Προς το περιεχόμενο

epexergasia hxou


kelepis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

kalispera se olous.thelo mia voitheia.opios xerei.exo magnitofonisei mia sinomilia mou me kapion allon,akougetai h foni mou kai kapioi alloi hxoi apo piso.ego thelo tous hxous tous allous,pou einai apopiso,na tous vgalo kai na akougetai mono h foni mou.iparxi tropos.euxaristo.a!to arxeio eiani se mp3..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΜΜΜΜ, φιλε μου θα χρειαστεις ενα προγραμμα επεξεργασιας ηχου οπως το WAVELAB και μετα ορισμενα plugins ωστε να χειριστεις το αρχειο. Το αποτελεσμα ειναι και παλι αμφιβολο, αναλογα το ποσο δυνατοι ειναι οι "πισω" ηχοι, με καταλαβαινεις φανταζομαι. Ξεκινα και θα σε.. παρακολουθω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ίσως αν περάσει από διάφορα φίλτρα ο ήχος π.χ. από το φοβερό πρόγραμμα Audacity μπορείς να παίξεις λίγο στα μενού του αλλά και πάλι το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σημφωνω με τον motherfucker για το wavelab .φοβερο προγραμα....οσο αφορα τα plug-ins ψαξε για τα waves ειναι ενα πακετο plugins(επαγγελματικο με περιπου 35 plugins)....μεσα στα waves υπαρχουν καποια plug-ins που λεγονται x-noise.x-hum...τα οποια ειναι για αποθορυβοποιηση....και γινετε πολυ ευκολα αυτο ποu θελεις....απλος δεν θα εχει πολυ καλη ποιοτητα αυτο που θα εχει στο τελος!!αλλα μπορεις μετα να το επεξεργαστεις με αλλα plug-ins (eq.exciter....)τα οποια θα βρεις επεισης μεσα στα waves!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...