kostelo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Πασο τοτε . Παντως αν εχεις ρουτερ δεν υπαρχει τπτ για αυτοματο ανοιξε-κλεισε για αλλαγε ip ? Ρωταω για ενα φιλο που εχει το jetspeed 500 και μου πε να ρωτησω εδω αν ξερει κανεις. :roll:
creative1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 παίδες όλα δουλέυουν ρολόι, δεν πιστεύω όμως να μας έρθει κανας λογαριασμός ????
siera Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Καμιά φορά η σιωπή είναι χρυσός. Και ας μην εκληφθεί ως αδυναμία μου. Στο ψητό τώρα παιδιά. Σκεφτόμουν με ποιο τρόπο θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν όλοι τις δυνατότητες του USD και θυμήθηκα τις macro. Ο τρόπος που θα περιγράψω πιο κάτω ίσος να είναι λιγάκι άκομψος ,αλλά πρέπει να δουλεύει 100% σε όλα τα modem και router. Και βέβαια εναπόκειται στη φαντασία και τις δυνατότητες του κάθε ενός για το πώς θα τον πραγματοπηοίση. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Αρχικά κατεβάστε αυτό : http://www.geocities.com/win_macro/winmacro_v1_21_exe.html 56kb ένα freeware progie που είναι "κουτί" για τη δουλειά μας και όχι μόνο. 1. Αποσυμπιέστε το σε ένα φάκελο τρέξτε το και αφήστε το να περιμένει. 2. Ανοίξτε τον browser σας πάτε στη σελίδα του router και βγάλτε μια συντόμευση στην επιφ.εργασίας κάπου στην άκρη που να μη τη σκεπάζουν άλλα παράθυρα. 3. Πάμε στο WinMacro και πληκτρολογούμε ένα όνομα π.χ. condiscon και πατάμε record.(Κάθε κίνιση μας καταγράφετε) 3. Χτυπάμε τη συντόμευση , ανοίγει ο browser (έχουμε πεί να θυμάτε τον κωδικό) πατάμε ok και μετά disconnect. Περιμένουμε περίπου 15-20" και πατάμε connect. Μετά πατάμε το πλήκτρο (Pause Breek)στο πληκτρολόγιο μας έχουμε έτοιμη τη macro μας.Πάμε στο φάκελο του WinMacro και βλέπουμε το αρχείο που δημιουργήσαμε. 4. φτειάχνουμε ένα bat file και γράφουμε παράδειγμα : "C:\DOCUME~1\Chris\Desktop\WINMAC~1\WinMacro.exe condiscon" χωρίς τα "" 5. Πάμε στον shenduler του us και μετά απο κάθε download του λέμε να εκτελεί το bat file που φτιάξαμε προσοχή να μην είναι τσεκαρισμένο το "Wait for completion" και Retry delay = 1 min. Σε μένα δούλεψε κανονικότατα πολύ πιο γρήγορα από το restart του router γιατί κάνουμε μόνο disconnect . Βασική προϋπόθεση να μην καλύπτετε το παράθυρο του browser κατά τη φάση της macro εκτέλεσης. Με λίγα λόγια τη νύχτα που εσείς θα είσαστε οριζοντιωμένοι και με minimize όσα παραθύρια τρέχουνε αφήστε το να δουλεύει και το πρωί αφού σας ικανοποιήσει το αποτέλεσμα πιέστε κάτι στην υγειά τού Δημήτρη και της αφεντιάς μου. Καλή επιτυχία και βάλτε φαντασία ένα παράδειγμα ήταν μόνο.
kostelo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Εγραψες φιλε μου. :grin: Δε το δοκιμασα ακομα αλλα λογικα θα δουλευει. Θα ποσταρω εντυπωσεις μολις το τσεκαρω σε ενα ρουτερ που εχω.
siera Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Εγραψες φιλε μου. :grin: Δε το δοκιμασα ακομα αλλα λογικα θα δουλευει. Θα ποσταρω εντυπωσεις μολις το τσεκαρω σε ενα ρουτερ που εχω. Ok Περιμένω νέα. Κάτι που ξέχασα είναι ότι το όλο κόλπο δουλεύει με τίς συντεταγμένες της οθόνης για αυτό πρέπει να βρίσκετε το παράθυρο πάντα στήν ίδια θέση για να μή κλικάρει στα κουτουρού 1,275 GB χμμμ.. καλό 14 κομμάτια τού έβαλα 14 έφερε.
