Προς το περιεχόμενο

LINKSYS SERVICE ? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!


manicpanic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον παιδια δεν ξερω ποσοι απο εσας εχετε linksys modem router, αλλα εγω που εχω αγανακτησα. Τον Ιουνιο αγορασα απο το e-shop το ολοκαινουργιο wag300n και τα εχωσα χοντρα γιατι αλλο να εδινα 60-70 ευρω για το wag200 και αλλο τα 170 που θελανε τοτε. Να μην τα πολυλογω μετα απο δυο μηνες τιναξε τα πεταλα και μεσω του e-shop το εστειλα να δουνε τι εχει τελος παντων. Εκτος απο το γεγονος που εκαναν ενα μηνα και για να μου πουνε οτι ηταν το τροφοδοτικο, μου φαγανε και τη βαση. Ναι φιλοι, εκανα τη μαλακια και το εστειλα με τη βαση πανω στη βιασυνη μου και τωρα μου λενε οτι το ειχα στειλει χωρις. Δηλαδη εγω δυο βασεις τι να τις κανω δηλαδη? Τωρα ποιος την εφαγε, αντιπροσωπεια η eshop δεν ξερω. Εκεινο που ξερω ειναι οτι απο την αντιπροσωπεια δεν μου δωσαν το δικο του μετασχηματιστη αλλα απο wag354. Και μη με ρωτατε που το ξερω γιατι αυτος που στειλανε ειναι τριπλασιος σε μεγεθος και το γραφει και επανω. Δηλαδη τοσο γυφτια απο μια τοσο μεγαλη εταιρια δεν το περιμενα. Το προιον τους λειτουργησε 2 μηνες και μετα για να στο φτιαξουνε πρεπει να κοιτας και τα χερια σου μην σου κλεψουν και το ρολοι φευγοντας. ΑΙΣΧΟΣ!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το εστειλα αδερφε. Περιμενω απαντηση, αν και on line που μιλησα ολο με το σεις και με το σας και γλυκες ητανε. Εκεινο που με παραξενεψε ξερετε ποιο ητανε? Σε αλλο forum που το δημοσιευσα με βγαλανε και φταιχτη απο πανω γιαιτ λεει επρεπε να το στειλω χωρις τα παρελκομενα, που να θυμαται λεει ο τεχνικος και αλλα τετοια. Και τι με νοιαζει εμενα ρε αδερφε ποσα εχει ο τεχνικος και αν τα παει καλα με τη γυναικα του??? Τη δουλεια που πληρωνετε να κανει οπως πρεπει. Και γιατι να το στειλω χωρις τα παρελκομενα οταν απο το eshop μου ειπανε οτι αν εχει προβλημα ο router θα παει για αντικατασταση και τα ηθελαν ολα, stand, cd, χαρτια, ολα.Ελλας Ελληνων Χριστιανων αυτο ξερω εγω. Μονο εδω συμβαινουν αυτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να σου πω την αληθεια δεν ειμαι τοσο παραξενος για να το τραβηξω τοσο πολυ με το μετασχηματιστη, να δουλευει θελω, τι μεγαλος τι μικρος. Αλλα οταν ανοιξα το πακετο και ειδα να λειπει και η βαση απο μεσα μουλαρωσα.ΣΕ εκεινο που φταιω και θα το πω ειναι που δεν τουυς το πηγα πισω την ιδια στιγμη. Ελα που ειχα συνδρομο στερησης ιντερνετ ομως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...