Προς το περιεχόμενο

The Official Prison Break Season 3 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
επαναληψη? μην μου λες τετοια.αφου το προηγουμενο επεισοδιο ητανε πριν 2 βδομαδες,δεν μπορει.

α τοτε λαθος δικο μου.. αμα εχουν περασεις 2 βδομαδες τοτε αυριο καινούριο βγαινει.:-D

σορρυ απ το διαβασμα εχω χασει την αισθηση του χρονου:eek:

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εντέλει είναι όντως ο τελευταίος κύκλος της σειράς όπως φημολογείται ή παίζει να υπάρξει και 4 κύκλος?

Πάντως κατά τι γνώμη μου αν υπάρξει και 4 κύκλος θα κάνει πολύ μεγαλύτερη κοιλιά απ' ότι έχει είδη κάνει.

Δημοσ.

κοιτα,ουτος η αλλος η σειρα μαλλον πηγαινε για 3η σεζον με 22 επεισοδια.

απο την στιγμη που θα σταματησει κατα πασα πιθανοτητα φετος στα 13,ειναι σιγουρο οτι θα υπαρξει και 4η σεζον.

Δημοσ.

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ 4Η ΣΑΙΖΟΝ!δε φτανει που η 3η σαιζον ειναι ενας εφιαλτης,θα μας τα ζαλιζουν για ενα ακομη χρονο?εκτος αν επανορθωσουν.

Δημοσ.
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ 11 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ 3????

1) Μη γράφεις με κεφαλαία , δε θα χαθεί το Post σου άμα βάλεις μικρά γράμματα.

....και....

2) Απαγορεύεται από τους κανονισμούς του Forum να σου πω από που να κατεβάσεις επεισόδεια. So , good searching....

ανεβηκε ηδη στα γνωστα φορουμ! αντε να βγουνε και οι υποτιτλοι.αυριο λογικα θα αποδρασουμε ολοι μας....

Οι GreekTVSubs δεν έχουν βγάλει υπότιτλους , η APSUTeam έχει ήδη βγάλει ;)

....

Δημοσ.

Στα σύν το φινάλε, στα τραγικά πλήν η σκηνή με το χρονόμετρο. Αυτή η μαλακία ήταν αναγκαία?

Έχει άλλο επεισόδιο ή τέρμα για φέτος?

Δημοσ.

μαλακια το χρονομετρο.

12+13 και μετα απο Σεπτεμβρη το 14-22 ή παμε παλι απο την αρχη για 4ο κυκλο?

Δημοσ.

Μολις το ειδα.Αρκετα καλο ειχε πολλα να δωσει και για πρωτη φορα σε αυτον τον κυκλο που με σταματησε σε σημειο που να θελω να δω το επομενο πραγμα που μου ειχε γινει συνηθεια στους προηγουμενους κυκλους.

Δημοσ.

Ακόμα ένα καλό επεισόδιο. Μας έκοψε στο καλύτερο. Από το 5-6 και μετά η σειρά βλέπεται και παραβλέπεται. Αυτό με το χρονόμετρο δεν το κατάλαβα ποια ακριβώς είναι η μ@λ@κία αλλά κάποιος λόγος θα υπήρχε που γράφτηκε. Θα το έγραψαν φαίνεται οι "μέγαλοι μέγιστροι της 7ης τέχνης" των 65000 posts. Και για να πω την κακία μου, μόλις ολοκλήρωσα 3 κύκλους του LOST και κατάλαβα πόσο άσκοπα μπορείς να χάσεις τον χρόνο σου για 3 ολόκληρα χρόνια. Μια σειρά που δεν βλέπεται ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!! Δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος που θα διανοηθεί να ξαναδεί αυτή τη σειρά. Σε αντίθεση με το PB που το είδαμε σε επανάληψη και πιθανότατα θα ξαναδούμε ορισμένα από τα επεισόδιά του και στο μέλλον.

Δημοσ.
Μια σειρά που δεν βλέπεται ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!! Δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος που θα διανοηθεί να ξαναδεί αυτή τη σειρά. Σε αντίθεση με το PB που το είδαμε σε επανάληψη και πιθανότατα θα ξαναδούμε ορισμένα από τα επεισόδιά του και στο μέλλον.

Θες να σου βρω χιλιαδες ατομα που το εχουν κανει?Εγω την εχω δει τουλαχιστον 3 φορες τη καθε σαιζον.

Γουστα ειναι αυτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...