o_magazatoras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 ... και τώρα έχω to USD γιατί δεν το δοκιμάζεις; Γιατί κάνω κι άλλες δουλιές με το internet (στο μαγαζί...) και δεν μπορώ να περιμένω κάθε μία στο τόσο να χάνεται και να ξανανοίγει η σύνδεση.Γι αυτό και έλεγα αν υπάρχει τρόπος με FlashGet ή άλλον D/L mngr. Btw,το E-lephant χρησιμοποιούσα,με είχε βολέψει.
nibakou Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Γιατί κάνω κι άλλες δουλιές με το internet (στο μαγαζί...) και δεν μπορώ να περιμένω κάθε μία στο τόσο να χάνεται και να ξανανοίγει η σύνδεση.Γι αυτό και έλεγα αν υπάρχει τρόπος με FlashGet ή άλλον D/L mngr.Btw,το E-lephant χρησιμοποιούσα,με είχε βολέψει. όσο για το χάνετε και ξανανοιγει η σύνδεση δεν σε καταλαβαίνω αφού δεν χρειάζεται να κάνει επανεκκίνηση το πρόγραμμα.
o_magazatoras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δουλεύει κι έτσι σκέτο;Χωρίς να "ρωτήσει ποιό κουμπί πρέπει να πατήσει" για να συνδεθεί στο free;
nibakou Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δουλεύει κι έτσι σκέτο;Χωρίς να "ρωτήσει ποιό κουμπί πρέπει να πατήσει" για να συνδεθεί στο free; στο usdownloader του βάζεις τα link και τα κατεβάζει χωρίς reconnect ούτε κωδικούς μόνο που έχεις χαμηλή ταχύτητα λόγο του κόφτη που έβαλε το rapidshare.
light360 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Πες μου μία έκδοση που δεν είναι hackεμένη,γιατί όλες που έχω κατεβάσει ως τώρα βγάζουν σε όλα τα antivirus μου alert.[..] Nαι ,πρόσφατα μου έβγαλε και μένα alert , ΜΗΝ ανυσιχείς όμως δεν είναι τίποτα ,σε δύο plugins απο warezαδικα βρήσκει ιο τα οποία τα εσβησα γιατι δεν τα χρησιμοποιώ.
o_magazatoras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Nαι ,πρόσφατα μου έβγαλε και μένα alert ,ΜΗΝ ανυσιχείς όμως δεν είναι τίποτα ,σε δύο plugins απο warezαδικα βρήσκει ιο τα οποία τα εσβησα γιατι δεν τα χρησιμοποιώ. Καλά,θα κοιτάξω σε καμια "πουτάνα-computer" που έχω εύκαιρο για παρτουζίτσες.Το κακό είναι ότι το sav τα απομονώνει άμεσα,οπότε πρέπει να αλλάξω αντιβιωτικό.Ευχαριστώ για την ενημέρωση. στο usdownloader του βάζεις τα link και τα κατεβάζει χωρίς reconnect ούτε κωδικούς μόνο που έχεις χαμηλή ταχύτητα λόγο του κόφτη που έβαλε το rapidshare. Έβαλα τα links και μετά από καμια 50αριά προσπάθειες που έκανε (μούβγαλε 9kb μέγεθος...) τα παράτησα.
nibakou Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 μπορεί να χρειάζεται να κάνεις ενημέρωση επιλογές --> ενημέρωση --> ενημέρωση τώρα
o_magazatoras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 μπορεί να χρειάζεται να κάνεις ενημέρωσηεπιλογές --> ενημέρωση --> ενημέρωση τώρα Μπα,δεν γίνεται τπτ,μάλλον είμαι πιό χαζός απ' ότι δείχνω."Can't updt" μου λέει...
adi32 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 απο χτες το βραδυ μεχρι το μεσημερι σημερα το cryptoload κατεβαζε με 200αρια τωρα με 40-70 καμια αλλη εξελιξη εχουμε?
nibakou Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 και εγώ εδώ και αρκτό καιρό απο το πρωί μεχρι το μεσημέρι κατεβάζω με μέγιστη ταχύτητα και το βράδυ πέφτει στα 30, το καλό είναι ότι έχω ανοιχτό τον υπολογιστή όλο το πρωι ανοικτό και έτσι είναι μια χαρά!!!
o_magazatoras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Λίγο up. Εκτός απ' το JDownloader,υπάρχει και το (αναβαθμισμένο) "(Ε)lephant".Στο forum τους μπορεί κάποιος να λύσει τις απορίες του.Περπατάει,δεν έχει ads,το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό.
spor_os Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Από σήμερα επιστρέψαμε στις παλιές καλές μέρες με την αναμονή μετά από κάθε download. Άντε πάλι reconnect.
o_magazatoras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Από σήμερα επιστρέψαμε στις παλιές καλές μέρες με την αναμονή μετά από κάθε download.Άντε πάλι reconnect. Ναι,δυστυχώς.
adi32 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 στο Cryptload πως ρυθμιζεται το reconnect? εχω το bat αρχειο για το siemens αλλα δεν κανει αυτοματα reconnect
o_magazatoras Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 To ανεβάζω,μπας και φιλοτιμηθεί κάποιος (s)mod και το επισημάνει.Τώρα πιά είναι εκ των ουκ άνευ,μιας και οι κλεπταποδόχοι αποφασίσανε να χώσουμε βαθύτερα το χέρι τους στην τσέπη μας. Ελπίζω να έχουν βουβαθεί τα rapid-παπαγαλάκια,ότι και καλά εμποδίζουμε την ανάπτυξη του project τους,ναι μη γελάτε,έχω εισπράξει και τέτοιου είδους κριτικές-lol. Δύο "σίγουρα" και ασφαλώς δοκιμασμένα από μένα είναι το (Ε)lephant και το jDownloader.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.