Προς το περιεχόμενο

Eφορευτική Επιτροπή

virgo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το είπε και ο paredwse πιο πάνω, αν δεν πας, και δεν έχουν μαζευτεί αρκετά μέλη της εφορευτικής επιτροπής, ο δικαστικός αντιπρόσωπος έχει δικαίωμα να στείλει περιπολικό σπίτι σου να σε πάει στο εκλογικό τμήμα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Το είπε και ο paredwse πιο πάνω, αν δεν πας, και δεν έχουν μαζευτεί αρκετά μέλη της εφορευτικής επιτροπής, ο δικαστικός αντιπρόσωπος έχει δικαίωμα να στείλει περιπολικό σπίτι σου να σε πάει στο εκλογικό τμήμα.

Συν μία ωραία ποινική δίωξη, αν δεν παρουσιαστεί κανένα μέλος κι ο δικαστικός αντιπρόσωπος τσαντιστεί. ;)

Δημοσ.

@paredwse

Συγγνωμη για το πρηξιμο, αλλα εκανα ενα τηλ στο Πρωτοδικειο και μου ειπαν πως αν παω με το δικαιολογητικο απο τη σχολη στον Προεδρο των εκλογων μπορω να απαλλαχτω...:confused:Γινεται αυτο το πραμα??:-?

• Super Moderators
Δημοσ.
@paredwse

Συγγνωμη για το πρηξιμο, αλλα εκανα ενα τηλ στο Πρωτοδικειο και μου ειπαν πως αν παω με το δικαιολογητικο απο τη σχολη στον Προεδρο των εκλογων μπορω να απαλλαχτω...:confused:Γινεται αυτο το πραμα??:-?

Τελείωσε τότε, πήγαινε στο Πρωτοδικείο και καθάρισες! :-D

Προφανώς το λάθος είναι δικό μου και sorry για την παραπληροφόρηση. :(

Δεν το ήξερα καν ότι μπορείς να πας στο Πρωτοδικείο.

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ....

από τα λεγόμενα μερικών κατάλαβα ότι βγήκαν ήδη οι εφορευτικές επιτροπές, ε;

θέλω να πω ότι αφού δεν μας ενημέρωσαν μέχρι τώρα την γλυτώσαμε, ε;

Δημοσ.

Παντως στις προ-προηγουμενες εκλογες, μου ειχαν στειλει κι εμενα χαρτι.

Την Κυριακη ομως το πρωι, ηταν τοσο βαρια η κουβερτα, που τους εγραψα κανονικα.

Ευτυχως δεν εγινε τιποτα. (Θα την πληρωσε καποιος αναπληρωματικος φανταζομαι)...

Δημοσ.

Στις προηγουμενες εκλογες ημουν εφορευτική επιτροπή και φυσικά δε πήγα(Σιγα μη χασω το ταξιδι μου για τις εκλογες :-P )

Βασικά πηγα στο εκλογικο μου τμημα ψηφισα κανονικα κι εφυγα :D

Οποτε μαλλον ειχα καλο δικαστικό αντιπροσωπο :D:D

Δημοσ.
Προσωπικά στέλνω περιπολικό στα σπίτια των μελών και τους μαζεύει. Θέλουν δεν θέλουν. :)

Αλλιώς στέλνω τα ονόματά τους στον Εισαγγελέα με τη σημείωση ότι ήρθαν, μας είπαν ότι μας γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια, μας έκαναν χειρονομίες και έφυγαν. ;)

βασικά στην διεύθυνση που έχουνε δεν πρόκειται να με βρούνε ποτε :P

(αλήθεια γιατί ποτε οι άλλες οι υπηρεσίες δε συντονίζονται με την εφορία που σίγουρα έχει τα σωστά στοιχεια?)

και για κάποιο λόγο πιστεύω ότι στα ωραία φακελάκια που θα έχουν το ότι έκανα χειρονομία και έφυγα θα είναι το λιγότερο για τα πολιτικά μου πιστεύω :P

επίσης και μιας και δεν έχω ψηφίσει σε καμια από τις εκλογές που έχουν περάσει και ούτε πρόκειται στις ερχόμενες,

δεν νομίζω το "πέρασε και μας έφτυσε" να πιάσει :P

Δημοσ.

Θα σε συμβούλευα όμως, αφού την επομένη δίνεις μάθημα, να πας σε ένα γιατρό και να πάρεις ένα χαρτί ότι είσαι ασθενής. Την δε ημέρα των εκλογών να πάει πατέρας / μητέρα / αδελφός / κολλητός στο εκλογικό τμήμα που σε κάλεσαν και να παρουσιάσει το χαρτί.

Με αυτόν τον τρόπο όμως μήπως δεν θα μπορεί να ψηφίσει; Θέλω να πω.. αν είναι "άρρωστος" γλιτώνει την αγγαρεία αλλά παράλληλα δεν θα μπορεί να πάει αφού είναι "άρρωστος" για να ψηφίσει..

Εκτός φυσικά αν είναι όντως βάζελος οπότε έχει ειδικά δικαιώματα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Με αυτόν τον τρόπο όμως μήπως δεν θα μπορεί να ψηφίσει; Θέλω να πω.. αν είναι "άρρωστος" γλιτώνει την αγγαρεία αλλά παράλληλα δεν θα μπορεί να πάει αφού είναι "άρρωστος" για να ψηφίσει..

Εκτός φυσικά αν είναι όντως βάζελος οπότε έχει ειδικά δικαιώματα.

Άλλο να'ρθει για 5 λεπτά να ψηφίσει κι άλλο να έρθει και να κάτσει για 3-4-5 ώρες.

Τώρα, στην περίπτωση του βαζελισμού (ανίατη ασθένεια), δεν τους επιτρέπουμε καν την είσοδο για να μην κολλήσουν και τους κανονικούς ανθρώπους. :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...