Προς το περιεχόμενο

Ξαφνικά πέθανε ο σκληρός!


africa_twin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Seagate Barracuda 320GB αγορασμένος 29/12/2006 ξαφνικά παρέδωσε πνεύμα και μαζί του πήρε 300 giga μουσική, προσωπικές φωτογραφίες 15 χρόνων video κλπ.κλπ. Ήταν εξωτερικός USB. Το κακό είναι ότι δεν τον βλέπουν καθόλου τα Windows! Όταν τον ανοίγω κάνει κάποιο θόρυβο όταν όπως ξεκινάει αλλά σε ελάχιστα δευτερόλεπτα σταματάει και πάλι απ την αρχή και τελικά τπτ!!! Τον έβγαλα και τον έβαλα απ ευθείας στο pc αλλά πάλι τπτ!!! Αν μπορεί να μου πει κάποιος αν υπάρχει ελπίδα να σώσω κάτι ή θα πρέπει να τα βάψω μαύρα οριστικά; Επειδή είμαι στα πρόθυρα της τρέλας δεκτή οποιαδήποτε βοήθεια!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν μπορεις να δεις το δισκο απο την διαχειρηση συσκευων,δηλαδη φενεται σαν συσκευη, μπορεις,λογικα, με καποιο recovery data προγραμα να σωσεις τα αρχεια σου....

Ωπως ας πουμε το http://www.ontrackdatarecovery.com/

υπαρχουν αρκετα ακομα προγραματα αλλα εχω δοκιμασει μονο αυτο!!

 

Ο δισκος σου μπορει να ''πεθανε''....αλλα τα αρχεια σου μαλλον ειναι αθηκτα,περιμενωντας το σωτηριο προγραμα να ερθει να τα σωσει....κατι σαν τον λευκο e-ποτη...lol!!

 

Αλλα σε περιπτωση που σου δινω ψευτικες ελπιδες για τα αρχεια σου(μπορει να κανω και λαθος)περιμενε να σου απαντησει καποιος πιο γνωστης στο θεμα!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλα αυτη ειναι η ευκολη λυση και θελει και φραγκα!!εμενα μου ειχαν ζητησει στο πλαισιο 40 ε για backup!με 40 ε πηρα μια εξωτερικη θηκη με τη οποια δεν ελυσα το προβλημα μου(το ελυσα αλλιως) και στο τελος μου εμεινε η θηκη(η οποια μετα απο κανα 6μηνο μου χαλασε(ακυρο))!!

 

Περιμενε μηπως καμια αλλη απαντηση....μηπως και μπορεσεις να τα σωσεις ανεξοδα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν ο δίσκος είναι χαλασμένος σε μηχανικό του μέρος δεν γίνεται ΤΙΠΟΤΕ από καταστήματα τύπου πλαίσιο. Και λυπάμαι φίλε μου αλλά μάλλον έτσι είναι.

 

Μπορείς να τον δώσεις σε εταιρίες στο εξωτερικό που αναλαμβάνουν τέτοια backup. Αλλά ετοιμάσου να ακούσεις εξωφρενικά ποσά..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...