Ntinaras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 το πρωτο ηταν καλυτερο. ηταν πιο ρεαλιστικο με τα οπλα τωρα κουβαλας κατω απο τη φανελα 235812395 οπλα τα οποια εινα και 500 κιλα,και ειναι τεραστια στο πρωτο ειχε περιορισμο να κουβαλας κατω απο τη καπαρντινα ενα μεγαλο οπλο και ενα πιστολι.τωρα το παιζεις ραμπο. κλασσικι μουφα που εχουν ολα τα παιχνιδια αλλα το πρωτο ηταν σωστο,στο reload πετας τον παλιο γεμιστηρα και οι σφαιρες αφαιρουνται αυτοματα και πανε στον καινουριο.
APsD Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Ρε παιδια εγω δεν εχω παιζει το πρωτο! Οπότε να μην παίζω το 2? Δν θα καταλαβω τπτ?
Moderators Praetorian Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 όχι μην ανησυχείς. Θα καταλάβεις τα πάντα.
Erwdios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Εντάξει, χαβαλέ εχεί. Ειδικά για εμάς που δεν έχουμε παίξει το πρώτο και δεν έχουμε τη σύγκριση στο μυαλό μας είναι ικανοποιητικό. Θα έπρεπε να έχει λίγο πιο εύκολο χειρισμό η οδήγηση πάντως και για εμάς τους ρομαντικούς που παίζουμε με τα βελάκια. Συνέχεια στο body shop είμαι για επισκευή και μου τελειώσαν τα γκαφρά από το πρώτο κιόλας chapter...
hackerW32 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 εγω που εμεινα στην μεσι του δρομου απο βενζινα? δεν το ειχα δει οτι τελιονει..
UpToDate_ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Kαλά έβαλαν την ίδια ακριβώς αποστολή με το demo?lol
giorgos147 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Kαλά έβαλαν την ίδια ακριβώς αποστολή με το demo?lol Δεν είναι ακριβώς ίδια. Και τι, περίμενες να μην υπάρχει;
UpToDate_ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δεν είναι ακριβώς ίδια. Και τι, περίμενες να μην υπάρχει; Δεν την τελείωσα Και βέβαια περίμενα να μην υπάρχει
mastor10 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δεν είναι ακριβώς ίδια. Και τι, περίμενες να μην υπάρχει; και γω περιμενα να μην υπαρχει αφου στο demo αν θυμαμαι καλα ελεγε οτι η αποστολη αυτη ειναι σχεδιασμενη μονο για το demo
JERONIMO888 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Τοσα χρονια και δεν καταφεραν να το κανουν καλυτερο απο το πρωτο Mafia τουλαχιστον σε εμενα δεν ειχε την ιδια αισθηση,η ιστορια πολυ ωραια και δραματικη αλλα τα οπλα,αμαξια,γραφικα μου φανηκαν ψευτικα. Επισης πολυ μικρος χαρτης,λιγες αποστολες,δεν εχει free roaming και γενικα δεν ειναι οτι περιμενα μετα απο 8 χρονια. Δεν ξερω αλλα ειναι το μονο παιχνιδι που δενομαι πολυ με τους χαρακτηρες και με στεναχωρηθηκα οταν ειδα την σκηνη που σκοτωνουν τον Tommy τοσο απλα χωρις ετσι ενα φορο τιμης. Και φυσικα στην τελευταια σκηνη ξενερωσα ξανα ενιωσα λες και προδωσα καποιον στην πραγματικοτητα που σκοτωνουν τον Joe, και για ποιο λογο τι τους εκανε αφου μαζι ειμασταν και σκοτωσαμε τον φαλκονε, νομιζα οτι θα συνεχιζε η ιστορια να τους σκοτωνω ολους στο αμαξι και να παω να σωσω τον joe η κατι τετοιο,απαραδεκτο τελος για μενα.
frou-frou Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Σε αυτο συμφωνώ απόλυτα. Δεν συγκρίνεται με το πρώτο Mafia που έφερε την επανάσταση. Περιμέναμε κάτι πολύ καλυτερο.
anti_mojos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Το Mafia II μου έδωσε την αίσθηση οτι παρακολουθώ μια καλή κινηματογραφική ταινία στην οποία συμμετέχω εννοίοτε. Πλήρης απογοήτευση σε σχέση με τον προκάτοχο του. Κρίμα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Το Mafia II μου έδωσε την αίσθηση οτι παρακολουθώ μια καλή κινηματογραφική ταινία στην οποία συμμετέχω εννοίοτε. Πλήρης απογοήτευση σε σχέση με τον προκάτοχο του. Κρίμα. Υπερβολες,μια χαρα παιχνιδι ηταν.
Ntinaras Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Εντάξει, χαβαλέ εχεί. Ειδικά για εμάς που δεν έχουμε παίξει το πρώτο και δεν έχουμε τη σύγκριση στο μυαλό μας είναι ικανοποιητικό. Θα έπρεπε να έχει λίγο πιο εύκολο χειρισμό η οδήγηση πάντως και για εμάς τους ρομαντικούς που παίζουμε με τα βελάκια. Συνέχεια στο body shop είμαι για επισκευή και μου τελειώσαν τα γκαφρά από το πρώτο κιόλας chapter... το εχεις βαλει στο simulation?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα