tritonas00 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Παιδια μηπως γνωριζει κανεις αν γινεται να μη μου ζηταει να ξαναγραψω τον κωδικο οταν τρεχει το .ResetRouter.bat?Εχω το baudtec.... Thanks....
learner Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Πως γινεται στο cryptload να ρυθμιστει ωστε να κοβεται η συνδεση μετα το κατεβασμα του αρχειου και να ξαναγινεται μετα reconnect και να παιρνει νεα ip? Ρωταω για περιπτωση modem και οχι router. Ευχαριστω εκ των προτερων
aldon Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 το cryptload ok!!ξερει κανεις πως μειωνετε η 3λεπτη περιπου αναμονη που εχει μεχρι να ξεκινιση ενα download. δεν γίνεται να την μειώσεις αυτην την αναμονη!
macedonas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Παράθεση:Αρχικό μήνυμα απο spectator http://rapidshare.com/files/12033417...levei.rar.html Αφού εδώ το πρόγραμμα δουλεύει κανονικά...Thanks vagos40! Παιδιά και σε μένα δουλεύει καλά η παραπάνω έκδοση, με μία μικρή διαφορά. Όταν λαμβάνω το ένα αρχείο και μπαίνει σε διαδικασία το reconnect και μετά connect αριστεράκαι κάτω, που γράφει "λήψη" μου γράφει αμέσως αναμονή 100 λεπτά. Αποτέλεσμα αυτού είναι μετά την ολοκλήρωση του reconnect να μην μπορεί να κατεβάσει αρχείο και να πρέπει να πατήσω το κόκκινο κουμπί "ακύρωση λήψεων" και μετά το πράσινο για να σβηστεί ο χρόνος της αναμονής. Σίγουρα κάποια λάθος ρύθμιση έχω κάνει αλλά ....πιά;;;; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ
learner Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Ηδη το διεγραψαν το παραπανω link. Μακεδονα, δοκιμασε στην επιλογη Scheduler κανεις προσθηκη (add) Εκει που λεει When να λεει everyday, μετα στο task --> after file has been downloaded. Απο κατω βαλε action ->> disconnect. Δοκιμασε και πες μας Παιδια πριν λιγο τεσταρα αυτο : http://rapidshare.com/files/123328058/USDownloader_76.rar Θα το χρησιμοποιησετε σε συνδυασμο με το Reconnect. Μολις θα το τρεξετε καντε πρωτα ενα update. Επειτα βαλτε στο Scheduler αυτο που εγραψα παραπανω. Ουτε γατια ουτε σκυλια ζηταει πλεον. Ολα αυτοματα.
nibakou Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 εγώ έβαλα cryptload και είμαι πιο ήσυχος 7 στις7 μεχρι τώρα έχει αναγνωρίσει τα γατοσκυλα. βέβαια έχει κάποια μειονεκτήματα αλλά και πολλά πλεονεκτήματα.
macedonas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Ηδη το διεγραψαν το παραπανω link.Μακεδονα, δοκιμασε στην επιλογη Scheduler κανεις προσθηκη (add) Εκει που λεει When να λεει everyday, μετα στο task --> after file has been downloaded. Απο κατω βαλε action ->> disconnect. Δοκιμασε και πες μας Γιατί να βάλω στο action -> disconnect αφού τρέχω το πρόγραμμα winmacro το οποίο κάνει το disconnect
learner Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Γιατί να βάλω στο action -> disconnect αφού τρέχω το πρόγραμμα winmacro το οποίο κάνει το disconnect Μιλουσα με την προυποθεση να δουλευεις μονο USD και Reconnect. Αυτο εγραψα και παραπανω. Δοκιμασα και cryptload αλλα δεν μου εκανε disconnect και το παρατησα. Ειναι και ελαχιστα πιο δυσχρηστο και στο ξεκινημα πιο βαρυ και αργο. Σημασια βεβαια ειναι με οποιο τροπο να μπορουμε να κατεβασουμε.
