Προς το περιεχόμενο

Το κόλπο για να σηκωσει καποιος στον αερα κάποιον μόνο με τα δαχτυλα


georgepre10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Διαβασα τυχαια σε στο ινσομνια για ενα κολπο που μπορεις να σηκωσει καποιον στο αερα με τα δαχτυλα και τωρα προσπαθω να το κανω. Δεν θα το εψαχνα αν δεν το πιστευα γιατι πριν απο μερικα χρονια στο σχολειο ετυχε να ημουν μπροστα οταν ενα κοριτσι γυρω στα 14-15 σηκωσε δυο τρια παιδια με τα δαχτυλα της(ενα ενα εννοω οχι ολα μαζι :) ). Επισης σημερα ειδα και ενα βιντεο στο youtube.

 

 

 

 

 

(σας παραθετω και ενα σχολιο που εκανε ενας εκει: I've been doing this for the last 15 years, it always works, sometimes people just go to the roof, be carefull they might fall from a high altitude, especially light persons (you can do it with 4 fingers), also laying down. Never had any explanation, but I'm eager to discover it, this is well done (quiet and serious). the higher the roof (cathedral) the higher they fly !!!)

 

Το εχει κανει καποιος? μπορει να μας πει πως γινεται?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πριν 8-9 χρόνια το είχαμε κάνει αυτό με κάτι φίλους.

είμασταν τέσσερις και σηκώσαμε ένα παλικάρι 100 κιλά περίπου

ενώσαμε τα χέρια μας και εκτείναμε τους 2 δείκτες (περίπου όπως κάναμε μικροί το πιστόλι με τα χέρια)

βάλαμε τα δάκτυλα κάτω απ τις μασχάλες και τα γόνατα του παιδιού όπως στο βίντεο, με την διαφορά πως εκείνος δεν ήταν σε στάση λωτού όπως στο βίντεο αλλά εντελώς ξάπλα.

τον σηκώσαμε ανετότατα μέχρι σχεδόν το ταβάνι του δωματίου αφού είχαμε τεντωμένα τα χέρια μας προς τα πάνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ergot? peyotl? :roll:

 

ergot:Μύκητας που κατοικοεδρεύει πάνω σε ένα συγκεκριμμένο είδος σιτηρού και εκκρίνει το γνωστό.Λέγανε ότι οι μάγισσες στο μεσαίωνα τρώγανε ψωμί άψητο από τέτοια...Φαντάσου λοιπόν μιά μπύρα με τέτοιο "κριθάρι".

peyotl:Κάκτος,βάσει του οποίου βγαίνει η μεσκαλίνη,άλλο καλό αλκαλοειδές αυτό.Το χρησιμοποιούσαν οι σαμάνοι της κεντρικής Αμερικής για διεύρυνση συνείδησης και τα φρικιά του '60 για μαστούρα.Επίσης,είναι άριστη βάση για καλή τεκίλα....

 

:mrgreen:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ετυχε να ημουν μπροστα οταν ενα κοριτσι γυρω στα 14-15 σηκωσε δυο τρια παιδια με τα δαχτυλα της(ενα ενα εννοω οχι ολα μαζι).

Μάλλον μπερδεύτηκες.Το σηκώσαν το κορίτσι άλλοι και όχι μόνο του το κορίτσι σήκωσε άλλους.Δες και το βίντεο να κατελάβεις.

 

 

Το εχει κανει καποιος? μπορει να μας πει πως γινεται?

Ρε φίλε αφού το βλέπεις στο βίντεο , τι ψάχνεις τώρα??Τι να σου πούμε παραπάνω από αυτό που βλέπεις με τα μάτια σου.

Ναι εγώ το έχω κάνει αυτό μαζί με άλλα 3 παιδιά στο λύκειο είχαμε σηκώσει ένα κορίτσι.Αλλά είναι μια χαζομάρα.Δεν έχει κανένα νόημα, γιατί είναι απλά 4 άτομα τα οποία σηκώνουν έναν άλλο.Σιγά το κατόρθωμα.Τόσο δύσκολο είναι??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι παλιό το κόλπο το κάναμε στο γυμνάσιο (10 χρονια πριν)...μονο με τα δάχτυλα δεν γίνετε...πολύ απλά με τα δυο χερια ενωμένα και τους δείκτες είναι περίπου ίδια δύναμη με τις παλάμες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ισχυει το σκηνικο...

κ αν ειναι 4 κοριτσια κ σηκωσουν 100 κιλα παλι ειναι λογικο?

Είναι όλα θέμα δύναμης.Τώρα τι να σου πω, αν βάλουν δύναμη πάει 100/8=12,5 κιλά με κάθε χέρι.Ε.. δεν ειναι και τόσο απίστευτο.Βέβαια το 12,5 ισχύρι όταν σηκώνεις κάποιον με 100 κιλά.Αν σηκώσεις κάποιον νορμάλ πχ με 70 κιλά πάει 8,75 κιλά σε κάθε χέρι.

Σιγάααα το τρομερό.ΈΛεος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο το κολπο,η μονη εξηγηση που υπαρχει ειναι οτι αυτο με τα δαχτυλα δεν ισχυει γιατι κανεις δεν μπωρει να σηκωσει καποιον μονο με τα δαχτυλα απλα ετσι οπως κανεις το χερι σου το βαρος παει σε ολο το χερι και καταφερνεις να τον σηκωσεις ;).Οσο για τα χερια πανω στο κεφαλι στην αρχη δεν ειναι τιποτα απλα το κανουν μονο για την παρουσιαση του κολπου και αν δειτε μετα αρχιζουν να τον σηκωνουν γρηγορα ετσι ωστε να μην προλαβουν να βαλουν τα χερια σωστα (δηλαδη να τον σηκωναν μονο με το δαχτυλο)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...