Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • 0
Linuxmaniac

ti prepei na kano gia sindesi me java efarmogi?

Ερώτηση

geia xara,

thelo na ftiakso ena portal as poume pou tha exei pedio pou tha mporei kapoios na grafei esto ena select erotima.

auto tha to pairno kai prepei na to petao se efarmogi java pou exo etoimi gia na kanei tis erotiseis sti vasi.sindesi kateutheian mi mou peite php-mysql,prepei na trexei i istoselida to .class arxeio tis java,giati prepei na ginontai kati perierga,den einai mysql eksallou.

ti prepei na xrisimopoiso peite mou,eipe psiloarxarios.

to na kano applet ena sintheto .class arxeio pou exei kai polla imports einai eukolo?tha doulepsei san client-server logiki?

kapoios mou eipe prepei na ginei me jsp?

episis mipos exoun sxesi ta servlets?

to .class arxeio kanei ta dika tou kai meta prepei pali ta results na ta petao sti selida profanos

 

idea kaneis?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως για την ιστορία να σου πω πως όπως είπες και εσύ άλλωστε ενδέχεται να μην δουλεύουν GUI από servlet....δεν έχει και νόημα άλλωστε!(ή τουλάχιστον εγώ δεν βρίσκω κάποιο)

Εγώ θα δοκίμαζα την λύση του applet.

Good luck....

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν η εφαρμογή σου τρέχει σε εταιρικό δικτυο των 100mbps μπορεις να ασχοληθεις και με java applets. Ειναι πιο βαριά στο να κατεβουν στον client, αλλα εχεις στη διαθεση σου πλουσιοτερο user interface.

 

Αν ομως θα υπάρχει εστω και ενας client που θα μπαινει απο δημοσιο δικτυο (internet ή απο dial-up), ξεχνα τα applets. Μόνο με ελαφρά jsp/servlets.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακόμα και αν έτρεχε σκέψου ότι αν το φορτώσεις θα έτρεχε στον server και ποτέ στον χρήστη!!!Οπότε να σου πω ότι αν θέλεις να ανοίγει κάποιο παράθυρο στον χρήστη πρέπει να το κάνεις με java applet!

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

loipon ksekinsa psaksimo me servlets kai jsp.

exo ena etoimo servlet,sto opoio kano import to .class arxeio mou.

mesa sto servlet trexo mia methodo/sinartisi tou eksoterikou arxeiou java.

kanei compile kanonika alla den kaleitai i methodos pou eprepe na trexei ena aplo grafiko perivallon.kano kati lathos.

 

px esto Hello.java arxeio me periexomena:

package test;

public Hello(){System.out.println("mpourdes");}

 

sto servlet arxeio kano import test.*;

kai meta apo ta out.println( "<title>A Simple Servlet Example</title>" ); kano Hello mytest = new Hello();

 

kati tetoio alla den trexei.idea kaneis?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι η σωστή λύση (και η μόνη) είναι να το κάνεις με servlet ή με jsp,που είναι και το ίδιο πράγμα.

Ψάξε λίγο στο google για αυτά τα δύο....αν ξέρεις java δεν θα σε δυσκολέψουν καθόλου.

Όταν διαβάσεις λίγο για αυτά τα δύο θα δεις την λύση μπροστά σου.:)

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Για τυπικούς λόγους αναφέρω ότι γίνεται και χωρίς servlet/jsp με java applets αν και δεν το προτείνω σε καμία περίπτωση.

 

Έχεις δίκιο υπάρχει και αυτός ο τρόπος απλά όπως είπες είναι πάρα πολύ κακή λύση.

 

 

Τώρα στο θέμα μας.Πως έτρεξες το servlet??

Επειδή μάλλον δεν έχεις ξαναασχοληθεί με το θέμα θα σου πω κάποια βασικά.

Δεν πρέπει να κάνεις compile το servlet...δεν έχει νόημα.(Εννοώ να μην κάνεις compile και το τρέχεις απ'ευθείας σαν μία απλή console ή GUI application!!!)

Για να τρέξουν οποιαδήποτε servlet/jsp χρειάζεται να τα τρέξεις με apache tomcat ή κάποιον web server τέλως πάντων.

Μία πολύ καλή λύση είναι το netbeans που έχει ενσωματωμένο τον tomcat και μπορείς να κάνεις deploy πάρα πολύ εύκολα ένα project.

 

EDIT: Τώρα το πρόσεξα είπες ότι θέλεις να τρέχει ένα απλό περιβάλλον (Swing,awt) η τάξη την οποία θέλεις να καλείς από το servlet.Ή κατάλαβα λάθος?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Ναι η σωστή λύση (και η μόνη) είναι να το κάνεις με servlet ή με jsp,που είναι και το ίδιο πράγμα.

 

Για τυπικούς λόγους αναφέρω ότι γίνεται και χωρίς servlet/jsp με java applets αν και δεν το προτείνω σε καμία περίπτωση.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

katarxin psiloarxarios eimai.psilo omos!

 

me tomcat sikomeno to trexo.eksallou etrelsa prota 1-2 apla tipou hello world servlets kai ola ok.

i efarmogi mou einai ontos JFrame.

to periergo einai oti sto mesa ston constructor tis dikis mou klasis evala na tiponei ena hello world sti selida pou tiponei kai to servlet gia na dokimaso.

kai tipose!

ara mpainei ston constructor tis klasis mou,apla den trexei ta ipoloipa,na emfanizei grafiko perivallon ktl.

ti na ftaiei?periergo den einai auto?

mipos apla ta servlets vlepoun mono tetoies aples methodous kai den "klironomoun" pio varies tipou JFrames?me mperdepse to oti tipose ta print tou constructor...

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

nai ksero pos tha anoigei mono ston server.

ego apla thelo na do oti douleuei etsi kai na sinexiso meta gia ton client otidipote.

to thema einai oute ston server anoigei.

ennoeitai pos moni tis xoris klisi apo servlet alla apo alli klasi ola douleuon ok.

me to servlet kati ginetai.to oti o constructor kaleitai alla den emfanizei tipote apo grafiko emena me kanei pantos na pisteuo pos ta servlet etsi douleuoun,endexomenos xoris grafiko?periergo alla i auto einai i kati dramatika lathos kano.

pros to paron tha dokimaso opoiesdipote alles methodous tis klasis mou na do an tis kalei,kai vlepo meta an douleuoun autes toulaxiston ti tha kano meta

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...