Προς το περιεχόμενο

Guys help οποιος ξέρει! Πρόβλημα με pc και memory..


manolis_20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά εδώ και καιρό έχω καταφέρει να καταστρέψω τον υπολογιστή ώς συνήθως.. Τα format το ενα μετα το αλλο δεν εχουν καταφερει τιποτα. Μεσα στα πολλά προβλήματα ένα αρκετα σημαντικό είναι το εξής. Όταν έχω τον υπολογιστή ανοιχτό για αρκετή ώρα (και τιποτα να μην κάνω..) μου βγάζει ένα ωραίο μηνυματάκι το οποίο έχει τίτλο dslmon και απο κάτω γράφει "out of memory". Από εκεί και μετά δεν μπορώ να κάνω τίποτα... ούτε να ανοίξω κάποιον φάκελο, ούτε καν να τερματίσω το pc. Αναγκαστικά κάνω επανεκκίνηση από το κουμπί στην κεντρική μονάδα. Αυτό γίνεται συνέχεια και μου έχει σπάσει τα νεύρα..

ΥΓ: Πέρα από αυτό το πρόβλημα έχω και ένα άλλο εξίσου σημαντικό... Όταν είμαι συνδεδεμένος στο Ιντερνετ για κάποια ώρα μου βγάζει διαφορα μηνυματάκια όπως:

"Η οδηγία στο "0x000c3768" έκανε αναφορά στη μνήμη στο "0xfbb991d2". και μετά κάτι που δεν είναι δυνατόν να είναι "written".

Επίσης συχνα πυκνά μου βγάζει και προβλήματα σε κάτι αρχεία .dll (πράγμα που από ότι ξέρω είναι κακό... windows problem και τέτοια...) Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι να μην μπορώ να κάνω τίποτα και να χρειάζεται να κάνω επανεκκίνηση με τον γνωστό κουμπάκι... ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ HELP ευπροσδεκτη!!

ΥΓ2: Ξαναυπενθυμίζω ότι τα format δεν διορθώνουν τα προβλήματα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και πώς κάνεις έτσι; Τα ίδια μου κάνει κι εμένα, και μάλιστα χωρίς να μου γράψει "out of memory" :D

 

Τα format δε λύνουν το πρόβλημα ούτε στη δική μου περίπτωση, άρα πρόκειται για πρόβλημα hardware.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

70% exei provlima o skliros diskos bad sectors kai tetia 30% i mnimi

 

Dokimase full format oxi quick mpori na fta3i to thema

episis an ine provlima diskou mpori na doulepsi kala to spinrite ine programma pou to grafis se cd kanis boot me afto kai isxirizete oti ftiaxni provlimata apo ktipimenous diskous kai paromia provlimata.

 

i alla3e ti mnimi i an exis 2 chipakia vale ta ena ena na dis an kani provlima

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...