Προς το περιεχόμενο

HP Pavilion 9542 XP Drivers Problem

laptopmaniac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Πριν καμμιά δεκαριά μέρες απόκτησα για κακή μου τύχη το 9542 της HP.

Λέω για κακή μου τύχη γιατί δεν είναι δυνατόν ένα νέο προιόν όπως αυτό να μην υποστηρίζει τα ΧΡ αλλά μόνο τα Βίστα....

Προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση τα ΧΡ και τα έκανα με επιτυχία χρησιμοποιώντας το n-lite, αλλά σκάλωσα με τους οδηγούς.

Βρήκα τα πάντα εκτός απο την κάρτα γραφικών Nvidia 8600M GS -256.

Αν κάποιος έχει οδηγούς ας με βοηθήσει, τα ΧΡ μου είναι απαραίτητα λόγω δουλειάς και το φορητό μου είναι προς το παρών τουλάχιστον άχρηστο.:evil:

Με τιμή

Laptopmaniac

Δημοσ.

Φίλε laptopmaniac, ψυχραιμία :)

Πιστεύω ότι στο http://www.laptopvideo2go.com θα βρεις τους drivers που ψάχνεις :)

Επίσης σε αυτό το thread "Windows XP on dv9500t (from Vista)":

http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=140131

πιστεύω ότι θα βρεις τα πάντα σχετικά με αυτό που θέλεις να κάνεις.

Δημοσ.

Thanks φιλε, αλλά

το laptopvideotogo το επισκεύθηκα και δεν έβγαλα άκρη. Απο το συγκεκριμένο φόρουμ που λές βρήκα όλους τους άλλους οδηγούς εκτός απο την κάρτα!!

Έστειλα μειλ σε Nvidia και HP για να μου πει η πρώτη ότι υπεύθυνη για τους οδηγούς είναι η κατασκευάστρια εταιρεία του λάπτοπ και η HP ότι το μοντέλο αυτό δεν υποστηρίζει τα ΧΡ!!!!

Τι να πώ για την HP που είχα μέχρι τώρα και καλή γνώμη.:evil:...Έλεος απλά!

Δημοσ.

Περίεργο γιατί σε αυτό το Thread υπάρχουν τύποι που το έκαναν :)

Αυτό το ποστ το διάβασες;

Hey guys, I am not a computer pogrammer neither can build a computer from scratch, I just use them for my bussiness, I bought the hp pavilion dv 9500t with vista, what a pain, none of my video editing programs worked.

simple solution, I paid $96 in a repair place to install xp pro and got rid of vista, I downloaded all the drivers necessary for xp from hp website, then for the biggest problem, the nvidis 8600m gs card has no drivers for xp, I went to http://www.laptopvideo2go.com, down loaded the driver for the card( the download number is 15609), also the corresponding Modded INF that was at the same window, printed the instructions to force install the driver and all is working perfect.

All my software is running without a problem

Ίδια κάρτα, ίδιος φορητός, δεν μπορεί να μην δουλέψει σε εσένα :)

Δημοσ.

καλημερα,λοιπον ειναι πολλυ ευκολο να βρεις τους σωστους οδηγους απο το σαιτ που πρετεινε ο φιλος,απλα πηγενε στο Driver Scan και στο αποτελεσμα που θα βγαλει αναζητησε το σωστο inf,εαν παρολα αυτα δεν βγαλεις ακρη τοτε εδω ειμαστε εμεις

Δημοσ.

Για τον sata χρησιμοποίησα το nlite και ενσωμάτωσα τον driver στο CD των Windows. Ακούγετε περίπλοκο αλλά είναι δουλειά 2 λεπτών πραγματικά. Γεια όσους θέλουν XP στο φορητό τους ας ρίξουν μια ματιά και στο φόρουμ της HP απο το HP.com όπου για το 9000t γίνεται εκτεταμένη αναφορά στο πως να περαστούν XP.

Παντως σε μένα δουλεύουν όλα πια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...