Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Sadman

Προβλημα με Saphire x1950pro-PSU

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το PSU μου εχει τα ακολουθα χαρακτηρηστηκα:

 

110/220 V switchable (110 V: 8 Amp/ 220 V: 5 Amp)

+ 3.3 V : 14 Amp

+ 5 V : 40 Amp

+ 12 V : 12 Amp

-5 V : 0.5 Amp

-12 V : 0.8 Amp

- 5 Vsb: 2 Amp

Maximum power: 400 Watt

CE, FC, Tüv

Οταν του εβαλα πανω την χ1950προ πολη απλα δν δουλεψε(σε μεγαλυερο δουλευε μια χαρα)

Η ερωτηση ειναι γτ?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί στην +12V rail βγάζει μόλις 12Α (καλά χειρότερο και από Q-Tec, Maxpower μιλάμε ... ROFL :razz:), ενώ η Χ1950Pro θέλει 35Α (νομίζω κάπου τόσα πάντως σίγουρα 30+) στην 12άρα :wink:

Καλά την κάρτα σου δεν την λυπάσαι ?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι εχει 12Α στη +12, ενω η Χ1950pro θελει να εχει 30...

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Nα ξέρεις ότι σε ένα psu, εκτός από τα υπόλοιπα specs (μην τα ξαναλέμε), η 12άρα γραμμή παίζει πολύ σπουδαίο ρόλο, καθώς ταΐζει το πιο ενεργοβόρο pc component ---> VGA :wink:

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μια τελευταια ερωτηση κανενα αλλο για να την ταϊσω?(γτ αυτο που την ταϊζει ειναι δανεικο)καπως φθηνο ομως.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ έχω το εξής πρόβλημα με την Χ1950Pro 512 (PCI-X)

 

Σε games μετά από κάποια ώρα κολλάει κ στο καπάκι μπλε οθόνη με κινέζικα.Τι μπορεί να είναι?

 

PSU Chieftec 550W

CPU AMD 64 X2 4400

RAM 1 GB DDR2

VGA X1950Pro 512 PCI X

1 HDD

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Τελικά έλυσες το πρόβλημα Sadman? Αντιμετωπίζω το ίδιο με την x1950pro.

 

το ελυσα βαζοντας το τροφοδοτικο απο το PC2 της υπογραφης μου..

Αλλα κατανταει βαρετο να αλλαζω συνεχι τροφοδοτικο....

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Εγώ έχω το εξής πρόβλημα με την Χ1950Pro 512 (PCI-X)

 

Σε games μετά από κάποια ώρα κολλάει κ στο καπάκι μπλε οθόνη με κινέζικα.Τι μπορεί να είναι?

 

 

Το πρώτο πράγμα που θα δοκιμάζεις για VGA-related problems είναι κάποιο άλλο καλύτερο τροφοδοτικό. Η 1950Pro θέλει 30Α combined στην 12+ και φυσικά δεν κάνεις 12V1+12V2+... για να την βρεις. Στο site της η Chieftec δεν το δίνει. Κάνε μια δοκιμή από κάποιον φίλο αν δεν έχεις εσύ.

 

Κάνε και μια δευτερη δοκιμή με τις μνήμες σου. Δοκίμασε ένα-ένα τα στικάκια σου για να δεις μήπως κάποιο βγάζει errors. Χρησιμοποίησε και τοmemtest.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από ότι κατάλαβα δεν είναι θέμα PSU.αλλά του γνωστού προβλήματος "ati2dvag" που με λίγα λόγια "ασυμβατότητας"(?) ΑΤΙ και MICROSOFT

http://www.modernstreet.com/general/ati2dvag-problem/

 

Τα κινέζικα που μoυ έβγαλε ήταν επειδή έχω ελληνικά XP

 

Τώρα τι την κάνω την κάρτα αν δεν κάνει πάλι τα ίδια? την επιστρέφω στο Πλαίσιο? αφου δεν είναι χαλασμένη...

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...