Προς το περιεχόμενο

The Official Prison Break Season 3 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
ρε παιδια,κολλατε σε κατι λεπτομεριες...

Μάλλον στην ουσία και στο γενικό κλίμα "κολλάνε". Δε διάβασα κάποια λεπτομέρεια στα παραπάνω post.

ενταξει,σειρα ειναι,

Θα διαπιστώσεις ωστόσο ότι υπάρχουν πολύ καλές σειρές από την αρχή ως το τέλος, και σειρές που χάλασαν στην πορεία, επειδή κάποιοι θεώρησαν ότι πρέπει να τις ξεζουμίσουν (καλώς ή κακώς). Το "ενταξει σειρά είναι" αδικεί τις πρώτες.

και στο heroes ο αλλος πεταει και γυριζει το χρονο πισω

Φυσικά, γιατί αυτό είναι το θέμα των Heroes.

μια χαρα ειναι η τριτη σεζον,οι υπερβολες παντα θα υπαρχουνε σε οποιαδηποτε σειρα.απλα φταιει το οτι τις πρωτες 2 σεζον,τις ειδατε μαζεμενες,5-5 επεισοδια την ημερα,

Είμαστε αρκετοί αυτοί που είδαμε την 1η season κανονικά. Και στην πρώτη season έπεφτε σχολιασμός ανα επεισόδιο (σχεδον). Αλλά τοτε το γενικό κλίμα ήταν ικονοποίησης.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

basika an breis se mia peripeteia kati na se krataei tote den polykoitas tis leptomeroies, einai dedomeno oti tha yparxoun ateleies kai trabhgmenes katastaseis apla ta prospernas. To kalo ths proths sezon einai oti eixe ena kalosthmeno story, ligo o entyposiasmos ths neas seiras, ligo to synexomeno alla eksypno suspens kai mas eixe sklabosei olous. Hell ego hmoun o protos pou anoikse to topick edo pera gia to PB kai to eksymnousa se olh thn proth sezon (kai as mas ta xalase to finale ths). Exo balei sto tripaki tou PB para polous ,alla an me rothsei kapoios tora poia seira na arxisei me tipota den tha tou po to PB. Apla xathike to endiaferon kai oi blakeies kai oi trypes pou sigoura yphrxan kai sthn proth sezon, pleon exoun parei protagonistiko rolo. To show exei katanthsei oi 10 mikroi xazoi lincon

Δημοσ.

Praetorian ,αμα δεν σου αρεσει,μην το βλεπεις. σε εβαλε κανεις να το δεις με το ζορι?

ασε μας να το δουμε με την ησυχια μας,εμεις που γουσταρουμε που το βλεπουμε.

υπαρχουν και αλλες σειρες.24,λοστ,deadwood,roswell,διαλεξε μια απο αυτες.

ΥΓ.αυτο το φαινομενο παντος με το prison break,μονο στα ελληνικα φορουμ παρατηρειται.πως στα ξενα φορουμ,λενε ακριβως το αντιθετο,δεν μπορω να καταλαβω.(που ειναι και εκατομυρια χρηστες στην τελικη.)

Edit: tzinos,γιατι σε χαλασε το φιναλε της πρωτης σεζον? (απλα απο περιεργια ρωταω.εμενα μου αρεσε πολυ).

Δημοσ.

ετσι!

ξερεις παντος τι μου την δινει ρε ThReSh. επειδη μια σεζον ειναι του 9,και η αλλη του 8,αυτη του 8 δεν βλεπεται.

ΥΓ.τι καθομαι και συζηταω....

αμα γυρισετε πισω στο τοπικ,απο τις 34 σελιδες του,στις 10,συζηταμε για το νερο που πινει ο σκοφιλντ στο 2ο επεισοδιο,που στην μια σκηνη ειναι σχεδον αδειο,και στην αμεσως επομενη γεματο. αυτο οντως.τρομερο λαθος της παραγωγης.ας τους κρεμασουμε.

• Moderators
Δημοσ.
Praetorian ,αμα δεν σου αρεσει,μην το βλεπεις. σε εβαλε κανεις να το δεις με το ζορι?

Αντε πάλι. Μη σε απασχολεί φίλε τι θα κάνω εγώ. Δεν είναι δουλειά σου.

υπαρχουν και αλλες σειρες (...)διαλεξε μια απο αυτες.

Way ahead of you :rolleyes:

ΥΓ.αυτο το φαινομενο παντος με το prison break,μονο στα ελληνικα φορουμ παρατηρειται.πως στα ξενα φορουμ,λενε ακριβως το αντιθετο,δεν μπορω να καταλαβω.(που ειναι και εκατομυρια χρηστες στην τελικη.)

Δε με απασχολεί πολύ τη γνώμη έχουν οι άλλοι για μια σειρά που έχω δει και εγώ και μπορώ να έχω δική μου γνώμη...

• Super Moderators
Δημοσ.

ti na sou pw pantws emena mono h prwth season me en8ousiase...h 2h epese arketa kai h trith einai sta epipeda ths 2hs...

pantws fetos apo oti akousa oi thle8eates tou PB sthn amerikh einai gyrw sta 8-9m enw px tou House MD einai oi triplasioi...figure that out...

Δημοσ.

ναι,γιατι το House,ειναι μια σειρα,που απευθηνετε και σε κοπελες.ενω το prison break οχι.

το house καθε ποτε προβαλετε στην αμερικη? παιζει μεγαλο ρολο αυτο στα ποσοστα τηλεθεασης.

• Super Moderators
Δημοσ.
ναι,γιατι το House,ειναι μια σειρα,που απευθηνετε και σε κοπελες.ενω το prison break οχι.

το house καθε ποτε προβαλετε στην αμερικη?

rofl asxoliasto...enw as poume to PB to vlepoun mono antres me testosteronh tupou Zagorakh e? :P

Tetarth 3hmerwmata wra Elladas..

Δημοσ.

Ρε παιδιά γιατί κολλήσατε και τρώγεστε τώρα χωρίς λόγο. Μια σειρά είναι και όπως με όλα τα πράγματα σε άλλους αρέσει και σε αλλους όχι. Για ποιο λόγο προσπαθείτε να πείσετε ο ένας τον άλλον???

Δημοσ.

Εμενα η πρωτη σεζον μ'αρεσε τρελα,η δευτερη ισως λιγο παραπανω,γιατι αλλαξε τελειως στυλ κ μου φανηκε πως εγινε πετυχημενα αυτη η αλλαγη,τουλαχιστον το σασπενς ηταν στα υψη,ενω η τριτη,ειναι μακραν η χειροτερη,οχι μονο απο pb,αλλα κ απο αλλες σεζον που παιζονται τωρα,πχ heroes,καλα House δεν το συζητω,σπερνει,κτλ....δεν εχει κανενα λογω υπαρξης,ειναι καθαρα κερδοσκοπικη...ολο απιθανοτητες κ χαζομαρες,ανατροπες της πλακας μονο για να σε κρατησουν να δεις κ το επομενο,περαν του οτι ειναι για μενα επισης,πααααρααα πολυ βαρετη κιολας,εκτος απο κακη...τα τελευταια 2 επεισοδεια κατι ελεγαν,ειχαν φαση δλδ,αλλα κ παλι,δεν δικαιολογητε ετσι μονο,η υπαρξη μιας ολοκληρης σεζον(ακουσα πως παει για4-5 σεζον,ελεος δλδ)...επρεπε να ειχε τελειωσει στην δευτερη,θα ηταν ιδανικο...τεσπα,την βλεπω μονο κ μονο απο περιεργεια να δω πως θα τελειωσουν μια σειρα που αρχισε κ γ@μω κ καταντησε μια ανεμπνευστη σαπουνοπερα...

Παράθεση:

και στο heroes ο αλλος πεταει και γυριζει το χρονο πισω

Φυσικά, γιατί αυτό είναι το θέμα των Heroes.

χαχαχαχα,lol ρε,γ@μω τις αντιπαραθεσεις,loooolll!!

k επιπλεον,μην κολλατε στα ξενα φορουμ,γιατι,προσωπικη αποψη κ ολιγον τι φασιζουσα,οι παρισσοτεροι κ ειδικα οι αμερικανοι ειναι λιγο retards,k η γνωμη τους πραγματικα δε μου λεει τπτ...

Δημοσ.

ρε sellers,συζητηση κανουμε.δεν τσακωνομαστε. (τουλαχιστον εγω).

συμφωνω με porco_rosso21,για την δευτερη σεζον.μακραν η καλυτερη.

δεν εχει κανενα λογω υπαρξης,ειναι καθαρα κερδοσκοπικη

γιατι ποια σειρα δεν ειναι?

μην ξεχνας το λοστ (η πρωτη σειρα σε τηλεθεαση),τι πανε να κανουνε.6 σεζον,ενω επρεπε να τελειωσει στις 3-4.

και θα το μαλακισουνε και αυτο στο τελος.

Edit.μολις ειδα στο 24,στην πρωτη σεζον,στο 8ο επεισοδιο, στα 13 λεπτα και 26 δευτερολεπτα ακριβως,εκει που η νινα παιρνει τηλεφωνο στην CTU,φαινετε στα δεξια ενας καμεραμαν για 3 sec' .μαλακια τελικα και το 24.οποιος δεν πιστευει,να βαλει να το δει.αισχος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...