Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για εγγυηση σε οθονη TFT Lg 1915s (οχι 0 pixel)


karhariasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξέρω ότι έχει μπει ένα ακριβώς ίδιο θέμα αλλά δε πρόκειτε να κάνω αναφορά για καμμένα pixel. Η οθόνη δεν έχει κανένα καμμένο pixel απλά μια μέρα αποφάσησε να μην ανάψει.

Μετακόμισα σε καινούργιο σπίτι εδώ και κάτι μέρες. Το πρόβλημα με το καινούργιο σπίτι είναι ότι ακόμα δεν εχει σταθερό ρεύμα. Όλο κάτι αναποδιές γίνονται, αλλά η οθόνη και το PC είναι πάνω σε UPS.

Προχτές, είχα κλείσει το μηχάνημα για να φύγω από το σπίτι και επειδή θα έλειπα 2 μέρες είχα κλείσει και το UPS. Όταν γύρισα άνοιξα το UPS, άνοιξα το μηχάνημα και όλα ΟΚ (υπολογιστής, κονσόλα, ηχεία) εκτός απο την οθόνη, η οποία δε λέει να ανοίξει με τίποτα. Δοκίμασα και σε άλλη πρίζα, εκτός UPS αλλά πάλι τίποτα..

 

Καμιά βοήθεια? Είχα αγοράσει την οθόνη απο τα Multirama πριν 1μισο χρόνο. Δεν έχω τα χαρτιά της οθόνης για να δω πόσο εγγύηση έχει, αλλά έχω ακόμα τις αποδείξεις απο τα Multirama.

 

Τι μπορώ να κάνω? Μόνο αυτό μου έλειπε τώρα να καταχρεωθώ εντελώς!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Den anavei oute to lampaki tis? Mallon to trofodotiko tis tote. An anavei to lampaki alla menei mavri mallon provlima sto sima apo to PC. An eisai sigouros oti prokeitai gia tin 1i periptosi kai den ftaiei to PC tote tilefono sto service tis LG kateytheian.

 

YG: Elegkse ta kalodia an kanoune kali epafi klp i an einai kommena se kapoio simeio.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πω ρε παιδιά ευχαριστώ πολύ! Μου φτιάξατε την διάθεση πρωϊ πρωϊ. Νόμιζα ότι παω για καινούργια οθόνη από την τσέπη μου.

Δεν ανάβει καν το λαμπάκι της οθόνης, είναι εντελώς νεκρή. Ο υπολογιστής στέλνει κανονικά σήμα, δοκίμασα και άλλη οθόνη.

 

Που μπορώ να βρω το τηλ της LG?

 

Ευχαριστώ και πάλι!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΟΚ.. το βρήκα το τηλ. Τους έδωσα τα στοιχεία μου, το serial number της οθόνης και ευτυχώς είχα κρατήσει την απόδηξη αγοράς απο τα Multirama. Θα περάσει κάποιος να μου αφήσει μια άλλη οθόνη και να πάρει αυτή.

 

Αν είναι δυνατόν!! Τέτοια εξυπηρέτηση ούτε στα όνειρα μου!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...