Bougas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 δωσε κανα λινκ γιατι δεν μου εμφανιζει αποτελεσματα. edit το ειδα.γινετε πανικος. ελικοπτερα πανω απο τις φυλακες,βομβες,γενικα της πουτ@ν@@ θα γινει.
missie Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 πράγματι. Αν το ψάξεις θα βρείς και snap shots του 9 αλλά δεν έβγαλα άκρη...Πάντως έχουν φαντασία οι σεναριογράφοι!!
gadg3takias Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Καλά παιδιά έμεινα!!!! Χαμός γίνεται!!! Μετά από καιρό (επιτέλους) παλιό καλό prison break!
gadg3takias Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 δωσε κανα λινκ γιατι δεν μου εμφανιζει αποτελεσματα. edit το ειδα.γινετε πανικος. ελικοπτερα πανω απο τις φυλακες,βομβες,γενικα της πουτ@ν@@ θα γινει. Δώσε και το link!!!
Bougas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 εγω ειμαι περιεργος να μαθω τι τρεχει με τον μαχοουν,και τι ρολο θα παιξει στην εξελιξη της σειρας.
Bougas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δώσε και το link!!! http://www.dailymotion.com/video/x3eijl_prisonbreaks03e08trailereizo_shortfilms
gadg3takias Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 bougas thanks για το link. είσαι ωραίος!!! Εγώ θέλω να δω τι θα γίνει και με τον Λετσέρο....
missie Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 αν είχαμε και την sara On board θα είμασταν ακόμα καλύτερα....sorry boys αλλά ως γυναίκα I miss some old mi-sa love story!
The_Judas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Επιτέλους άρχισε κάτι να κινείται στο prison break. Το τελευταίο επεισόδιο είχε ότι έλειπε από όλα τα προηγούμενα. Βλέπω μια προσπάθεια να γίνει πιο συμπαθής o Μπέλικ. Λέτε να τον λυπηθούν και να τον πάρουν και αυτόν στην απόδραση? αν είχαμε και την sara On board θα είμασταν ακόμα καλύτερα....sorry boys αλλά ως γυναίκα I miss some old mi-sa love story! Μην ανησυχείς... αντί για love-story θα έχουμε good 'ol fashioned revenge για τον χαμό της Σάρα, προβλέπω μεγάλη σφαγή οταν δραπετεύσουν
Bougas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Βλέπω μια προσπάθεια να γίνει πιο συμπαθής o Μπέλικ. Λέτε να τον λυπηθούν και να τον πάρουν και αυτόν στην απόδραση? και εγω αυτο βλεπω.βεβαια,το μονο που μπορει να χρησιμευσει ο μπελικ, ειναι να τον πεταξει ο σκοφιλντ απο το παραθυρο,για να πεσουν πανω του σκοφιλντ,λετσερο,γουιστλερ,και να κανουνε γκελ,για να μην χτυπησουνε.ουτε σκηνια,ουτε τιποτα. παντος,γουσταρα να δω τον μπελικ πιο αγριο,να ριχνει και καμοια σφαλιαρα,και οχι να τον βλεπω να παρακαλαει για φαγητο και ενα εσωρουχο να φορεσει. ασχετο.ειδατε τον πιτσιρικα μπαροους,πως κοιταγε τις μπουταρες της γκομενας (πως την λενε),οταν του πηγε φαγητο στο δωματιο και εκατσε απεναντι του? βεβαια,και η πουτανιτσα αυτη ,του ανοιγωκλεινε τα ποδαρακια.τι να κανει ο πιτσιρικας?
lalanis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Είδα το trailer του 8... Της παλαβής γίνεται.... Εκεί που το είχα να πάει άκλαυτο, κάτι ψιλολένε τα 2 τελευταία επεισόδια....
Bougas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 ενταξει,καλο φαινετε το επομενο επεισοδιο,αλλα πολυ die hard ρε παιδι μου πανε να το κανουνε.ελικοπτερα πανω απο τις φυλακες,ρουκετες στα φυλακια,της μουρλης γινετε.
genius_13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Πολυ γαμάτα τα 2 επεισόδια..επιτέλους ένιωσα ξανα εκείνο το περίεργο πράγμα που ένιωθα οταν το έβλεπα παλια..
The_Judas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Πάντως αρχίζουν να ακολουθούν πάλι την συνταγή της 1ης σεζον... σιγά σιγά θα αρχίσουν να μπαίνουν στο κόλπο και άλλοι φυλακισμένοι και στο τέλος θα γίνει πάλι ένα μπουλούκι από 10 άτομα
Sellers Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Καλό μεν αλλά ήταν η πρώτη φορά που ήταν αρκετά προβλέψιμο. Το σκηνικό ας πούμε που μάλωναν αυτοί έκανε ΜΠΑΜ ότι οι φύλακες θα βρουν τα σχοινιά και θα τους διακόψουν όπως και το σκηνικό που πάει ο Μάικλ μέσα με τον μαύρο τον αρχηγό και καλά να τον σκοτώσει και ο μαύρος του λέει να τον πάρει μαζί του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.