερνετ.Το μικροτερο ποσο που μπορεις να την φορτωσεις ειναι 30 ευρω απο τα οποια το 1 θα παει στην τραπεζα. Η καρτα 8α ειναι στο ονομα σου αλλα δεν 8α εμφανιζεται πανω στην καρτα,οπως στις κανονικες πιστωτικες.Σε οποια τραπεζα και αν πας 8α ζητησεις προπληρωμενη πιστωτικη στην οποια δεν 8α μπορεις να χρεω8εις παραπανω απο τα χρηματα που εχεις φορτωσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.