maxtor10 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 λοιπον καταρχας θελω να τονισω πως δεν βλεπω τιποτα που να αντιτιθεται στους κανονισμους του site και γιαυτο το δημοσιευω. τωρα ΜΟΝΟ αν οι moderator για καποιο λογο το κρινουν "μη πρεπων" ας το διαγραψουν.θα χρησιμοποιεισουμε 3 προγραματακια(ουσιαστικα 2 το ενα ειναι ενσωματομενο με το αλλο) χρησιμοποιουμε USdownloader,CAP,reconnect usdownloader το γνωριζετε φανταζομαι αρκετοι. ειναι ενα δωρεαν προγραμα σαν το flashget ενα πραγμα. το cap ειναι προγραμα ενσωματωμενο στο us και δεν χρειαζεται να το ανοιξετε καθολου,λειτουργει μονο του μαζι με το us.δουλεια του ειναι να αναγνωριζει αυτοματα τους κωδικους και να τους βαζει. το reconnect θα το χρειαστουμε για να αποσυνδεομαστε απο το ιντερνετ καθε φορα που κατεβαινει ενα αρχειο και να επανασυνδεομαστε αυτοματα. (δουλευουμε μονο αν εχουμε dynamic ip) αρχικα κατεβαζετε το αρχειο που εχω ανεβασει στο rapid και το κανετε extract σε ενα φακελο. ανοιγετε το προγραμα usdownloader απο το φακελο του(USDownloader.exe)(δεν θελει εγκατασταση) και ανοιγετε και το reconnect (επισης δεν θελει εγκατασταση) στα settings του reconnect το βαζουμε auto reconnect και προσεχουμε να ειναι στο connection επιλεγμενη η συνδεση μας μαζι με username και password. απο κει και περα βαζουμε ενα λινκ στο us και κατεβαινει.με το που κατεβει κλεινει η συνδεση και εκει λειτουργει το reconnect. αλλαζει τη ip μας και μας επανασυνδεει. σημειωσεις: το προγραμα εχει ρυθμιστει να ξανακανει επανασυνδεση σε περιπτωση που δεν πετυχει η πρωτη οποτε μην ανησυχειτε αν αφησετε το pc σας να κατεβαζει. επισης συχνα θα δειτε στη λιστα με τα download καποια τα οποια δεν εχετε προσθαισει εσεις πχ thanksotidipote απλως καντε delay τα συγκεκριμενα download για να μην ξαναεμφανιζονται και οχι delete.ακομα να πω πως δουλευει μονο για rapid com και οχι το de. το πιο σημαντικο! το rapid πολυ συχνα αλλαζει την γραμματοσειρα και το cap εχει προβλημα. γιαυτο καθε φορα που γινεται αυτο μπαινετε σε αυτη τη σελιδα, μην πανικοβελεστε στη γλωσσα και κατεβαζετε τις πιο προσφατες γραμματοσειρες τις οποιες τις κανετε extract στο φακελο του us και δεχεστε τις οποιες αντικαταστασεις ελπιζω να μην ξεχασα κατι και αν υπαρχουν αποριες θα με βρισκετε συχνα μεσα (τουλαχιστον μεχρι να αρχισουν τα σχολεια :sad:) κατι ακομα για να μην κακολογησουν μερικοι!!!! απο το αρχειο που εχω ανεβασει δεν κερδιζω κανενα premium point ουτε εχω κανενα οφελος! thanks MIRROR (περιλαμβανει τις τελευταιες γραμματοσειρες, +ενσωματομενο οδηγο αναβαθμισης CAP και η εκδοση ειναι χωρις καποιο thanks.bat [η τουλαχιστον εχω να το δω πολυ καιρο]) ΠΡΟΣΟΧΗ! AN ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ MIRROR NA ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ an mporeis na boi8iseis ligo pls.... reconnect... pao na kano coneect kai moy leei Error: No connections available ti einai auto pali?
dimitris2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 an mporeis na boi8iseis ligo pls....reconnect... pao na kano coneect kai moy leei Error: No connections available ti einai auto pali? πηγαινεις στα settings του προγραματος και εκει που λεει connection βαζεις τη συνδεση που εχεις για να μπαινεις στο ιντερνετ μαζι με το username και το password. αν κ αυτα επρεπε να στα ειχε ετοιμα.... για δοκιμασε το παντως
kostelo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 an mporeis na boi8iseis ligo pls....reconnect... pao na kano coneect kai moy leei Error: No connections available ti einai auto pali? Μηπως εχεις ρουτερ φιλε μου? Γιατι το προγραμμα νομιζω προϋποθετει υπαρξη μοντεμ. :???:
dimitris2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 οποιος εχει προβλημα με τα γραμματα δλδ του ζηταει να πληκτρολογησει τον κωδικο ας δοκιμασει το καινουργιο mirror που εχω ανεβασει. (εχω αντικαταστησει το παλιο) επισης στο καινουργιο mirror ειναι ως default τοποθεσια κατεσματος το "c"
dimitris2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 παλι το αλλαξανε οι αλητες μπορειτε να κατεβασετε απο εδω τα καινουργια γραμματα και σε λιγο θα ενημερωσω και το mirror για οποιον θελει ολο το πακετο edit: ετοιμο και το mirror
adi32 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 τα ξαναλλαξανε 2 φορες σε μια μερα !!!! τα εχουν δει ολα φαινεται πεσανε οι εισπραξεις
adi32 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 τα τελευταια εδω http://users.altupdate.ru/cap/?page=download
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.