Προς το περιεχόμενο

Κατεβάστε από Rapidshare - δωρεάν πρόγραμμα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανείς να δώσει πληροφορίες και οδηγίες για κάτι δοκιμασμένο σε rapidshare?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλησπερα παιδια...ειμαι παλιος χρηστης του usd αλλα απο οτι φανηκε εδω και κατι μηνες μας την εκαναν και παλι! πλεον δεν υπαρχουν γραμματοσειρες!!! και ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει κατι νεοτερο ως προς τον usd....η καποιος αλλος τροπος να κατεβαζουμε ανενοχλητα και χωρις περιορισμους οπως με τον usd!

Δημοσ.

Μπορείς ακόμα να χρησιμοποιήσεις το Usd.

Αν έχεις router του βάζεις reconnect μετά το download, αν έχεις modem του βάζεις disconnect μετά το download.

Αν δεν μπορείς να φτιάξεις τις ρυθμίσεις του βάζεις πολύ απλά 15 λεπτά μεταξύ των downloads.

Τίποτα άλλο δεν χρειάζεται.

Τώρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα cryptload και jdownloader.

Δημοσ.

σε ευχαριστω φιλε αλλα μια διευκρινιση αν γινεται σε παρακαλω! παμε στο scheduler του usd και βαζουμε τις παρακατω επιλογες?

παταμε add..

when-everyday

task-if unable to get a link

action-execute program

τσεκαρουμε to wait for completion και ok

ξαναπαταμε add

when-everyday

task-when a file has deen downloaded

action-disconnect

τσεκαρουμε το wait for ompletion και ok!

ειναι σωστα αυτα που εγραψα? ειμαι καπου λαθος? χρειαζεται να κανω αλλες ρυθμισεις? ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!

Δημοσ.

παιδιά ξεχασα τον κωδικο του paypal kai toy mail που ειχα και δεν μπορω να μπω στον λογαριασμό αλλα θυμάμαι τις μυστικές ερωτήσεις του paypal πως μπορώ να ζητησω να σταλει το λινκ που βαζεις τις μυστικες απαντήσεις σε αλλο μαιλ ωστε να βαλω αλλο password?ευχαριστω

Δημοσ.

+ = Υπέρ

- = Κατά

CryptLoader

=============

- Βρήκα πρόβλημα με το αυτόματο reconnect (ενώ το Manual δουλευε ΟΚ) .

- 40-60% αδικαιολογητο CPU Load (σε pIV@ 1.6G) .

- .Net 2.0 (βαρυ)

Γενικώς δεν το συνιστώ .

jDownloader

===============

+ Διαχειρίζεται τα πιο πολλά hosts (π.χ. depostifiles δεν μπορει να κατεβασει κανενα αλλο)

+ Αρκετά 'έξυπνο' στο reconnect (αποφεύγει τα 'ασκοπα' reconnect), εχει κύκλωμα Ip Check και γενικά υπάρχει έξυπνη αντιμετώπιση και διαχείρηση οσο αναφορά τις επανα-συνδέσεις οταν κατεβάζουμε ταυτόχρονα αρχεία από διαφορετικά domains.

+ Εκανε επιτυχως reconnect αυτοματα στο Sagem F@st 1500WG (που ειναι λίγο σπάνιο router) με 3 από τις 4 μεθόδους (την 4 δεν την δοκήμασα καν !) .

- Java (πρεπει να εγκαταταθεί καποια τρέχουσα και όχι η 1.5+ που αναφέρει) .

- Πρέπει οπωςδήποτε να γίνουν και τα τελευταία updates . Χρειάζονται Πολλά restart στην εφαρμογή μέχρι να 'στρώσει' !.

+/- Καλο το concept με τα container , αλλά θέλει λίγο εξοικίωση , και δεν κατάφερα να κάνω copy URL από κάποιο ήδη αποθηκευμένο αρχείο προς κατέβασμα (λόγω της κρυπτοράφησης των URL's που δεν κατάφερα να βρω τρόπο να απενεργοποιήσω) .

- Πολύ αργό (λόγο Java μάλλον) στην προσθήκη νέων URL .

USDownloader

=================

+ Πολύ light με σφαιράτο περιβάλλον... τρώει καπου στα 7ΜΒ RAM σε αντίθεση με τα 65 του παραπάνω (με 1000 link το καθένα αποθηεκυμένα) .

+ Το μοναδικό απο τα 3 που μπορεί να τρέξει σε 2 instances (ναι θα αναρωτηθείτε για τον λόγο , αλλά υπάρχει σε μένα κάποιος) .

- H μέθοδος reconnect πρέπει να είναι αποκλειστηκά batch αρχείο .

- Κατεβάζει 1 αρχείο (ακομα και εαν έχουμε αρχεια απο πολλα hosts)

- Δεν κανει έλεγχο εγκυρότητας (εαν το link ειναι διαθέσιμο ή όχι) με αποτέλεσμα να κολλάει όταν συμβεί κάτι τέτοιο .

- Πέρα από το rapidshare τα άλλα hosts θέλουν αρκετή δουλειά για να κατεβουν ασταματητα (πχ στο megaupload δεν καταλαβαίνει το μήνυμα υπερβασης ορίου)

Η τρέχουσα επιλογή μου ειναι η 2η .

