Προς το περιεχόμενο

Μαύρη Οθόνη στην εκκίνηση


kSiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λοιπόν μιλάμε για έναν P4 στα 3.2Ghz με GeForce FX 7600 επάνω, 512MB Ram, και εναν 80άρη σκληρό!

 

το pc είναι φρεσκοφορμαρισμένο, έχει εγκατεστημένα όλα τα drivers επάνω(+directx 9) WinXp SP2 (GR) και μόλις που έχει εγκατεστημένα επάνω 6-7 προγράμματα (Lineage,mIRC,Limewire,Bittorent,Nero κ.α. ψιλά)

 

το πρόβλημα δημιουργήθηκε το πρωί που ενώ εγκαθηστούσα το WOW (και ήμουν στο 4o CD) ξαφνικά το PC επανακίννησε και δν μπήκε ποτέ στα windows. εκεί που πρέπει να φορτώσει η οθόνη των WinXp μένει μαύρη η οθόνη και δεν αλλάζει τίποτα. δοκίμασα με ασφαλή λειτουργεία αλλά και πάλι κατά την εκκίνηση (που προσπερνάει πολλά αρχεία) κολλάει η οθόνη εκεί που αναβοσβήνει ο καίσορας.

 

τσέκαρα το μηχάνημα για θερμοκρασίες(37 βαθμούς CPU), ο σκληρός είναι ΟΚ(τον βλέπει το BIOS), η κάρτα είναι οκ(στην αρχεί που τρέχει ενα Chekup), η Ram είναι οκ(αφού στην εκκίνηση κάθε φορά την εξετάζει), τροφοδοτικο ΟΚ(νορμαλ θερμοκρασίες), μητρική νορμαλ θερμοκρασίες....

 

πραγματικά δν ξέρω τι φταίει...το μόνο που μένει είναι να το φορμάρω... υπάρχει κάποια λύση να γλιτώσω το φορμάτ ? γιατί όπως σας είπα το μηχάνημα το φόρμαρα πριν 2 μήνες περίπου..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμασε και με ασφαλή λειτουργια να μπείς, αν μπορεις από κει να κάνεις επαναφορά συστήματος. Αν δεν γίνεται αυτό χρησιμοποίησε το Erd που είπε κι o ntemhs.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε παιδια εγώ θα το κατεβάσω το πρόγραμμα αλλά απ'ότι θυμάμαι δεν έιχα ορίσει Start Point(για την επαναφορα συστήματος) ή μάλλον είχα απενεργοποιήσει τελείως την επαναφορά συστήματος... θα δουλέψει το πρόγραμμα ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...