Προς το περιεχόμενο

Προταση βοηθειας σε πυροπαθεις..


Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η αληθεια ειναι οτι σκεφτηκα αρκετα για να κανω αυτο το ποστ αλλα πιστευω οτι καλυτερα να μετανοιωσω για κατι που εκανα παρα για κατι που δεν εκανα (δεν θυμαμαι ποιος το ειχε πει...).

 

Θα ηθελα αν ειναι δυνατον να αποδειξουμε οτι μια εικονικη κοινοτητα μπορει να ειναι και ζωντανη βρισκοντας καποιο τροπο να βοηθησουμε σαν insomnia forum τους συμπολιτες μας που υπεφραν , υποφερουν και θα υποφερουν για πολυ ακομα απο τις τελευταιες φοβερες πυρκαγιες...Σκεφτομαι να προτεινω κατι τετοιο και στον χωρο εργασιας μου αλλα ειπα να αρχισω απο εδω.

 

Πριν απο οτιδηποτε καποια προταση θα παρακαλουσα τα μελη μας να μην κανουν καμμια κριτικη καλη ή κακη στην προταση μου πριν ο υπευθυνος εδω ή καποιος με δικη του εξουσιοδοτηση μας πει αν ο ιδιοκτητης του forum συμφωνει ή οχι σε κατι τετοιο.Ειναι "μαγαζι" του με την καλη εννοια και εχει καθε δικαιωμα να συμφωνησει ή να διαφωνησει για δικους του λογους.

 

Θα παρακαλουσα καποιον που μπορει να κλειδωσει αυτο το θεμα και να το ανοιξει παλι οταν υπαρχει καποια απαντηση απο τον Hal9000

 

Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...