Προς το περιεχόμενο

The Official Prison Break Season 3 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ προβλέπω και μια σύγκρουση ανάμεσα στα 2 αδέρφια. Ο Λινκ δεν είπε στον Μάικλ για το φόνο της Σάρα κατά πάσα πιθανότητα για να μην τον απογοητεύσει και τα παρατήσει. Λογικά κάποια στιγμή αργότερα θα το μάθει ο Μάικλ και προβλέπω να γίνονται "μαλλιά κουβάρια" τα 2 αδέρφια.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Se ayto tha simfwnisw me ton thabasid. EInai kai enas tropos na exei saspens kai megalitero ploki an enantiothoyn ta 2 aderfia...

Kai gia na to paw poly poio makria na paei o enas ap' toys dio me tin etairia... Leme twra re paidia min pesete oloi panw moy na me fate...

Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά είναι σίγουρο ότι

το κεφάλι ήταν της γιατρίνας?

.Θα μπορούσαν να βρουν

κάποια που της μοιάζει..

η

η ηθοποιός την έκανε για πάντα απο τη σειρά?

Δημοσ.

Μου τι δίνει η ευκολία με την οποία

οι παραγωγοί σκοτώνουν βασικούς χαρακτήρες χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Στο 24 σίγουρα δεν τους βγήκε σε καλό, για να δούμε τι θα γίνει και με το PB.

Είμαι πολύ περίεργος να μάθω για ποιό λόγο την έδιωξαν από τη σειρά ενώ υποτίθεται ότι θα επέστρεφε μετά την εγκυμοσύνη.

Δημοσ.

Πολύ καλό επεισόδιο. Γενικά η τρίτη σεζόν είναι απίστευτη μετά απο την κοιλιά της 2ης. Μλκ ια πάντως αυτό με την Σάρα. Ας φρόντιζαν τουλάχιστον να μην μαθευόταν ότι η ηθοποιός πρόκειτε να την κάνει απο την σειρά. Έτσι θα μας αφήναν και λίγο μλκες.

@Dr.Strangelove Νομίζω ότι ανέκαθεν το PB σκότωνε με ευκολία τους κατα καιρούς πρωταγωνιστές του. Αυτό για μένα είναι στα + της σειράς...

Δημοσ.

Πολύ σωστό αυτό με τη Σάρα πιστεύω. Μαζί με τα υπόλοιπα που γίναν στο επεισόδιο (και το τελος του=scofieldια) επιτέλους βλέπουμε το γαμάτο prison break που μαζευόμαστε στα σπίτια για προβολή κτλ

Δημοσ.

Θα συμφωνησω με τους προηγουμενους.Τα πρωτα 3 ηταν καπως ελεγα δεν ειναι PB αυτο μολις ομως ειδα το 4 λεω εδω ειμαστε.Καλα το τσουλαει παντος.

Δημοσ.

κι εμένα μου αρέσει που όλόι λίγο πολύ είναι 'αναλώσιμοι'.

όπως τότε με τον Αμπρούτσι, δε το περίμενα.

γιατί έτσι πλησιάζει κ πιο πολύ στην αληθοφάνεια

Δημοσ.

Παιδια,η 3η σεζον ολο κ βελτιώνεται!

Εαν δειτε ενα special επεισόδιο που εχει κυκλοφορήσει,στις συνεντευξεις ολοι οι ηθοποιοι λενε ότι θα είναι η καλυτερη με διαφορα[ακόμη κ ο Scofield].

Η σειρά είναι με διαφορα η καλυτερη!

Περιμενω πως κ πως το επόμενο

Δημοσ.
Εαν δειτε ενα special επεισόδιο που εχει κυκλοφορήσει,στις συνεντευξεις ολοι οι ηθοποιοι λενε ότι θα είναι η καλυτερη με διαφορα[ακόμη κ ο Scofield].
Τι θα μπορούσαν να πουν δηλαδή; Μην τη δείτε γιατί θα είναι χάλια; :lol:
Δημοσ.

Καλα προχωραει...

(Μονο που δεν επρεπε να διαβαζω καθολου σποιλερς και συνεντευσεις τελικα :X, θα εμενα αφωνη με αυτο το επεισοδιο και τη Σαρα...)

Δημοσ.

Παντως εγω μενω στην αποψη που σχηματισα απο την αρχη του 2ου κυκλου...

ΑΝ το ΡΒ τελειωνε σε 1 σαιζον θα ηταν super σειρα..

ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι παραγωγοι για να τα κονομησουν παρατραβηξαν τη σειρα γεμιζοντας την ιστορια τρομερα λαθη

( ο Σουκρε μπηκε ανετος με το οπλο μεσα στην αυλη στη Σονα και απειλησε τον Μπελικ... ουχαχα )

δικαιολογοντας καταστασεις με εντελως γελιο τροπο και προσπαθωντας να σωσουν ο,τι μπορουσαν 'μπουρδουκλωνοντας' την ιστορια ...

ΤΕΣΠΑ , εγω θα ηθελα για μια φορα το κοινο να αποφασισει να ΜΗ δει το επομενο επεισοδιο.. ετσι για να ριξουν την ακροαματικοτητα, να παθουν οι παραγωγοι μια ψυχρολουσια και να καταλαβουν οτι δε μπορουν να πασαρουν ο,τι θελουν στον κοσμο..

( -Μερικες φορες να φανταζεσαι πραγματα μπορει να ειναι και καλο, αρκει να μην υπερβαλεις..

- Εχχμμμ... ενταξει γιατρε, οτι πειτε )

Α.. και ναι, το σκηνικο που παιχτηκε με τη Σαρα με χαλασε... Εντελως ανουσια η εξελιξη

Δημοσ.

Τα επόμενα επεισόδια θα ειναι πιο ωραια,έχω ακούσει οτι θα δουμε και καινούργιους χαρακτήρες και θα συμβούν πολλα "περίεργα" πράγματα..

Οσο για την Σαρα μακαρι να ειναι καποιο "κολπο" και να μην ειναι πραγματικά νεκρή ;)

Μ αρεσε που μπηκε και ο Σουκρε στο παιχνιδι..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...