Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

nkat77

Πρόβλημα με WD 320 GB SATA 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους,

 

Αγόρασα πριν από 5 ημέρες καινούριο PC και έχω 2 σκληρούς δίσκους: Έναν WESTERN DIGITAL RAPTOR X 150GB WD1500AHFD 10000RPM SATA CRYSTAL CLEAR και έναν WD 320 GB SATA2 7200 rpm. Η μητρική κάρτα είναι μία ASUS P5K.

 

Το πρόβλημα είναι με τον 320 GB σκληρό. Τις περισσοτερες φορές που προσπαθω να μεταφέρω αρχεία από κάπου αλλού (ή απο τον άλλο σκληρο, ή απο ένα άλλο PC μέσω ενος router που έχω, ή από ενα Mybook), αφού μεταφερθούν κάποια απο τα αρχεία η μεταφορά κολλάει και μετα απο κάποια δευτερόλεπτα μου εμφανίζει ένα μηνυμα σφάλματος ενώ μετά από αυτό ο σκληρός δίσκος εξαφανίζεται από τον windows explorer(δεν εμφανίζεται ως drive). Μετά από επαννεκίνηση τα Windows XP βρίσκουν το σκληρό, κάνουν κάποιο έλεγχο και όλα ειναι φυσιολογικά μέχρι την επόμενη φορά που θα προσπαθήσω να μεταφέρω κάποια αρχεία. Το πρόβλημα έχει συμβεί κάποιες (λίγες) φορές και όταν προσπαθώ μεσω του windows explorer να προσπελάσω τα δεδομένα του σκληρού.

 

Έχω δοκιμάσει να κάνω format στο σκληρό αλλά το πρόβλημα παραμένει.

 

Μήπως έχει αντιμετωίσει κανένας το ίδιο πρόβλημα ή γνωρίζει τι μπορώ να κάνω για να διαπιστώσω τι φταίει? Υπάρχει περίπτωση να χρειάζεται η εγκατασταση κάποιων drivers??

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η μητρική αυτή έχει παρουσιάσει πολλά προβληματα σε αρκετους χρηστες. Κάνε μια προχειρη αναζητηση για να δεις μηπως βρεις καποια λύση. Ενδεικτικα δες εδω για αρχη: http://insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=210512

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...