Προς το περιεχόμενο

[Β]Add subs on movie with bsplayer[Β]


dimitrakont

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανακάλυψα κάτι που πιθανότατα θα το ξέρετε ήδη αλλά εγω το αναφέρω για όσους τώρα πειραματίζονται με subtitles και ακόμα παιδεύονται όπως εγώ..:oops:

Αν έχετε κατεβάσει τους υπότιτλους για μια ταινία και δεν έχετε ακόμα προσθέσει τους υπότιτλους είτε γιατι δε θέλετε είτε γιατι δε ξέρετε πως (όπως εγω ας πούμε) , μπορείτε ενώ την παίζετε στο pc με bsplayer, να κάνετε copy paste στην επιφάνεια εργασίας τους subs και ενώ παίζει η ταινία, να σείρετε το αρχείο πάνω στην οθόνη. Αυτόματα τους αναγνωρίζει και παίζει κανονικά με υπότιτλους!!!!:idea::idea::idea:

Τώρα δε ξέρω πως ακριβώς αποθηκεύονται επ'άπειρον στο dvd, γιατί μάλλον χρειάζονται προγραμματάκια και άλλα πράγματα που ακόμα δεν έχω καταλάβει αλλά για πρόχειρη λύση, μια χαρά είναι...

Αν ανακαλύψω κάτι άλλο τόσο θεϊκό όσο αυτό, i'll let u know!!!! :mrgreen:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ή εναλλακτικά, κάνεις τα παρακάτω μία φορά και καθαρίζεις:

 

Copy το αρχείο υποτίτλων στον ίδιο φάκελο με τo αρχείο video, μετά δεξί κλικ πάνω του, Rename και του δίνεις όνομα κοινό με αυτό του αρχείου video, κρατώντας την επέκταση (οι τρεις χαρακτήρες μετά την τελευταία τελεία) ανέπαφη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολυ ωραιο και αυτο και πρακτικότατο!! :-D Και αυτο προσωρινο ειναι ετσί;;δηλ δε μπορω να γραψω dvd και να το παιξω σε tv και αυτόματα να αναγνωρίζει και υπότιτλουσ χωρίς αλλες λειτουργίες!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι εννοείς να γράψεις dvd; Αν εννοείς data dvd με την ταινια σαν avi, θα πρέπει να έχεις το κατάλληλο dvd player που να παίζει avi, divx κπλ. Σε αυτή την περίπτωση τα 2 αρχεία (βίντεο και υποτιτλων) θα πρέπει πάλι να έχουν το ίδιο όνομα, οπότε συνήθως οι συσκευές το αναγνωρίζουν αυτόματα. Αν εννοείς να μετατρέψεις το avi σε video dvd, υπάρχουν προγράμματα που το κάνουν ενσωματώνοντας και τους υπότιτλους. Δες εδώ για τα προγράμματα και εδώ για κάποιες οδηγίες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα προβλήματά μου είναι τα εξής:

Έχω ταινίες avi και divx. Δε ξέρω ακόμα πως να ενσωματώνω υπότιτλους και πως να τις μετατρέπω σε dvd. Έγραψα μια ταινία αλλά παίζει μόνο σε pc. Δεν έχω κανένα παράπονο, ίσα ίσα που εδω και μια μέρα μόνο, έχω μάθει μάθει πολλά απο αυτό το site, να'σαστε καλά, αλλά επειδή είναι πολλά τα προγράμματα και εγω τώρα ανακαλύπτω πράγματα σαν τον Τοτο, θα μου πάρει λίγο χρόνο και πολλές γκάφες μέχρι να βρω το κατάλληλο και να καταλάβω τι γίνεται... για πράδειγμα το convertx to dvd είναι απίστευτο και τα κάνει όλα μαζί αλλά είναι trial και γράφει με γράφημα σετο κέντρο. Τα υπόλοιπα προγράμματα που είναι free δεν υποστηρίζουν divx (απ'ότι έχω δει εκτός αν κάνω λάθος) και μάλλον θέλει άλλο πρόγραμμα για υπότιτλους, άλλο για dvd making κλπ.... για να παίζω τα αρχεία έχω διάφορα προγράμματα, αλλά είμαι σε καλό δρόμο φαντάζομαι όμως... τρομερή βοήθεια παρέχετε παιδιά εδώ πέρα...και αν και οι θεωρητικοί δυσκολεύονται λίγο, αναμενόμενο, βοηθάτε πάρα πολύ!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω το πιό απλό που έχεις να κάνεις αν θέλεις να βλέπεις τις ταινίες σου στην tv, είναι να πας και να πάρεις ένα dvd player που να παίζει divx, και να υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους. Ρίξε μια ματιά εδω, έχει συσκευές για όλα τα γούστα και όλες τις τσέπες. Έτσι θα γλιτώσεις πολλή δουλειά, πολύ χρόνο, και θα ελαχιστοποιήσεις τον όγκο της ταινιοθήκης σου, με 3 ή 4 ή και παραπάνω ταινίες σε ένα δισκάκι, αντί για 1 ταινία σε ένα ή καμιά φορά και δύο δισκάκια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή θέλω να μπορώ να την κουβαλάω μαζί μου και να μπορεί να παίζει και σε άλλα dvd players δε νομίζω οτι θα αγοράσω καινούργιο dvd player. Το πρόβλημα όμως είναι οτι όλοι σχεδόν οι οδηγοί είναι με trial και άρα η ταινία έχει ένα διαφημιστικό στο κέντρο και επιπλέον, ο οδηγός του winavivideoconverter είναι λιγάκι διαφορετικός απο αυτό που κατέβηκε απο τη σελίδα.

Ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα απλό που να μετατρέπει avi ,και divx ταινίες και να ενσωματώνει και υπότιτλους;; Ξέρω οτι έχει μπει πολλές φορές αυτή η ερώτηση, αλλά δε μπορώ να καταλάβω πόσα προγράμματα πρέπει να κατεβάσω.. έχω κατεβάσει vobsub, virtualdub αλλά ή είναι trial ή δεν υποστηρίζουν divx....ή εγώ τα έχω κάνει σαλάτα!!!!:cry::cry:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...