Προς το περιεχόμενο

εξωτερικος σκληρος seagate freeagent 500GB(τι λετε??)


despwT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα!Επειδη οι σκληροι δισκοι απο τους υπολογιστες μου εχουν αρχισει να φισκαρουν απο τα downloads σκεφτηκα να παρω εναν εξωτερικο σκληρο..

Μετα απο μια μικρη ερευνα αγορας βρηκα μια αρκετα καλη προσφορα

 

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=826&product=955264

 

βεβαια βρηκα ακριβως τον ιδιο μοντελο(το link το εβαλα για να δειτε το μοντελο) αλλα με 500gb χωρητικοτητα και με τιμη 117 Ε απο διαφορετικο καταστημα.

Τον χρειαζομαι κατα κυριο λογο για να μεταφερω εκει ταινιες μουσικη φωτογραφιες κλπ ωστε να εχω αδειους τους εσωτερικους σκληρους.Αυτο σημαινει οτι δεν εχω προθεση να τους καιω 24/7 αλλα θα κατεβαζω στους εσωτερικους και μετα θα τα μεταφερω στον εξωτερικο.

Σκεφτηκα και το ενδεχομενο αγορας κανονικου σκληρου και κουτιου με συστημα ψυξης αλλα δεδομενου οτι δεν θα τον καιω και συνεχεια κατι τετοιο μηπως δεν θα ειναι και πολυ συμφερον(χρηματικα εννοω)?

Αν καποιος εχει υπ'οψην του τον συγκεκριμενο εξωτερικο σκληρο η εχει να προτεινει κατι διαφορετικο, η γενικα θελει να μεταφερει τα φωτα του:) ας το κανει!

Ευχαριστω εκ των προτερων για καθε συμβουλη και βοηθεια!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

νομιζω ερχεται πιο φθηνα, αλλα δεν παιρνω και ορκο να παρεις θηκη-κουτι.

παντυως δεδομενου οτι ο εν λογω δισκος εχει 5 χρονια εγγυηση και κορυφαια ποιοτητα-εχω την προηγουμενη σειρα seagate 320gb και ειμαι 100% ικανοποιημενος στον προτεινω ανεπιφυλακτα

αλλα οχι τον 250ρη, θα σου γεμισει γρηγορα.

αν μπορεις παρε τον 500ρη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για να παρω εναν 500αρη και ενα καλο κουτι απο αλουμινιο ωστε να εχω καλυτερη επαγωγη θερμοτητας και με ενα ενσωματωμενο ανεμιστηρακι απο οτι ειδα και υπολογισα χρειαζομαι τουλαχιστον 180Ε.. οποτε καλυτερα αυτος εδω.. Εννοειται οτι θα παρω τον 500αρη.. Τα 5 χρονια εγγυηση τα δινει η αντιπροσωπεια η το καταστημα απο οπου τον πηρες?? Γιατι εκει που τον βρηκα σε αυτη την τιμη λενε οτι δεν εχει 5 αλλα 1 χρονο εγγυηση... και παραξενευτηκα λιγο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δες εδω

http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/freeagent_desktop_data_movers/

Up to 500 glorious gigabytes of storage

USB 2.0 interface

5-year limited warranty

 

δεν εχω ιδεα απο ποιον προσφερεται η εγγυηση.απλα οταν τον πηρα(απο μεντια μαρκτ) τον εκανα δηλωση στην σελιδα της seagate.βεβαια εμενα μου ειχε 2 χρονια εγγυηση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οντως και εγω εχω δει οτι επανω στο κουτι γραφει 5 χρονια εγγυηση αλλα μαλλον πρεπει να τον στειλεις στην εταιρια, ενω η αλλη εγγυηση για την οποια μιλαμε μαλλον θα ειναι η εγγυηση της αντιπροσωπειας..Μονο αυτο μπορω να υποθεσω.. Αλλιως αν χαλασει αργοτερα απο την εγγυηση της αντιπροσωπειας τρεχα γυρευε να τον στειλεις εκει που τους φτιαχνουν.. χωρια που θα χασεις ολα τα δεδομενα γιατι για να τον φτιαξουν πρεπει να διαγραφει ολος ο δισκος..

Εσενα δηλαδη το μεντια μαρκτ σου εδωσε 2 χρονια εγγυηση και το κουτι γραφει 5??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οχι, στην προηγουμενη σειρα απλα εδινε 2 χρονια ενω τωρα δινει 5 στους καινουργιους (οσο δινει δηλαδη και στους εσωτερικους).

το μεντια μαρκτ απλα τον εδινε σε πολυ καλη τιμη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...