johnyboy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Λες και φταίει ο Μητσοτάκης που οι Γερμανοί δεν κάνανε ούτε φάση. Το άξιζαν οι Ισπανοί.
FilipposMD Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Το είπε!!! Το είπε!!! "Στον 7ο ουρανό"! Αχαχαχα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Θέε μου πιο ΓΤΠ από σήμερα αποκλείεται να ήταν ο Βερνίκος...
Tuko Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 ZzzzzzzzzzzzzzZZZzZZZzzzZZzzzzzz. Πολύ ύπνος ο τελικός... Γάμησε τα...σκέτο σκάκι ήταν απο τους Ισπανούς.... Αντί να βλέπαμε κανα τελικό με Ολλανδία -Ρωσία ε;;
Lucifer Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Ντάξει, η αλήθεια είναι πως έτσι όπως παίξανε οι Άρειοι, δεν θα χαιρόμουν και ιδιαίτερα να το παίρνανε -αντίστοιχα δε λυπάμαι και ιδιαίτερα. Απλά θέλω να γράψω μια ανοιχτή επιστολή προς τον κο Κώστα Βερνίκο: Αγαπητέ κε Βερνίκο αν σε πετύχω πουθενά, θα περπατάς με τη γλώσσα σου. Με αγάπη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 ρε Lucifer, τον φτύνουν και ο τύπος νομίζει ότι βρέχει!
geovard Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Η χειρότερη Γερμανία των τελικών.Μα να μη μπορεί να κάνει μιά οργανωμένη ευκαιρία μόνο γιόμες στα περιστέρια.Καλά να πάθουν οι Άρειοι οι παπάριοι.
Tuko Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Θα προτιμούσα άλλες ομάδες. Να βλέπαμε καμια Κροατία, τπτ άλλο.
Freakster Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Θέε μου πιο ΓΤΠ από σήμερα αποκλείεται να ήταν ο Βερνίκος... όχι ο τύπος είναι ατέλειωτος. Σε μια φάση, αφου τελειωσε ο αγωνας, οι Ισπανοί χοροπήδαγαν σαν τρελοί και ο Βερνίκος λέει με σοβαρό ύφος, "οι ισπανοί κάνουν ένα χορευτικό", μου βγήκε η κοκα κολα απο τη μυτη. :lol:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 όχι ο τύπος είναι ατέλειωτος. Σε μια φάση, αφου τελειωσε ο αγωνας, οι Ισπανοί χοροπήδαγαν σαν τρελοί και ο Βερνίκος λέει με σοβαρό ύφος, "οι ισπανοί κάνουν ένα χορευτικό", μου βγήκε η κοκα κολα απο τη μυτη. :lol: ρε ο τύπος είπε ότι σήμερα οι Γερμανοί είναι η μεγάλη πλείοψηφία στις κερκίδες... φαίνεται η Ισπανοί ήταν η μικρή πλειοψηφία... απλά ZOMG!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.