Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το indexing στο Goole


johnGT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά μια δύσκολη ερώτηση (τουλάχιστον για μένα). Μέσα στην σελίδα μου έχω link της μορφής http://www.odigoslimnisplastira.gr/?cat=4'>http://www.odigoslimnisplastira.gr/?cat=4 . To link αυτό το παίρνει το index.php και κάνει include ας πούμε το www. odigoslimnisplastira.gr/xyz/indexXYZ.php?cat=4 . Αυτό το Link ΔΕΝ κάνει Index to google. Είναι φυσιολογικό αυτό? Τι να κάνωωω? Μπορώ να κάνω τίποτα με RewriteRule? Δηλαδή να παίρνει ο apache το http://www.odigoslimnisplastira.gr/?cat=4 και να το κάνει www .odigoslimnisplastira.gr/xyz/indexXYZ.php?cat=4. Θα το δει το γοογλε?

 

Ευχαριστώ όλους

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οκ. τελικά ίσως δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί παρόλο που το google δεν κάνει index όλες τις σελίδες βρίσκει αποτελέσματα και σ'αυτές που δεν έχει στο index (ή μηπως υπάρχει πρόβλημα?)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν υπάρχει πρόβλημα. Η σελίδα σου, όπως φαίνεται στον κόσμο, είναι η http://www.odigoslimnisplastira.gr/?cat=4 και θεωρείται διαφορετική από την http://www.odigoslimnisplastira.gr.

 

Για το http://www.odigoslimnisplastira.gr/xyz/indexXYZ.php?cat=4:

Ο υποφάκελος xyz θα μπορούσε να μην είναι καν προσβάσιμος από το web (π.χ. μέσω .htaccess), και μάλιστα είναι προτεινόμενο, αφού περιέχει κώδικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πράγματι, και σήμερα υπάρχουν και τα υπόλοιπα. Τελικά το μονο που χρείαζονταν να κάνω ήταν αυτό που δεν έκανα:υπομονή

Ο xyz δεν είναι προσβάσιμος.

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...