Προς το περιεχόμενο

Κατεβάστε από Rapidshare - δωρεάν πρόγραμμα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΟΚ κατεβάζω, το reconnect δεν μου κάνει τίποτα, μηπως θέλει καμμια ρύθμιση?

στα settings στο connection ναι ειναι επιλεγμενη η συνδεση σου μαζι με το username kai password και να ειναι τσεκαρισμενο το auto reconnect

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
στα settings στο connection ναι ειναι επιλεγμενη η συνδεση σου μαζι με το username kai password και να ειναι τσεκαρισμενο το auto reconnect[/quote

ήταν σωστά απο μόνα τους δεν χρειάστηκε να κάνω κατι, αλλα το αλλο που σου είπα παραμένει

δουλέυει μόνο αν χειροκίνητα ξαναρχίσω το download (κόκκινο εικονίδιο και στη συνέχει πράσινο βέλος πάνω αριστερα)

Δημοσ.

χμμ... τι να πω αν μπορεις να εξηγησεις που ακριβως στο λεει αυτο και σε ποια χρονικη περιοδο (πχ οταν πας να κανεις το download, οταν αποσυνδεεται κλπ.)

επισης δοκιμασε αντι του reconnect αυτο που προτινεται στο post #82

Δημοσ.

καταβάζω 1 αρχείο, μόλις ολοκληρωθεί μου βγάζει αυτο το μήνυμα (post #88 )

πατάω οκ και στα υπόλοιπα της λίστας βγάζει για όλα αυτο το μήνυμα (post #88 ). Αν πατήσω το κόκκινο εικονίδιο πάνω αριστερα και μετα καπάκι πάλι που γίνεται πράσινο βέλος τότε ξαναξεκινάει. Εν το μεταξύ δεν έχω δει το reconnect ή το άλλο να κάνει disconnetct/connect στη σύνδεση

Σε ζάλισα.... :( :(

Δημοσ.
καταβάζω 1 αρχείο, μόλις ολοκληρωθεί μου βγάζει αυτο το μήνυμα

πατάω οκ και στα υπόλοιπα της λίστας βγάζει για όλα αυτο το μήνυμα. Αν πατήσω το κόκκινο εικονίδιο πάνω αριστερα και μετα καπάκι πάλι που γίνεται πράσινο βέλος τότε ξαναξεκινάει. Εν το μεταξύ δεν έχω δει το reconnect ή το άλλο να κάνει disconnetct/connect στη σύνδεση

Σε ζάλισα.... :( :(

βρε μπας και εχεις ρουτερ?

Δημοσ.

πραγματικα δεν ξερω πως αλλιως να σε βοηθησω! τι να πω.... αν ξερει κανεις αλλος...

μπορεις να ανεβασεις και ενα screenshot με το error οταν στο βγαζει?

Δημοσ.
dimitris2006 ,ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ¨MIRROR ¨ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ . ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ 3 PART ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ . ΕΙΣΑΙ ΑΕΤΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ

offtopic/ τιποτα ρε σιγα, απλως προτιμω το δικεφαλος αετος :mrgreen:

Δημοσ.

Emena mou petaei ena minima sfalmatos gia to FineReader ...

To akironw kai katw deksia mou vgazei ton skiouro tou ICE AGE kai grafw ton 4psifio kodiko pou dixnei h eikona apo to Rapidshare.

Meta ola ok, pantws den katalava an kanei reconnect to router kai mou fenetai oti apla alazei IP mesw proxy sto USDownloader giati eimai logged se kapia games pou ama alakseis IP ksana-zitane login.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...