Προς το περιεχόμενο

TOSHIBA SATELLITE


mikri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα,

 

Αν και δεν μας λές τι ακριβώς ανάγκες θέλεις να καλύψεις με τον φορητό υπολογιστή , ο συγκεκριμένος έχει ικανοποιητικές προδιαγραφές μνήμης , επεξεργαστή κ.λ.π. ώστε να μπορέσει να σε ικανοποιήσει στις περισσότερες των περιπτώσεων.

 

Πιθανόν να μην είναι το ιδανικό μηχάνημα αν θέλεις να παίζεις 3D παιγχνίδια σε συνεχή βάση ή για να κάνεις real time video editing αλλά δεν νομίζω ότι για τα χρήματά του θα σε αφήσει παραπονεμένο.

 

Ζήτησε 2ετή εγγύηση - επιβάλλεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση - και μάθε αν μπορείς να αγοράσεις επέκταση εγγύησης. Συχνά αποδεικνύεται σωτήριο :cry: ειδικά αν σου χαλάσει κάτι μετά τη λήξη της κανονικής εγγύησης.

 

Πάντως τα Toshiba - αν και γενικά λίγο ακριβά - έχουν καλό όνομα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαν μηχάνημα ... μια χαρά ειναι αλλά εγώ θα σου πρότεινα είτε τον HP dv6541 με επέκταση εγγύησης ή τον Acer Aspire 5920G-302G20N. Και τα δύο έχουν καλύτερο επεξεργαστή, καλύτερη μνήμη και κάρτα γραφικών.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα σας! Είναι η πρώτη μου φορά που μπαίνω στο ΙΣΟΜΝΙΑ.

Σε πρώτη φάση, θα σας παρακαλούσα να με πληροφορήσετε αν έχετε υπόψη σας κάποιο laptop made in Japan or in USA και ποιό κατάστημα το διαθέτει.

Σας ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το SATELLITE A200-1GS ειναι μια χσρα, απλα φοραει το προηγουμενο καλο επεξεργαστη και η καρτα γραφικων ειναι η Ge forece 7300 που ε κανει και για μερικα παιχνιδακια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...