Προς το περιεχόμενο

Τρίχες και νομικά ζητήματα...

Lomar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνω με paredwse...Επειδη συνηθως σε τετοια συμβολαια υπαρχουν Γενικοι Οροι Συναλλαγων(κοινως οταν υπογραψεις τους αποδεχεσαι θες δε θες..) πρεπει να δουμε συμβολαιο...Συνηθως μεσω αυτων των ορων ολο και καποιο τροπο βρισκουν για να καλυφθουν...

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

6. Ο ΠΕΛΑΤΗΣ δηλώνει υπεύθυνα, οτι είναι υγιής και οτι δεν πάσχει απο νόσο μεταδοτική ή αλλεργική ή άλλη ασθένεια αποκλείουσα την παρακολούθηση του προγράμματος που επέλεξε.>>

η αληθεια ειναι οτι περιμενα παραπανω ορους 1-2 σελιδες με ψιλα γραμματα.κ στον ορο π εχεις κολλησει αυτοι τ σ παν?

Δημοσ.

ναι κάτι τέτοιο παίζει...

Τσπ, τώρα η τελευταία μου ελπίδα είναι ο paredwse...

thnks πάντω όσοι ασχοληθήκατε με το ζήτημα μου :D

• Super Moderators
Δημοσ.
ναι κάτι τέτοιο παίζει...

Τσπ, τώρα η τελευταία μου ελπίδα είναι ο paredwse...

thnks πάντω όσοι ασχοληθήκατε με το ζήτημα μου :D

Θα σου απαντήσω ευχαρίστως το απογευματάκι, τώρα έπεσε λίγη δουλειά και δεν προλαβαίνω... :(

Δημοσ.

Οκ, κανένα πρόβλημα όποτε μπορέσεις, χαρά μου!

Ανεξάρτητα πάντως του αποτελέσματος, σε ευχαριστώ πολύ!

• Super Moderators
Δημοσ.
Οκ, κανένα πρόβλημα όποτε μπορέσεις, χαρά μου!

Ανεξάρτητα πάντως του αποτελέσματος, σε ευχαριστώ πολύ!

Λοιπόν, έτσι όπως το διάβασα και χωρίς να εμβαθύνω πολύ:

Κατά τη γνώμη μου, έχεις δίκιο κατ'αρχήν. Δηλαδή έχεις αξίωση έναντι της εταιρείας και μπορείς να πας σε ένα δικηγόρο να τους στείλεις κατ'αρχήν ένα εξώδικο (μήπως τρομάξουν και κόψουν τις βλακείες).

Το ότι έχει επιτυχία στο 95% του πληθυσμού (όπως γράφει το συμβόλαιο) δεν με απασχολεί. Πείτε μου, με ιατρικά δεδομένα, γιατί δεν έχει επιτυχία σε εμένα. Και κυρίως: πείτε μου το πριν αρχίσω την θεραπεία και πριν δώσω τα λεφτά μου. Αλλιώς τι σκ*τά εξετάσεις μου κάνετε; Για πλάκα;

Όσο για τον όρο:

στ. Σε περίπτωση μη επίτευξης του αποτελέσματος οφειλόμενου σε αντίδραση του οργανισμού στη μέθοδο, ο ΠΕΛΑΤΗΣ δύναται να αγοράσει μεμονωμένες υπηρεσίες.

πιθανότατα θα πρέπει να κληθούν να αποδείξουν την αντίδραση του οργανισμού σου στη μέθοδο και να κληθούν να αποδείξουν ότι δεν μπορούσαν να το ξέρουν παρ' όλες τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκες πριν την έναρξη της θεραπείας.

Πρόσεχε: λέω κατά τη γνώμη μου γιατί στα Νομικά, ίσως περισσότερο απ'οποιαδήποτε άλλη επιστήμη, ισχύει το ρητό του μέγιστου Clint Eastwood: Opinions are like assholes: everybody has one. :)

Ελπίζω να έδωσα μία κατευθυντήρια γραμμή. Προσωπικά θα πήγαινα σε δικηγόρο.

Δημοσ.

@paredwse

Φοβερή η απάντηση σου! Κάπως έτσι τα σκεφτόμουν και εγώ!

Άσε που δεν μου έκαναν καθόλου εξετάσεις! Και ακόμη και στην ακραία περίπτωση που θα παρουσιάσουν πλαστές εξετάσεις έχω αποδείξεις που δείχνουν το αντίθετο.

