Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Έχω τα δάκρυά της σε μπουκαλάκι. Πόσα δίνεις για κάθε ml; Να'σαι καλά, δεν ενδιαφέρομαι. Προτιμώ την πηγή.
Toufas Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 καλα δεν το ειδε κανεις ή σας επιασε καρδια με αυτα που εδειχνε?
paokara Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Το επεισόδιο ήταν απλά γ...το και η cuddy όλα τα λεφτά.
angmar Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Πολύ καλό το επεισόδιο, αλλά ρε παιδιά το σώμα δικό της είναι; Αν ναι, θέλω 2-3 τέτοιες 42άρες σπίτι μου...
Lucretius Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Εξαιρετικό το επεισόδιο. Μια εβδομάδα υπομονή λοιπόν να δούμε αν θα ζήσει η ctb
Toufas Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 o peradwthe δεν εχει απαντησει λες να τον επιασε η καρδια του οταν το ειδε? ειναι και μεγαλος ανθρωπος..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 γμστ...δεν τον βλέπω να συνερχεται εύκολα από την σημερινή σκηνή...
frenzy Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 από ντραγκς τι δεν έχει πιει ακόμα ο house? γάλα μαγνησίας?
soturin Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 παιδιά ανησυχώ για τον πάρεδωσε, ξέρει κανείς που μένει? τηλέφωνο? να δουμε αν είναι καλά... κορυφή γενικώς το επεισόδιο και ατάκα "i'm going in... Rambo style..." Γκτουπ!
KaizerSoze Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 φδηηφηισ Καντυ δθυςερθςευβηφψβδσ χορος ηθφδυησδφγησφξσ μπαρα φδηφξηξδσξ εσωρουχα ηφηδσηξξφδσ ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Το επιοσδειακι ΕΣΠΕΙΡΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΑΛΕΤΡΙ ΚΑΙ ΣΠΟΡΟΥΣ Δεν παλευοταν, γειασαν του μαγκα του σκηνοθετη που το ξεδιπλωσε τελεια σαν μυστηριο με dream sequences με τις μικρες πινελιες, τα μικρα στοιχεια που οταν τελειωσεις λες "Α ναι ρεεεεε" και με προσοχη στις λεπτομεριες(ρισπεκ στην μπυρα "Μπυρα" και το αλοκοολ "liquor") Δωρο τυροκουλουρο σε οποιον μπορεσει χωρις να την ξαναδει την σκηνη(μην ρωτησει κανεις γιωτας ποια σκηνη, ΤΗΝ σκηνη) να πει τι συζηταγαν η Καντυ με τον Χαουζ απο Ιατρικης πλευρας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.