Προς το περιεχόμενο

Κατεβάστε από Rapidshare - δωρεάν πρόγραμμα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θεμα ειναι γιατι να πληρωνουμε κατι που αμην τι αλλο, αλλος το εχει ανεβασει.Δηλαδη γιατι να δινουμε λεφτα στους μεσαζοντες.Κανονικα το rapidshare επρεπε να πληρωνει αυτους που ανεβαζουν γιατι αυτοι το κρατουν ζωντανο οποτε αν το εκανε αυτο και εγω δεν θα ειχα προβλημα να πληρωσω.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
@@free-s:Λες να γίνεται η ζωή σου μαύρη απ' τις "διευκολύνσεις" μας;lol.

.

Δεν κατάλαβες μου φένεται!

εγώ κατεβάζω 1-3 φορές το μήνα.

Οι διευκολύνσεις που λές είναι να τις αλάζεις και να ασχολείσαι κάθε τόσο διότι αλάζουν τα δεδομένα , δηλαδή εγώ καθε φορά που θα κατεβάζω θα ασχολούμαι και με αυτά!!!!

Είναι ποιό εύκολο????:P

Δημοσ.
Το θεμα ειναι γιατι να πληρωνουμε κατι που αμην τι αλλο, αλλος το εχει ανεβασει.Δηλαδη γιατι να δινουμε λεφτα στους μεσαζοντες.Κανονικα το rapidshare επρεπε να πληρωνει αυτους που ανεβαζουν γιατι αυτοι το κρατουν ζωντανο οποτε αν το εκανε αυτο και εγω δεν θα ειχα προβλημα να πληρωσω.

εισαι λαθος το rapid ειναι καθαρα για να στελνεις αρχεια κλπ ωστε ο αλλος που ειναι μελος να τα κατεβαζει και εκτος απο αυτο περνεις ποντους στους οποιους αν τους φτασεις σε εναν αριθμο περνεις δωρεαν συνδρομη!!!

τα δινεις γιατι ειναι ιδιοκτισια τους γιατι εχουν servers και γιατι σου δινουν τρελες ταχυτητες δεν σου φταινε αυτοι που εσυ θες να κατεβαζεις γρηγορα :X

Δημοσ.
Κατεβασα το προγραμμα που ειπες learner, ολα καλα αλλα κι εγω οταν τελειωνει το ενα download περιμενει 99 λεπτα για το αλλο. εβαλα και την επιλογη που ειπες αλλα τιποτα... εχω adsl μεσω router

Βασικα εγω το δουλευω με μοντεμ απλο. Αλλα οταν κατεβαζω καινουργια εκδοση προσθετω στο scheduler εκεινο που ειπα παραπανω. Εαν μου βγαλει 100λεπτα αναμονη (απο οσο θυμαμαι μια φορα στην αρχη την πρωτη μου το εκανε) κλεινω το προγραμμα και κανω χειροκινητα ενα disconnect. Τωρα κατι αλλο δεν ξερω προς το παρον να σου πω.

Δημοσ.
Βασικα εγω το δουλευω με μοντεμ απλο. Αλλα οταν κατεβαζω καινουργια εκδοση προσθετω στο scheduler εκεινο που ειπα παραπανω. Εαν μου βγαλει 100λεπτα αναμονη (απο οσο θυμαμαι μια φορα στην αρχη την πρωτη μου το εκανε) κλεινω το προγραμμα και κανω χειροκινητα ενα disconnect. Τωρα κατι αλλο δεν ξερω προς το παρον να σου πω.

οκ ευχαριστω..! οσο για τον αλλον να πω οτι πολυ απλα οταν κατι δε σε αφορα απλα εισαι αδιαφορος, δεν καθεσαι να ασχολεισαι.. το δικο σου χρονο τρωμε η τα χρηματα σου; δλδ κλεπταποδοχος που πληρωνει και κλεπταποδοχος που δεν πληρωνει εχει μεγαλη διαφορα ε; ελεος πια..

Δημοσ.

Βρε παιδια διαβαζοντας στην αρχη σε αυτον που δημιουργησε το θεμα θα δουμε το εξης :

ΠΑΡΑΚΑΛΩ θερμα και με ολη την ευγενεια να μην ποσταρετε ασχετα με το παρων θεμα μηνυματα οπως πχ για συνδρομες στο rs κλπ. εχουν συζητηθει εδω πολλες φορες και εμποδιζουν την αναζητηση στους χρηστες που θελουν να ψαξουν κατι σχετικο.

ευχαριστω :)

Ποσο πιο ευγενικα να το ζητησει το παιδι; Οποιος θελει να πει κατι ή να προσφερει κατι το θετικο ας γραψει, οι υπολοιποι ας κανουν μια προσπαθεια να μην ποσταρουν αρνητικα κτλ. Ενταξει με την εννοια του σπασιματος δεν σπαει. Δεν ειναι και ο λογος που δημιουργηθηκε αυτο το θεμα για σπασιμο κτλ. Απλα λεμε διαφορους τροπους στο πως να αυτοματοποιησουμε μια διαδικασια. Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο. Και μη νομιζει καποιος δεν κατεβαζω ΤΒ(τεραμπαϊτ). Απλα μου αρεσει οπως και πολλοι αλλοι αυτο το κυνηγι με τις νεες τεχνικες. Ποσο μαλλον αυτοι που εχουν δημιουργησει το USD, CRYPTLOAD κτλ. Αυτα παιδια. Δεν χρειαζεται να χαλαμε τις καρδιες μας και να βωμολοχουμε. Αυτα ας τα κρατησουμε για τον εαυτο μας.

Δημοσ.

Εχουμε τίποτε καινούργιο για το CryptLoad.Πάνω που βρέθηκε λύση για τα γατόσκυλα μας προέκυψε πάλι πρόβλημα με τις εικόνες.Οποιος ξέρει κάτι ας το πει.Ευχαριστώ

Δημοσ.

Συστιχος δεν μπορουμε να κατεβασουμε πια αυτοματα μιας και ζηταει να εισαγουμε μονοι μας τον 4ψηφιο κωδικο....Παλι ομως κατι θα γινει.Οι happy hours ποσο διαρκουνε ?:-D

Δημοσ.

Ψιλομούφα το νέο anti-captcha 1 στις 3 μήν πώ 1 στις 2 φορές δεν το βρίσκει.Είτε μου βρισκει το γραμμα F ως 7 ή καμια φορά δεν αναγνωριζει αν το γράμμα είναι 0 μηδέν ή Ομικρον (και λογικό είναι καμια φορά και εγώ το μπερδεύω αυτο)

Δημοσ.

Καινουργιο πια το συστημα...Καποιο προγραμμα που απλα να κατεβαζει μιας και που αλλαξε η RS.. την πολιτικη της..

Δημοσ.

Αντε ,επιτέλους καινούργια η Rapidshare ,χωρίς captcha χωρίς γατες ούτε τα grid ,εχουμε πια περιορισμό στα 500ΚΒ/s μια χαρά θα έλεγα (γιατι εκεί λίγο πιο κάτω είναι το όριο της σύνδεσης μου)

Δημοσ.

Παιδιά έχω καιρό να ασχολειθώ με την rapidshare, και απ' ότι φαίνεται υπάρχουν πολλές αλλαγές..

Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να δουλεύει (όπως τον παλιό καλό καιρό);

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...