macedonas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Μιλουσα με την προυποθεση να δουλευεις μονο USD και Reconnect. Αυτο εγραψα και παραπανω. Δοκιμασα και cryptload αλλα δεν μου εκανε disconnect και το παρατησα. Ειναι και ελαχιστα πιο δυσχρηστο και στο ξεκινημα πιο βαρυ και αργο. Σημασια βεβαια ειναι με οποιο τροπο να μπορουμε να κατεβασουμε. Δεν έχω πρόβλημα με το connect-disconnect, αυτό γίνετε κανονικά. Απλά μετά πρέπει να πατάω το κόκκινο κουμπί πάνω αριστερά και μετά το πράσινο βελάκι γιατί κατά τη διαδικασία του disconnect αυτό δεν περιμένει αλλά μου βγάζει χρόνο 100 λεπτά. Υπάρχει καμιά ρύθμιση για να μην μου βγάζει χρόνο, αλλά να περιμένει μέχρι να γίνει η διαδικασία του disconnect-connect? Στο παλιό USD γινόταν αυτό αλλά τώρα....και να φανταστείς έχω ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις.
learner Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δεν έχω πρόβλημα με το connect-disconnect, αυτό γίνετε κανονικά. Απλά μετά πρέπει να πατάω το κόκκινο κουμπί πάνω αριστερά και μετά το πράσινο βελάκι γιατί κατά τη διαδικασία του disconnect αυτό δεν περιμένει αλλά μου βγάζει χρόνο 100 λεπτά. Υπάρχει καμιά ρύθμιση για να μην μου βγάζει χρόνο, αλλά να περιμένει μέχρι να γίνει η διαδικασία του disconnect-connect? Στο παλιό USD γινόταν αυτό αλλά τώρα....και να φανταστείς έχω ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις. κρατα τον παλιο σου φακελο με το usd και κατεβασε απο το λινκ που εδωσα το αλλο και κανε καμια δοκιμη. ισως και να σου δουλεψει. αν οχι κρατα το παλιο σου 20-06-2008 : Αλλαξανε παλι γραμματοσειρα. Το USD δεν αναγνωριζει
spor_os Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Σήμερα από τις 18:30 και μετά έχει κολλήσει το rapidshare. Τα τίναξαν οι server τους ή θέλουν να μας ωθήσουν στο premium?
light360 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Σήμερα που κατέβαζα με cryptload βρήκα απο τις 1:00 μεχι τις 2:30 ηταν σχετικά καλά κατέβαζα με 250-400 KB/S , τώρα πηγαίνω με 70-100!!!! Τι έπαθε το rs?H συνδεση μου δεν νομίζω να φταίει, έκανα τεστ στο σαιτ τις nvidia καθώς κατέβαζα με cryptload και πήγενε σχεδόν κανοκα δηλ. μαζί και τα δύο με 400.
stefan2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Παιδιά κάθομαι στο PC από της 12 τα μεσάνυχτα σχεδόν και η ώρα τώρα είναι 8:30 έχω δοκιμάσει χίλιους δυο τρόπους και πραγματικά έχω σιχαθεί τη ζωή μου Στο συγκεκριμένο φόρουμ είναι το μόνο στο οποίο βρήκα κάτι το ουσιώδες αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να διαβάσω όλες τις αναφορές για να καταλάβω πως ακριβώς γίνεται η δουλειά Δοκίμασα κάποια από αυτά που προτείναται κάποιοι από εσάς και το μόνο που δούλεψε έστω και με χειροκίνητο reconnect μέσω της σελίδας του ρούτερ ήταν το CryptLoad για αυτό λοιπό το μόνο που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποιος τρόπος να λύσω αυτό το τελευταίο προβληματάκι. 1. Δεν έχει στην λίστα του το πρόγραμμα αυτό το ρούτερ μου (D-link DSL-26408) 2. Το κολπάκι με το bat αρχείο και το telnet δεν έπειασε κάνει disconnect αλλά όχι connect στο τέλος 3. Ένα άλλο ακόμη δοκίμασα να κάνω μέσω του προγράμματος την επιλογή Router Recorder αλλά ούτε και αυτό δούλεψε κολούσε το πρόγραμμα Αν μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορεί να γίνει θα το εκτιμούσα πάρα πολύ και ευχαριστώ προκαταβολικά
adi32 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 για κοιτα εδω μηπως βρεις λυση http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=207914 αλλιως νομιζω υπαρχει τροπος να κανεις το ρουτερ να συνδεεται με εικονιδιο connect disconnect σαν απλο modem
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.