Προς το περιεχόμενο

The Official Prison Break Season 3 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1ο σπάσιμο: Αυτό greektvsubs κάθε φορά που το χρειάζεσαι είναι πεσμένο ρε γμτ. Τώρα στις 1 του μηνός που θα θέλουμε subs για το Λόστ αυτό θα είναι κάτω...

2ο σπάσιμο: Οι κωλοαπεργίες τους. Ούτε καν επεισόδιο για φινάλε δεν θα είναι. Και αν το κάνουν επίτηδες να κάνει για φινάλε μυρίζομαι καμιά άσχημη μπαρούφα...

1 καλό δεν είδα το επεισόδιο ακόμα και θα έχει κάτι ευχάριστο το βράδυ.

Δημοσ.

Θα προσπαθήσουμε να μην είναι κάτω.

Και υπό φυσιολογικές συνθήκες ΔΕΝ θα είναι...

Ίσως βγει μια ανακοινωσούλα το βράδυ, ίσως και όχι.

Όπως και να έχει καθημερινά προσπαθούμε να λύνουμε όποια προβλήματα περιέργως προκύπτουν.

Ελπίζουμε τουλάχιστον να αξίζει η αναμονή και να σας ανταμοίβουμε όσους τους τιμάτε :)

Δημοσ.

Δεν το είπε με καμία κακία αδερφέ. Αυτό έλειπε να παραπονιέμαι λες και πληρώνω συνδρομή. Απλά μόνο απο το greektvsubs.gr πέρνω υπότιτλους και όταν είναι κάτω δεν έχω να πάρω... Μεταφράζεις κι εσύ?

Δημοσ.
ποια προβληματα εχει ο σκοφιλτν με τον νομο? τι εκανε?

οι κακες γλωσσες λενε οτι την επεσε σε ανηλικη και τετοια...

• Moderators
Δημοσ.

Δύο φορές το διάβασα αυτό σ'αυτό το thread. Και τις δύο φορές η πηγή της "ιστορίας" είναι άφαντη.

Γιατί διάολε να περνάει αυτή η μπόχα από μεσημεριανά και σ'αυτά τα threads ?

Δημοσ.

off topic

Όχι φίλε μου, δεν το πήρα άσχημα, μην ανησυχείς.

Φαντάσου και μεις πόσο δεν θέλουμε να έχουμε προβλήματα και downs, ειδικά τέτοιες μέρες που ανυπομονεί ο κόσμος...

Γενικά ναι, αλλά κυρίως guest κάνω όποτε υπάρχει χρόνος και μπορώ να βοηθήσω μια ομάδα (αν χρειάζονται και θέλουν βοήθεια φυσικά - σήμερα θα με δεις στο PB), ή φυσικά κάνω διορθώσεις σε υπότιτλους που έρχονται. Σταθερά όχι και στις πιο δημοφιλείς σειρές (Dexter, IT Crowd)

Nα'ναι καλά όλοι οι μεταφραστές λέω γω και θα το λέω πάντα που μας χαρίζουν ευχάριστες ώρες (ειδικα στα άτομα που τους είναι απαραίτητοι οι υπότιτλοι) και μεις που έχουμε και άλλες διαφορετικές αρμοδιότητες και υποχρεώσεις (πέρα από αυτό καθεαυτό το χόμπι του υποτιτλισμου) τους βοηθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο

Πάλι μακρυγόρησα, σόρρυ για το οφφ τόπικ

on topic τώρα

milangio αυτές οι περιλήψεις άλλαξαν/ακυρώθηκαν για την ώρα

Ίσως του χρόνου να υπάρχει στην σειρά αυτή Μόλυ

bougas σε τι ακριβώς αναφέρεσαι;

edit: α μάλλον είναι off show, δεν έχω κάτι υπόψην μου, και από τι συμπαιρένω ίσως να μην χρειάζεται :P

Δημοσ.
Δύο φορές το διάβασα αυτό σ'αυτό το thread. Και τις δύο φορές η πηγή της "ιστορίας" είναι άφαντη.

Γιατί διάολε να περνάει αυτή η μπόχα από μεσημεριανά και σ'αυτά τα threads ?

Δεν ξέρω που είναι η πηγή, το είχα διαβάσει παλιότερα, δεν πιάσανε τον Μιχάλη αλλά τον τυπά που στην πρώτη season κατά την απόδραση μπήκε στο ανσασέρ για να σπάσουν τα κάγκελα με την μάνικα πυροσβεστικής, δεν θυμάμαι ονόματα.

Δημοσ.

το καλύτερο ως τώρα επεισόδιο της 3ης σαιζόν!

Είχε δράση, δεν είχε "λάθη" (πχ του στρατηγού που πάει ξεβράκωτος στα αγγούρια) , και γενικά θύμησε κάτι από τα παλιά !!! :):)

Δημοσ.

ψαχνω υποτιτλους για τα special και των 3 σαιζον αλλα δε βρηκα τιποτα στα γνωστα σαϊτ.που μπορω να βρω εστω αγγλικους?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...