Pink_Panther Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Παρτε λογαριασμο να ξεμπερδευετε...Αξιζει, ουτε 5? το μηνα δεν κανει! Den aksizei an katevazw area k pou kanena arxeiaki, otidipote apo tyxaio link. Den katevazw sinexomena gia na to xrisimopiw syxna. Pantws an 8eleis mporeis na mou stileis me PM to Username/Password sou afou sou fenontai toso liga wste na me glitoseis apo thn mizeria mou :twisted: Thanks, 8a perimenw EDIT: Ta arxeia sozontai leei sto "C:\Documents and Settings\Δημήτρησ\Επιφάνεια εργασίασ\temporary downloads\" Mallon esy to eixes valei file dimitris2006 kai emeine.
dimitris2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Emena mou petaei ena minima sfalmatos gia to FineReader ...To akironw kai katw deksia mou vgazei ton skiouro tou ICE AGE kai grafw ton 4psifio kodiko pou dixnei h eikona apo to Rapidshare. Meta ola ok, pantws den katalava an kanei reconnect to router kai mou fenetai oti apla alazei IP mesw proxy sto USDownloader giati eimai logged se kapia games pou ama alakseis IP ksana-zitane login. fine reader??? CAP θελεις να πεις μαλλον. κατεβασες το mirror που εδωσα?
Pink_Panther Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Nai apo to link sou to katevasa kai apo ton unziparismeno fakelo sou to anigw. Kapote eixa kanei install to US-DLer ena allo paketo pou xrisimopiouse to Fine Reader san OCR, isws ekei exei berdeftei to olo 8ema... Otan ksanapaw na katevasw apo RapidShare k mou to kanei 8a to vgalw kana screenshot na to diksw.
dimitris2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 ΠΡΟΣΟΧΗ! AN ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ MIRROR NA ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ δικια μου παραλειψη και ζητω συγνωμη
Pink_Panther Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 ΠΡΟΣΟΧΗ! AN ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ MIRROR NA ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣδικια μου παραλειψη και ζητω συγνωμη Vasika afto metakinise to kai stin 1h selida- 1o post, ekei pou dineis to link, ekei kane oles tis ananewseis (updates-simioseis klp) giati siga min diavazoun oloi oles aftes tis selides tou Thread.
creative1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 dimitris2006 τα κολπάκια σου δουλέυουν τέλεια !!! όλα καλά, κατεβάζει σαν τρελό, μη το γρουσουζέψω !!!
dimitris2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 οσοι εχουν κατεβασει το mirror εχει δει κανεις thanks.bat? γιατι νομιζω το εβγαλα και δεν ξαναεμφανιζεται!
adi32 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 κατι thanks παλι βγαινουν στη λιστα δεν ξερω πως
dimitris2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 μαλιστα. αν τα διαγραφετε ξαναβγαινουν. μπορειτε να τα κανετε "delay" για να μην σαν ενοχλουν ολη την ωρα
StavrosD Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν ξέρω αν σας λέει τίποτα, αλλά σε μερικούς φίλους που δεν είχαν χρησιμοποιήσει ποτέ rapidshare, με το που πήγα να κατεβάσω κάτι μου έβγαζε "...please wait for 30 minutes..." Προφανώς πολλοί έχουν μάθει το κόλπο και σε λίγο όλα τα IP στην Ελλάδα θα χρησιμοποιούνται για δωρεάν κατέβασμα από rapidshare.
siera Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Παρτε λογαριασμο να ξεμπερδευετε...Αξιζει, ουτε 5? το μηνα δεν κανει! ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ :evil: Πάρτε εσείς για να το κρατάτε "ζωντανό" , έτσι ώστε να υπάρχει , και να κατεβάζουμε και εμείς οι φτωχοί δωρεάν. Ε... μα πρέπει να είναι κάποιος "φτωχός τω πνεύματι" αν θεωρεί πως είμαστε τσιγκούνηδες και φτωχο...δες όλοι όσοι ασχολούμαστε με τέτοια κόλπα. Δείτε το σαν χόμπι δεν μουροχαβλιάζει το μυαλό σας γιατί πάντα είναι σε εγρήγορση ,ψάχνεται συνέχεια τρόπους για να πετυχαίνεται τον στόχο σας,και αυτό σας δίνει τη χαρά της επιτυχίας , που αξίζει περισσότερο από τα 100 GB που θα κατεβάσετε πληρώνοντας στους κλεπταποδόχους. Και εγώ δεν κατεβάζω συχνά και άμα θέλω να δω καμιά ταινία δίνω 3 euro να ζήσει και το μαγαζάκι της γειτονιάς μου,και δεν κάθομαι να κατεβάζω, να ψάχνω για υπότιτλους ,να, να, να. Άρα δεν είναι οικονομικό το θέμα. Στο κάτω κάτω δε με χαλάει που κατεβάζω αβέρταααααααα από τούς σέρβερ που υποστηρίζει Αν είχα πληρώσει τι παραπάνω δηλαδή θα είχα ? στον ίδιο χρόνο τα ίδια GB θα έπαιρνα. :-D
