Προς το περιεχόμενο

Κατεβάστε από Rapidshare - δωρεάν πρόγραμμα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
... και τώρα έχω to USD γιατί δεν το δοκιμάζεις;

Γιατί κάνω κι άλλες δουλιές με το internet (στο μαγαζί...) και δεν μπορώ να περιμένω κάθε μία στο τόσο να χάνεται και να ξανανοίγει η σύνδεση.Γι αυτό και έλεγα αν υπάρχει τρόπος με FlashGet ή άλλον D/L mngr.

Btw,το E-lephant χρησιμοποιούσα,με είχε βολέψει.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γιατί κάνω κι άλλες δουλιές με το internet (στο μαγαζί...) και δεν μπορώ να περιμένω κάθε μία στο τόσο να χάνεται και να ξανανοίγει η σύνδεση.Γι αυτό και έλεγα αν υπάρχει τρόπος με FlashGet ή άλλον D/L mngr.

Btw,το E-lephant χρησιμοποιούσα,με είχε βολέψει.

όσο για το χάνετε και ξανανοιγει η σύνδεση δεν σε καταλαβαίνω αφού δεν χρειάζεται να κάνει επανεκκίνηση το πρόγραμμα.:confused:

Δημοσ.
Δουλεύει κι έτσι σκέτο;Χωρίς να "ρωτήσει ποιό κουμπί πρέπει να πατήσει" για να συνδεθεί στο free;

στο usdownloader του βάζεις τα link και τα κατεβάζει χωρίς reconnect ούτε κωδικούς μόνο που έχεις χαμηλή ταχύτητα λόγο του κόφτη που έβαλε το rapidshare.

Δημοσ.
Πες μου μία έκδοση που δεν είναι hackεμένη,γιατί όλες που έχω κατεβάσει ως τώρα βγάζουν σε όλα τα antivirus μου alert.[..]

Nαι ,πρόσφατα μου έβγαλε και μένα alert ,

ΜΗΝ ανυσιχείς όμως δεν είναι τίποτα ,σε δύο plugins απο warezαδικα βρήσκει ιο τα οποία τα εσβησα γιατι δεν τα χρησιμοποιώ.

Δημοσ.
Nαι ,πρόσφατα μου έβγαλε και μένα alert ,

ΜΗΝ ανυσιχείς όμως δεν είναι τίποτα ,σε δύο plugins απο warezαδικα βρήσκει ιο τα οποία τα εσβησα γιατι δεν τα χρησιμοποιώ.

Καλά,θα κοιτάξω σε καμια "πουτάνα-computer" που έχω εύκαιρο για παρτουζίτσες.Το κακό είναι ότι το sav τα απομονώνει άμεσα,οπότε πρέπει να αλλάξω αντιβιωτικό.Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

στο usdownloader του βάζεις τα link και τα κατεβάζει χωρίς reconnect ούτε κωδικούς μόνο που έχεις χαμηλή ταχύτητα λόγο του κόφτη που έβαλε το rapidshare.

Έβαλα τα links και μετά από καμια 50αριά προσπάθειες που έκανε (μούβγαλε 9kb μέγεθος...) τα παράτησα.

Δημοσ.
μπορεί να χρειάζεται να κάνεις ενημέρωση

επιλογές --> ενημέρωση --> ενημέρωση τώρα

Μπα,δεν γίνεται τπτ,μάλλον είμαι πιό χαζός απ' ότι δείχνω."Can't updt" μου λέει...:cry:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

απο χτες το βραδυ μεχρι το μεσημερι σημερα το cryptoload κατεβαζε με 200αρια

τωρα με 40-70

καμια αλλη εξελιξη εχουμε?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

και εγώ εδώ και αρκτό καιρό απο το πρωί μεχρι το μεσημέρι κατεβάζω με μέγιστη ταχύτητα και το βράδυ πέφτει στα 30, το καλό είναι ότι έχω ανοιχτό τον υπολογιστή όλο το πρωι ανοικτό και έτσι είναι μια χαρά!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To ανεβάζω,μπας και φιλοτιμηθεί κάποιος (s)mod και το επισημάνει.Τώρα πιά είναι εκ των ουκ άνευ,μιας και οι κλεπταποδόχοι αποφασίσανε να χώσουμε βαθύτερα το χέρι τους στην τσέπη μας.

Ελπίζω να έχουν βουβαθεί τα rapid-παπαγαλάκια,ότι και καλά εμποδίζουμε την ανάπτυξη του project τους,ναι μη γελάτε,έχω εισπράξει και τέτοιου είδους κριτικές-lol.

Δύο "σίγουρα" και ασφαλώς δοκιμασμένα από μένα είναι το (Ε)lephant και το jDownloader.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...