Κάτι ακόμη αν πάω σε δικηγόρο και μου ετοιμάσει ένα εξώδικο, περίπου πόσο θα μου κοστίσει η όλη ιστορία;

ας πούμε 200-300? είναι ανεκτό ποσό;

• Super Moderators
Δημοσ.
@paredwse

Φοβερή η απάντηση σου! Κάπως έτσι τα σκεφτόμουν και εγώ!

Άσε που δεν μου έκαναν καθόλου εξετάσεις! Και ακόμη και στην ακραία περίπτωση που θα παρουσιάσουν πλαστές εξετάσεις έχω αποδείξεις που δείχνουν το αντίθετο.

Κάτι ακόμη αν πάω σε δικηγόρο και μου ετοιμάσει ένα εξώδικο, περίπου πόσο θα μου κοστίσει η όλη ιστορία;

ας πούμε 200-300? είναι ανεκτό ποσό;

Πιστεύω ότι η αμοιβή του θα κυμαίνεται στο ποσό που αναφέρεις.

Δεν ξέρω μετά βεβαιότητας να σου πω γιατί στο γραφείο μας δουλεύουμε σαν τις ιερόδουλες: κάνουμε ό,τι θέλει ο πελάτης και πληρωνόμαστε με την ώρα. :)

Δημοσ.

γμτ... πολλά φράγκα για ένα εξώδικο...

Να ρωτήσω κάτι πολύ lame... το εξώδικο, μπορώ να το συντάξω και να το στείλω μόνος μου;

sorry αν είπα μαλακία :mrgreen:

Δημοσ.

Απ'οτι ξερω οχι...Πρεπει να συνταχθει απο δικηγορο(ο οποιος θα ειναι ο νομικος σου εκπροσωπος) και εσυ να υπογραψεις!!!

Φυσικα,πιο σιγουρα μπορει να απαντησει ο συναδελφος paredwse!!:)

• Super Moderators
Δημοσ.
γμτ... πολλά φράγκα για ένα εξώδικο...

Να ρωτήσω κάτι πολύ lame... το εξώδικο, μπορώ να το συντάξω και να το στείλω μόνος μου;

sorry αν είπα μαλακία :mrgreen:

Κοίτα, κανείς δεν σου απαγορεύει να συντάξεις το εξώδικο και να πας σε έναν δικαστικό επιμελητή να το στείλει (μόνος σου δεν μπορείς να το στείλεις).

Αλλά προσωπικά θα σε συμβούλευα να μην το κάνεις. Όχι από συναδελφική αλληλεγγύη (χα!) αλλά επειδή στο εξώδικο (όπως και στην τυχόν αγωγή αργότερα) less is more. Και έχει σημασία τι θα γράψεις για να μην γυρίσει μπούμεραγκ εναντίον σου μετά.

Αλλά κανείς δεν απαγορεύει να συντάξεις μόνος σου το εξώδικο. Πρόσφατα έγραψα 3-4 εξώδικα (μαζεμένα) για έναν πελάτη και τα υπέγραψε ο ίδιος - εγώ δεν φαίνομαι πουθενά.

Δημοσ.

Δεν ξέρω μετά βεβαιότητας να σου πω γιατί στο γραφείο μας δουλεύουμε σαν τις ιερόδουλες: κάνουμε ό,τι θέλει ο πελάτης και πληρωνόμαστε με την ώρα. :)

offtopic:

Πάντα έτσι πίστευα ότι δουλεύεται οι δικηγόροι με αυτό το τρόπο άλλα αντί να ευχαριστιόμαστε υπηρεσίες ,αντίθετα με τις ιερόδουλες, κλαίμε τα λεφτά που δίνουμε(είναι αρκετά περισσότερα από όσο πιστεύουμε ότι θα έπρεπε να είναι ). Άσε που μπορεί μετά να μην κερδίσουμε τπτ, ενώ με τις ιερόδουλες ξέρεις ότι γ^$%ες και δεν σε γ$#^σαν άλλοι.:-D

Δημοσ.
offtopic:

Πάντα έτσι πίστευα ότι δουλεύεται οι δικηγόροι με αυτό το τρόπο άλλα αντί να ευχαριστιόμαστε υπηρεσίες ,αντίθετα με τις ιερόδουλες, κλαίμε τα λεφτά που δίνουμε(είναι αρκετά περισσότερα από όσο πιστεύουμε ότι θα έπρεπε να είναι ). Άσε που μπορεί μετά να μην κερδίσουμε τπτ, ενώ με τις ιερόδουλες ξέρεις ότι γ^$%ες και δεν σε γ$#^σαν άλλοι.:-D

Το εκλαμβάνουμε ως αστείο φυσικά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...