Για να βοηθήσω στο Sagem F@st 1500WG αυτό είναι το script επανεκκίνησης (με την χρήση του Curl Router Reconnect).

curl "http://192.168.2.1/cgi-bin/login.exe?pws=mypass"

curl "http://192.168.2.1/cgi-bin/statusprocess.exe?r2f_flag=1&pvc=9&dis1=Disconnect"

curl "http://192.168.2.1/cgi-bin/statusprocess.exe?r2f_flag=1&pvc=9&con1=Connect"

curl "http://192.168.2.1/cgi-bin/logout.exe"

sleep 8000

Δημοσ.

γεια σας παιδια!!!εχω κατεβασει το προγραμμα USdownloader δεν ξερω αμα το ξερετε!βαζω τα links που θελω να κατεβασω αλλα καθε φορα που κατεβαινει ενα πρεπει να περιμενω 15 λεπτα για το επομενο!!!πρεπει να αλλαζω λογικα συνεχεια ip αλλα αυτο δεν γινεται να κλεινω και να ανοιγω το modem συνεχεια!!υπαρχει καποιο προγραμμα για να το κανω αυτο?εχω συνδεση netone με το speedtouch το modem το μεγαλο δεν ξερω αμα θα βοηθησει αυτο!ευχαριστω:)!

Δημοσ.
@mx1001

Στο Jdownloader βάλε Ειναι crossplatform οπότε δουλεύει και στο αγαπημένο μας Linux ή Mac os x

Μ αρεσει που ολοι εχουμε μια κοπια Linux κάπου , όλοι το αναφέρουμε αλλά κανένας απο τον κύκλο μου δεν ξέρω να έχει PC που να κανει startup με βασικο partition το Linux και να δουλευει εκει σοβαρά .

Εμενα δε μου αρεσει να λεω ψεματα .

Ναι . Το αγαπημενο μου ειναι τα WinXP και χρησιμοποιω Word / Excell ...

Η ειρωνια ειναι οτι εχουν γραφτει χιλιαδες Anti-MS κειμενα μεσα απο MS Word !!!.

Εχω Puppy Lixux, Slackel , Backtrack 3 , εχω φτιαξει συστημα που ενα Linux να bootαρει απο USB και να φορτώνει remote Desktop και να μπαινει κατευεθειαν σε Win2003 Server , κα πολλά, αλλά θεωρω οτι τα WinXP αξιζει να πουληθουν με τα λεφτα που πουλιουνται (οταν καποια χαζομαρα πουλιεται 30-40 euro) και μπορω να στο αναλύσω κάπου αλλού .

Για τα Vista ειμαι καθετος (κατά) .

Τες πα αυτο ειναι αλλο θεμα (off-topic) , ας μη το συνεχισουμε θα μας κοψουν .

Δημοσ.

Αλλος ενας τρόπος για επανεκίνηση του Sagem ΧΩΡΙΣ την χρήση άλλου προγράμματος .

ουσιατικά καλούμε την telnet υπηρσία του router .

Λογικά θα περιμέναμε να γινει το reset πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με το αντίστοιχο script που δουλεύει μεσω http , όμως το script αυτο κανει reboot , ενώ το http με το curl reconnect κανει μονο diconnect / connect , έτσι οι χρόνοι των 2 script ειναι περίπου όμοιοι .

το απρακάτω σώστε το σαν πχ sagem.vbs

και επειτα εκτελέστε το (ειτε απευθειας ειτε π.χ. ''cscript sagem.vbs"

set WshShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell")

WshShell.Run "cmd"

WScript.Sleep 100

WshShell.AppActivate "C:\Windows\system32\cmd.exe"

WScript.Sleep 100

WshShell.SendKeys "telnet 192.168.2.1 8081{ENTER}"

WScript.Sleep 100

WshShell.SendKeys "admin{ENTER}"

WshShell.SendKeys "xxxxx{ENTER}"

WScript.Sleep 100

WshShell.SendKeys "re{ENTER}" 'repeat as needed

WScript.Sleep 200

WshShell.SendKeys "y{ENTER}" 'repeat as needed

WScript.Sleep 200

WshShell.SendKeys "exit{ENTER}" 'close telnet session'

WScript.Sleep 200

WshShell.SendKeys "{ENTER}" 'get command prompt back

WScript.Sleep 200

WshShell.SendKeys "exit{ENTER}" 'close cmd.exe

Μπορειτε ευκολα να καταλαβετε τι κανει . Τροποποιείται άνετα για άλλη συσκευή .

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δω κ λίγες μερες μου κανει ενα ηλιθιο προβλημα το usD .

όταν τελειώνει ενα αρχειο, κολλαει στο 100% κ δε το ολοκληρωνει ποτε.

γω κλεινω το προγραμμα , ακυρωνεται η ληψη που εχω κανει κ οταν το ξανανοιγω συμβαινει παλι το ιδιο.

εχει κανεις ιδεα τι συμβαινει ?

δε νομιζω οτι ειναι νεο κολπο απο το ραπιντ αλλά μαλλον σκαλωμα του προγραμματος.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γειά χαρά, έχω το πρόγραμμα Curl Router Reconnect και το Router της TP-LINK TD-W8910G

Μπορεί κάποιος να μου πεί της ρυθμίσεις που χρειάζονται ;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...