Προς το περιεχόμενο

Double Play - PSTN ή Voip?


Mystirios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γνωρίζετε ποίες απο τις εταιρίες δίνουν Voip και ποιές κλασσικες PSTN γραμμες στα Double Play προγραμματά τους? Αν δεν απατώμαι , hol & vivodi δίνουν voip τηλεφωνία και forthnet δίνει PSTN. Με τις υπόλοιπες τι παίζει?

 

Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο να τσεκάρω είναι αν οι κλασσικές PSTN γραμμές είναι πιο σταθερές απο τις Voip , αφου αν δε κάνω λάθος σε περιπτώσεις αποσυγχρονισμού της dsl δεν επηρεάζεται η τηλεφωνία.Και αν όντως οι PSTN γραμμές είναι πιο σταθερές , τι πλεονεκτήματα μπορεί να παρέχουν οι Voip...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω voip δεν εχει καμια διαφορα και μαλιστα εχω ενεργοποιημενες και 6 συσκευες πανω σε 2 γραμμες voip και ειναι μια χαρα ολες.Μονο ας το πουμε μειονεκτημα ειναι σε περιπτωση διακοπης ρευματος και αυτο ομως τελικα αντιμετοπισθει απο οσους εχουν συχνες διακοπες ρευματος με ενα ups, και η δαπανη του ειναι μηδεν μπροστα στις δωρεαν κλησεις που σου παρεχουν ολες οι ιδιωτικες εταιριες των voip επικοινωνιων.Σημειωση:δεν εχει σχεση η ταχυτητα που θα ειναι στο ιντερνετ με την τηλεφωνια που παρεχει, η καθε εταιρια αυτα τα εχει λυσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...