pr0dromos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Ποια ειναι η γνώμη σας? Η καλύτερη Σκυλιά τα HP
GE1980 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 4 χρόνια Presario 2100 με απίστευτες καταπονήσεις και δουλεύει ακόμα και τώρα HP nx7300. Πάντως πιστεύω ότι η τύχη παίζει σε όλα ρόλο, δηλαδή παντού μπορεί να σου κάτσει ελλαττωματικό μηχάνημα αλλά και επίσης να σου συμβεί κάνα μικροατύχημα με το λάπτοπ και το αποχαιρετάς μετά.... "Αβάδιστα ΗΡ"...lol
tasosvel Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 ki ego eixa prepsario 2100 ton 2151 pio sugkekrimena !! 3,5 xronia to krathsa !! ektos apo thn mpataria tou pou fusiologika peftei se apodosh meta tpao 1-1,5 xronia den mou epathe tpt 1!
kirimis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Πρωην κατοχος Toshiba και εδω και 1 χρονο κατοχος HP με εντατικη χρηση μαλιστα... δεν εχω να πω κατι αρνητικο. Ως τωρα ολα ειναι καλα. Σε γενικες γραμμες παντως απο τεραστια διεθνη laptopadika forums που συμμετεχω, ουτε και εκει εχω διαβασει για "προβληματικα" HP... ποιο πολυ μεμονομενες περιπτωσεις που βρισκεις παντου.
21century Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Κοιταξε ο καθενας κρινει απο προσωπικη του εμπειρια αλλα σε γενικες γραμμες εμφανιζουν με βαση την συχνοτητα λιγοτερα προβληματα σε σχεση με αλλες εταιρεις, εννοειται ομως οτι η τοσιμπα ειναι η πιο κορυφαια απο ολες..
Sant Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Είχα ένα Presario 724EA, σκυλί ανήμερο!!!! Το άλλαξα μετά από 5 χρόνια και πήρα πάλι HP, το Pavilion 6388ea, πολύ ευχαριστημένος μέχρι ώρα. Όταν θα το αλλάξω μετά από κάποια χρόνια πάλι HP θα πάρω... Για μένα είναι η καλύτερη εταιρία...
cxmgp Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 εχω ενα fujitsu και μετα απο 2 χρονια περιπου, μπορω να πω οτι ψηνεται με τις θερμοκρασιες. Με τα hp εχετε τετοιο προβλημα ? Αναφερομαι στα ατομα που εχουν hp αρκετο καιρο
valemon Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Panw apo 52 C den thn exw dei na phgainei thn cpu
21century Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Eξαρταται και απο την χρηση που του κανεις...
Directx Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Είχα δυο laptop H.P. το πρώτο το αγόρασα το καλοκαίρι του 1999, ήταν το μοναδικό φορητό που κατάφερε να τινάξει στον αέρα την ασφάλεια ρεύματος της οικείας μου καθώς ο μετασχηματιστής του αποδείχθηκε προβληματικός.. Αρκετά χρόνια μετά, ξανά αγόρασα ένα H.P. DV5000 το οποίο σε γενικές γραμμές δουλεύει άψογα (αν είχε και καλύτερη οθόνη θα ήταν θαύμα). Μοναδική παραφωνία είναι πως ορισμένες σπάνιες φορές δεν ανάβει καθόλου (ή όταν το συνδέω στο ρεύμα ανάβουν όλες οι ενδείξεις του και δεν ανταποκρίνεται!) οπότε το κόλπο που έχω ανακαλύψει (μόνος) είναι σε τέτοιες περιπτώσεις να βγάζω και να ξανά βάζω για μερικά δευτερόλεπτα την μπαταρία οπότε «ξεμπλοκάρει». Αξίζει να αναφέρω πως στο manual του Sony Vaio μου, περιγράφεται η ίδια διαδικασία που βρήκα μόνος μου στο H.P., σε περίπτωση που το Vaio αρνηθεί να ανάψει οπότε φαίνεται πως αυτή η συμπεριφορά δεν εμφανίζεται μόνο στο H.P. μου. Σε γενικές γραμμές δεν κολλάω αν βρω κάποια καλή προσφορά και αξιόλογη οθόνη (στο επίπεδο εκείνης του Sony Vaio) να ξανά αγοράσω H.P. στο μέλλον αφού το DV5000 με εντατική χρήση (ακόμα και σε καύσωνα δίχως κλιματισμό!) εξακολουθεί να δουλεύει σωστά.
doc1000 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Έχω ένα HP εδώ και μια 10ετία σχεδόν και δουλεύει ακόμα άψογα παρ' όλο οτι το έχω λιώσει 24ώρα. Αγόρασα πρόσφατα ένα pavilion και ειναι επίσης άψογο. Καλό θα ήταν βέβαια να κάνεις και μια επεκτασούλα εγγύησης στα 3έτη για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο. 90euro+φπα κοστίζει. Ο πωλητής μάλλον ήθελε να σου πουλήσει τίποτα άλλα made in Greece (ΤurboX, Innovator, Multirama κλπ) απ' τα οποία έχουν μεγαλύτερο κέρδος. Εγώ είχα πάει στο Πλαίσιο και προσπαθούσαν ντε και καλά να με πείσουν να πάρω μόνο TurboX...
gvarth Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Εδώ και ένα χρόνο έχω το HP - Compaq 6310 - Ολα καλά μέχρι τώρα !
lefi Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Εγώ έχω HP dv6356ea και είμαι ευχαριστημένος συμφωνό με τους προλαλήσαντες ότι γνώμη χωρίς αιτιολογία είναι αναξιόπιστη, θα σου πρότεινα να βρεις ένα μοντέλο η περισσότερα και να ρωτήσεις ανθρώπους που το έχουν την γνώμη τους.
panos2000gr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Έχω αλλάξει πάρα πολλά laptop μέχρι σήμερα και μόνο με δύο είχα πρόβλημα. Και τα δύο ήταν HP και τα δύο πρόβλημα με δίσκο. (στο ένα μάλιστα αλλάξαμε 2 φορές δίσκο εντός εγγύησης παρόλο που είχε antishock system κτλ καθότι ήταν από την επαγγελματική σειρά της HP). Μπορεί να είναι τυχαίο και να ήμουν γκαντέμης αλλά μου έχει μείνει ένα ψυχολογικό από τότε. Καλό είναι πάντως να μην γενικεύουμε....και για τα ACER είχα ακούσει πολλά αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Είναι και θέμα τύχης!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.