Προς το περιεχόμενο

free site??


irina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το 110mb.com είναι host. Δηλαδή ανεβάζεις εκεί το site που έχεις φτιάξει. Οπότε από αυτή την άποψη, κάνει γι αυτό που θέλεις.

 

Υπάρχουν επίσης και τα blogάδικα όπως wordpress.com και blogger.com .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο host είναι ο "οικοδεσπότης" του site σου. Δηλαδή σου δίνει τον χώρο(μαζί με το subdomain) για να ανεβάσεις την ιστοσελίδα. Για να τη δημιουργήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο software δημιουργίας ιστοσελίδων. Φαντάζομαι χρησιμοποιείς Windows οπότε αν κάνεις ένα search στο Google για λογισμικό δημιουργίας ιστοσελίδων θα βρεις πολύ πράμα.

Τα Wordpress και Blogger που σου είπα, προσφέρουν έτοιμα templates και φτιάχνεις τα πάντα online. Πολύ πιθανόν να ρχει κάτι ανάλογο και για "συμβατικές" ιστοσελίδες καθώς αυτά τα δύο είναι για δημιουργία blog.

Τι περίπου θέλεις να κάνεις;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

den exw kati sigkekrimeno.tha skeftw stin poreia...ap oti eida se ena site eixe etoimo editor kai den xreiazotan entoles html...an kai kserw html.exw dreamweaver.an sxediasw ekei mia selida pws tha tin anevasw meta?i as poume an grapsw se notpad!!!pws tha anevasw to .htm???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μέσα από το web interface που ουσιαστικά ανεβάζει τα αρχεία σου στον ftp. Ίσως σε μερικά τέτοια site να μπορείς και μέσω ftp client.

 

Αρκετά για σήμερα γιατί παραπήγε αργά για την ηλικία μου :-P Τα λέμε αύριο συμπολίτισσα. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...