Προς το περιεχόμενο

Eurobasket 2007 - Madrid

Chrisxxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
h**p://sportnews.flash.gr/articles/2007/9/15/85874/

Δείτε τη λεζάντα της εικόνας :)

Κάποιος βιάζεται;

Χαχαχαχαχα, έπος!

Επειδή θα το διορθώσουν κάποια στιγμή:

post-8983-129062951925_thumb.jpg

• Απαντ. 795
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είναι ΜΟΥΡΛΟ αυτό που έγινε σήμερα!πραγματικά οι Σλόβενοι πρέπει αυριο πουρνο-πουρνο να καταθεσουν τα δελτια τους στην ομοσπονδια δεν αξιζει να παιζουν μπασκετ μετα απο αυτο.

Δημοσ.
Είναι ΜΟΥΡΛΟ αυτό που έγινε σήμερα!πραγματικά οι Σλόβενοι πρέπει αυριο πουρνο-πουρνο να καταθεσουν τα δελτια τους στην ομοσπονδια δεν αξιζει να παιζουν μπασκετ μετα απο αυτο.

Έχει μεγάλη ουρά εκεί στις καταθάσεις, δεν είναι οι πρώτοι.

Αν ήμουν Γάλλος πάντως (ο Πάρκερ για παράδειγμα) , με το που έβλεπα την Ελλάδα να πιέζει και να μειώνει θα ήξερα από πριν το νικητή.

Και μια πρόβλεψη: Η Σλοβενία θα κάνει πολλά χρόνια να μας ξανανικήσει...

Δημοσ.

Και μια πρόβλεψη: Η Σλοβενία θα κάνει πολλά χρόνια να μας ξανανικήσει...

Και μαλλον και εμεις την Ισπανια. Ελπιζω να βγω λαθος.

Για το παιχνιδι, το μονο που ευχομαι ειναι να καταλαβανε επιτελους οτι αν προσπαθησουν μπορουν να καταφερουν τα παντα. Εφτασαν στους 4 χωρις να παιξουν ΤΙΠΟΤΑ. Ε!δεν ειναι ωρα να ιδρωσουν και λιγο?

Δημοσ.

10 μέρες θα κάνω να κοιμηθώ μετά από τόση υπερένταση.Όταν ήμασταν 16 πόντους πίσω παρακάλαγα να κερδίσουμε .Δεν πίστευα ότι θα χάσουμε και πολλοί έλληνες το ίδιο θα πιστεύαν.

Παμε να τους τσακίσουμε αυριο.

Δημοσ.
Καλά οι Ισπάνοι τι πίνουν?Ούτε κουβέντα στο site....

Καλά ναι τι να πει κανείς.. αύριο προβλέπω πάλι σφάξιμο νωρίς νωρίς μην τυχόν και χαλάσουμε το πάρτι των ισπανών..

Δημοσ.

Πάντως το ότι ο Παπαλουκάς για παραδειγμα (αλλά και οι άλλοι) χάνει τρίποντα αμαρκάριστος που έχει και χρόνο να σκεφτεί πριν σουτάρει και βάζει αυτό το απίστευτο χωρίς να βλέπει, χωρίς ισοροποία, και με έναν κρεμασμένο πάνω του, κάτι μας λέει.

Ότι έχουν αγχος και κακή ψυχολογία, τουλάχιστον όταν παίζουν με το μυαλό. Γιατί όταν παίζουν με τα @@ δε μασάνε τίποτα!!!

Δημοσ.

Ξαπλωμένος στο κρεβάτι... Δίπλα μου η πίτσα κρύωνε... Δύο κομμάτια είχα καταφέρει να φάω από το άγχος μου στο τέλος και το ξενέρωμα στην τρίτη περίοδο... Τελειώνει ο αγώνας... Πετάγομαι πάνω κατεβαίνω από το κρεβάτι και αρχίζω τους χορούς... Πάει η πίτσα... Την έκανα πατητή... Τώρα που έχω όρεξη δεν έχω πίτσα. Χαλάλι τους όμως!

Δημοσ.
Ξαπλωμένος στο κρεβάτι... Δίπλα μου η πίτσα κρύωνε... Δύο κομμάτια είχα καταφέρει να φάω από το άγχος μου στο τέλος και το ξενέρωμα στην τρίτη περίοδο... Τελειώνει ο αγώνας... Πετάγομαι πάνω κατεβαίνω από το κρεβάτι και αρχίζω τους χορούς... Πάει η πίτσα... Την έκανα πατητή... Τώρα που έχω όρεξη δεν έχω πίτσα. Χαλάλι τους όμως!

χααχχαχαχαχχαχ

γαμάτος!!! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...