anthony_88 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Πάρτε εσείς για να το κρατάτε "ζωντανό" , έτσι ώστε να υπάρχει , και να κατεβάζουμε και εμείς οι φτωχοί δωρεάν.Ε... μα πρέπει να είναι κάποιος "φτωχός τω πνεύματι" αν θεωρεί πως είμαστε τσιγκούνηδες και φτωχο...δες όλοι όσοι ασχολούμαστε με τέτοια κόλπα. Δεν ειπα σε καμια περιπτωση οτι ειναι οικονομικο το θεμα ή οτι ειστε φτωχομπινεδες. Το "αξιζει" γιατι η τιμη του ειναι πολυ χαμηλη σε σχεση με την ευκολια που προσφερει, εφοσον δε χρειαζεται να μπλεκεις με torrents-trackers κλπ σπαστικα. Δείτε το σαν χόμπι δεν μουροχαβλιάζει το μυαλό σας γιατί πάντα είναι σε εγρήγορση ,ψάχνεται συνέχεια τρόπους για να πετυχαίνεται τον στόχο σας,και αυτό σας δίνει τη χαρά της επιτυχίας , που αξίζει περισσότερο από τα 100 GB που θα κατεβάσετε πληρώνοντας στους κλεπταποδόχους. Κλεπταποδοχους δεν τους λεω γιατι προσφερουν κατι για το οποιο ειμαι ευχαριστημενος και θεωρω οτι αξιζει τα λεφτα του. Σε αντιθεση, για παραδειγμα με τα 2? που θα δωσω για να νοικιασω μια ταινια. Απο την αλλη, αφου το βλεπετε σαν χομπι σας παραδεχομαι. Θελει οντως προσπαθεια και μελετη για να καταφερεις να δημιουργησεις μια προγραμματιστικη διαδικασια που θα ξεπερνα τοσα εμποδια. Και εγώ δεν κατεβάζω συχνά και άμα θέλω να δω καμιά ταινία δίνω 3 euro να ζήσει και το μαγαζάκι της γειτονιάς μου,και δεν κάθομαι να κατεβάζω, να ψάχνω για υπότιτλους ,να, να, να. Άρα δεν είναι οικονομικό το θέμα. Οπως ειπα και πιο πανω, αν και εχω 3?, δε θα τα δωσω γιατι σε αντιθεση με το rapidshare δε θεωρω οτι η χρηστικη τους αξια ειναι το ιδιο μεγαλη με τη χρηματικη τους. Αν με 3? νοικιαζα 5 ταινιες, το συζηταγαμε. Απο κει και περα, αν εσυ βλεπεις σαν χομπι να προσπαθεις να φτιαξεις διαδικασιες που θα παρακαμψουν τα εμποδια, εγω βλεπω σα χομπι και ως τροπο να κραταω το μυαλο μου σε εγρηγορση να ψαχνω υποτιτλους στο net, εννοιωτε να φτιαχνω ο ιδιος υποτιτλους να να να... Στο κάτω κάτω δε με χαλάει που κατεβάζω αβέρταααααααα από τούς σέρβερ που υποστηρίζει Αν είχα πληρώσει τι παραπάνω δηλαδή θα είχα ? στον ίδιο χρόνο τα ίδια GB θα έπαιρνα. :-D Μαζι σου. Και εμενα θα μου αρεσε. Αλλα οπως λες και εσυ και λεω και εγω, ειναι θεμα προτεραιοτητων και ενδιαφεροντων του καθενος. Προτιμω να πληρωνω κατι που να αξιζει και να το εχω ετοιμο, παρα να προσπαθω να βρω τροπους να παρακαμψω διαδικασιες. Συμπερασμα: Ολα οσα λεμε ειναι off topic. Αν θες να συνεχισουμε τη συζητηση κανε Pm ή φτιαξε thread :-P
kostelo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδια μην αρπαζεστε. Σε οποιον δουλευει το πραμα αυτο του φιλου Δημητρη, εχει καλως. Ειδαλλως ας παρει ενα premium αν δεν υπαρχει αλλη λυση, να βρει την υγεια του. Θεμα επιλογης ειναι. Δημητρη οντως εσωσες τον απειρο κοσμο με το thread που ανοιξες (και μενα μαζι ). Να σαι καλα (και εισαι και Αεκαρα αν σ εκοψα καλα ή Παοκ αν εννοεις τον αλλο δικεφαλο).
dimitris2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδια μην αρπαζεστε. Σε οποιον δουλευει το πραμα αυτο του φιλου Δημητρη, εχει καλως. Ειδαλλως ας παρει ενα premium αν δεν υπαρχει αλλη λυση, να βρει την υγεια του. Θεμα επιλογης ειναι. Δημητρη οντως εσωσες τον απειρο κοσμο με το thread που ανοιξες (και μενα μαζι ). Να σαι καλα (και εισαι και Αεκαρα αν σ εκοψα καλα ή Παοκ αν εννοεις τον αλλο δικεφαλο). το 2ο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.