Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα συγχρονισμού video-audio


markelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κατέβασα μια ταινία στην οποία δεν είχε γίνει crop σωστά με αποτέλεσμα να έχει μαύρες λωρίδες στα πλάγια. Το διόρθωσα με το AutoGK αλλά μου έβγαζε error στην κωδικοποίηση του ήχου που ήταν mp3. έτσι το μετέτρεψα χωρίς ήχο. ύστερα με το VirtualDubMod έκανα extract τον ήχο της ταινίας σε μορφή mp3.

από κει και πέρα δεν μπορώ με καμία δύναμη να συγχρονίσω τον ήχο με την εικόνα. αν την αφήσω και τρέξει μόνη της όλα ok, όμως μόλις την προχωρήσω χάνεται. δοκίμασα να τα ενώσω με VDM, VD, nandub ακόμα και με το avi-mux-gui. το αποτέλεσμα το ίδιο. όποιος μπορεί να βοηθήσει πείτε μου τα ακριβή βήματα που πρέπει να ακολουθήσω, μήπως κάνω λάθος σε καμιά λεπτομέρεια. Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ffdshow codec, έχει στα preferences του επιλογή για custom crop σε πραγματικό χρόνο κατά το playback, χωρίς να αναγκάζεσαι να περνάς από AutoGK το ήδη υπερσυμπιεσμένο υλικό. Επίσης, ο Media Player Classic μπορεί με τα 2, 4, 6, 8 του Numeric Pad (με το NumLock αναμμένο, εννοείται) να κάνει custom stretch την εικόνα. Δοκίμασε να το κάνεις έτσι, για να φύγουν οι μαύρες λωρίδες εκτός χώρου οθόνης.

 

Το ξέρω ότι δε δίνω απάντηση στην καρδιά του προβλήματός σου, που είναι το πρόβλημα συγχρονισμού, αλλά θεωρώ την επανασυμπίεση κατεβασμένων από το Internet ταινιών (νόμιμων ελπίζω, έτσι; :P) μέγιστο χάσιμο χρόνου και φυσικά, ποιότητας.

 

Αν παρ' όλα αυτά, οι λύσεις που σου προτείνω δε σου αρέσουν, πες το να δοκιμάσουμε κάτι άλλο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έλα ρε, δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοια επιλογή:-D

 

Απλά ήθελα να ανεβάσω την ταινία στον greek-tracker με τις σωστές προδιαγραφές:mrgreen:.

Ευκαιρία κιόλας να μάθω τπτ καινούριο...χεχε:-D

από το πρωί παλεύω να την φτιάξω.

Πάντως σ' ευχαριστώ τα μάλα φίλε μου για την ανταπόκρισή σου!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...