Προς το περιεχόμενο

Train Simulators


vwpolo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα σας παιδια. Μιας κ ειμαι στο στρατο-ναυτικο κ δεν εχω τι να κανω θα ηθελα να σας κανω καμια 2, 3 ερωτησεις.Γνωριζετε κανενα καινουριο εξομοιωτη τραινου που βγηκε η που θα βγει; Της μαικροσοφτ του 2004 ηταν ψιλολαμακια. κ κατι αλλο Football manager 2008 Ποτε θα βγει;ευχαριστω.αλλοι 5 μηνες κ τελος!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

BVE (aka Boso View Express). Ένας εξόμοιοτής τραίνου με 2D γραφικά καμπίνας (απο πραγματικες φωτογραφιες με κινούμενους διακοπτες και λειτουργικά ρολόγια) και 3D γραφικά περιβάλοντος. Σίγουρα για να το παίξεις θέλει μεγάλη εξάσκηση, ειδίκα στο να μάθεις να σταματάς σωστά στους σταθμούς χωρίς να μένεις πίσω στο χρονοδιάγραμα. Μεγάλο ατού η ενεργή κοινότητα (ειδικά απο Βρετανία μερια). Ενα site για να ξεκινήσεις. Κατέβασε την έκδοση 4 (οχι τη 2) και τισ διαδρομές των West Midlands καθώς και τα απαραίτητα τραινα (προσοχη να τα κατεβασεις ολα οσα χρειαζονται) απο εδω:

 

http://www.trainsimcentral.co.uk/

 

ενώ παρακάτω θα βρείς ενα αγγλικο help που συνιστώ να το διαβάσεις πριν ξεκινήσεις οτιδήποτε

 

http://www.trainsimcentral.co.uk/help.htm

 

Αν κατα το φόρτωμα των διαδρομών σου βγάζει errors τότε γύρνα τα regional settings απο το control panel στα United Kingdom

 

Προσοχή, αυτο δέν ειναι παιχνιδάκι να παίζεις να περνά η ώρα, ειναι simulator με τα όλα του. Οτι προβλημα έχεις με το στησιμο PM me

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ταλαιπωρησε ρε βυσμα...αλλα τουλ.δεν σ πανε καλα οι αδειες

anyway prepei na uparxei train tycoon

 

Το train tycoon ειναι ένα μέτριο (imho) παιχνίδι όπου αναπτύσεις μια επιχείρηση μεταφορών μέσω σιδηροδρόμων. Δεν είναι train simulator που ζήτησε ο φίλος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...