Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

greg21

USR 9107

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω το εξης προβλημα.Εχω τελλας συνδεση και οπως καταλαβαινεται συνεχης διακοπες στο νετ.Το θεμα ειναι οτι το router καποιες φορες δεν συγχρονιζει ,ενω αν το κανω reboot ολα λειτουργουν μια χαρα ( αυτο γινεται,αλλα βεβαια σπανια ).το θεμα ειναι γιατι γινεται αυτο?Κοιταξα να δω καποιο update firmware και απογοητευτηκα.Απο μαρτιο του 2006 εχει η Robotics να το υποστηριξει με νεο λογισμικο.Το εκανα και reset αλλα τιποτα το ξαναεκανε.Ειμαι για καινουριο royter?Aκουω τις γνωμες σας.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδή από την αρχή δούλευε καλά και τώρα άρχισε να κάνει νερά? Δε δοκιμάζεις ένα hard reset και σετάρισμα από την αρχή? Επίσης, μήπως έχει κανένα πρόβλημα η γραμμή σου?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι δουλευε μια χαρα.Δεν ειχα καταλαβει καποιο προβλημα.Εκανα reset και περασα το ιδιο λογισμικο παλι .Αλλα τα ιδια παλι.Μαλλον μπουκωνει ευκολα.Μπορει να φταιει καποια ρυθμιση.Αν το εχει καποιος ας μου πει τι να αλλαξω.Κοιτα η γραμμη ειναι ψιλοχαλια αλλα ετσι ηταν και πριν.Και αυτο που με κανει να πιστευω οτι δεν φταιει η γραμμη ειναι οτι οταν κανω restart μετα λειτουργει κανονικα.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αααα, ναι, κάπου είχα διαβάσει ένα τέτοιο πρόβλημα με το 9107... Έχεις πμ...

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...