Προς το περιεχόμενο

The Official Prison Break Season 3 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλο το επεισοδιο,αλλα αρκετα προβλεψιμο.

ειμαι 1000% βεβαιως,οτι καποια κομπινα εχει κανει ο μαικλ,και :

1)η εχει καποια αλλη εξοδο χωρις να το ξερει κανεις,και στηριζετε στο οτι μολις επανελθουν τα φωτα,θα πεσουνε πανω στα λαμογια λετσερο-τ-μπαγκ (σιγα μην τον αφησει να φυγει),μπελικ,και θα την κανει απου αλλου,(ισως και να παραμεινει για ενα χρονικο διαστημα μεσα).

2)θα βγει και αυτος απο την ιδια τρυπα,και παλι θα περιμενει να πεσουνε οι προβολεις πανω στην αγια τριαδα,και οι φυλακες επισης,και αυτος θα "κοψει" απο την αντιθετη πλευρα και θα φυγει σαν κυριος.(που πιστευω ειναι και το πιθανοτερο σεναριο).αποκλειεται ενας μαικλ σκοφιλντ να μην εχει προβλεψει ενα τετοιο σεναριο,δηλαδη προδοσια απο τους "δικους του",οπως και εγινε.

το επομενο θα ειναι την αλλη δευτερα,η σε 2 βδομαδες παλι?

Edit: μολις ειδα το τρειλερ,

και σιγουρα παμε για το πρωτο σεναριο.

http://www.dailymotion.com/video/x4a8ed_prison-break-s03e12-hell-or-high-wa_shortfilms

μαλλον λετσερο μπελικ τ-μπαγκ την κανουνε,με αποτελεσμα,οι μισοι φυλακες να κυνηγανε αυτους,και οι αλλοι μισοι να κανουνε εφοδο μεσα στις φυλακες,με αποτελεσμα ο σκοφιλντ να βρει πεδιο ελευθερο και να την κανει.

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγώ Μπουγάς με την διαφορά ότι οι σεναριογράφοι δεν θα φοβόντουσαν να σκοτώσουν και κανέναν χαρακτήρα. (Όπως π.χ τον Μπέλικ ή τον Λατσέρο). Προφανώς τα 30 δευτερόλεπτα ήταν ψέμα.

Δημοσ.

πριν 2 επεισοδια,που του ειπανε οτι θα ερθει μαζι και ο Τ'Μπαγκ,ειπε ο σκοφιλντ,οτι δεν ξανακανει το ιδιο λαθος.ειμουνα σιγουρος οτι το οτι "δεχτηκε" .θα ηταν για να τον χρησιμοποιησει σαν πειραματοζωο. οπως και θα γινει.

αν και ητανε λιγο προχειρο το σεναριο αποδρασης,(η προετοιμασια),πιστευω οτι αυτη η "πουστια" του σκοφιλντ,θα μας αποζημιωσει με ενα πολυ καλο 12ο επεισοδιο.αυτη η ανατροπη,θα δωσει το κατι παραπανο που χρειαζωτανε η αποδραση της σονα.

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγώ Μπουγάς με την διαφορά ότι οι σεναριογράφοι δεν θα φοβόντουσαν να σκοτώσουν και κανέναν χαρακτήρα. (Όπως π.χ τον Μπέλικ ή τον Λατσέρο). Προφανώς τα 30 δευτερόλεπτα ήταν ψέμα.

Ακριβως, διοτι θα ειχε διαφορετικη αντιδραση(απογοητευση κατα καποιο τροπο)μολις ακουσε τι του ειπαν στο τηλεφωνο απο την εταιρια για το χρονικο περιθωριο που θα ειχε οταν επεφτε το ρευμα

Μαγκες,να πω κατ'αρχας οτι Lost,Prison,24 και το Dexter ειναι οι μοναδικες σειρες που δεν θα τις κοψω οτι και να γινει διοτι μου'χουν χαρισει αρκετη διασκεδαση και δειγματα πολυ καλης γραφης αλλοι λιγοτερο και αλλοι περισσοτερο.Μπορει να μην μ'αρεσει αυτο που θα βλεπω,οπως γινεται με το Πριζον για παραδειγμα αλλα επειδη ειμαι μαζοχας,θα το βλεπω.Οσο για το Λοστ που λετε και για θρησκειες:-D,σε βαθος χρονου σε σχεση με το Πριζον δε συγκρινεται,το πρωτο ειναι καλυτερο σιγουρα.ΑΛΛΑ επειδη εχω ενα χουι να κοιταζω σεζον μεμονωμενα,το Λοστ,σεζον σαν τη 1η του Πριζον δεν εχει και δεν ξερω κατα ποσο μπορει να εχει στις εναπομειναντες του.

Δημοσ.
Μαγκες,να πω κατ'αρχας οτι Lost,Prison,24 και το Dexter ειναι οι μοναδικες σειρες που δεν θα τις κοψω οτι και να γινει διοτι μου'χουν χαρισει αρκετη διασκεδαση και δειγματα πολυ καλης γραφης αλλοι λιγοτερο και αλλοι περισσοτερο.Μπορει να μην μ'αρεσει αυτο που θα βλεπω,οπως γινεται με το Πριζον για παραδειγμα αλλα επειδη ειμαι μαζοχας,θα το βλεπω.Οσο για το Λοστ που λετε και για θρησκειες,σε βαθος χρονου σε σχεση με το Πριζον δε συγκρινεται,το πρωτο ειναι καλυτερο σιγουρα.ΑΛΛΑ επειδη εχω ενα χουι να κοιταζω σεζον μεμονωμενα,το Λοστ,σεζον σαν τη 1η του Πριζον δεν εχει και δεν ξερω κατα ποσο μπορει να εχει στις εναπομειναντες του

+1 κ απο μενα,λοστ ντεξτερ κ πρισον δεν κοβονται,οσο μλκια κ να γινουν(που το πρισον εχει αγγιξει αρκετα ψηλα επιπεδα μλκιας για μενα)...αν κ πρισον,τοχα σταματησει καμια 4-5 επεισοδεια,βαριομουν να το δω,τα ειδα τωρα ολα μαζεμενα που εξετελεψα το weeds,κ οκ,εχουν προσθεσει μια α σπιρταδα επιτελους,λες αντε να δουμε που θα το πανε τουλαχιστον,τωρα πια...αυτα τα σποιλερ ισχυουν πιστευω κ γω

καποια πουστια θα παιξει ο μιχαλακης,δε γινεται..εχω απορια να δω τι θα γινει με το μαχοουν βασικα,εμενα μου φαινεται ο πιο οκ απο την ομαδα του μιχαλακη εκει μεσα,παροτι του φαγε τον πατερα,ειναι καλο παλικαρι...

κ οφτοπικ λιγο,για τα σχολια περι λοστ κ πρισον,για μενα το ντεξτερ,οχι μονο τα παταει,αλλα ασελγει κ πανω τους μετα...αλλα μην ειμαστε απολυτοι,ο καθενας με τα γουστα του,ολες ειναι σειρες σιγουρα ανω του ''απλα καλου''...οσο κ αν εχουν χαλασει κ η καθεμια ''μιλαει'' διαφορετικα στο καθενα-οχι,δεν ειμαι ψυχοπαθης δολοφονος ακομα:devil::-D-κ ετσι εχει κ τους φαν της...

Δημοσ.

Τι ακριβώς σειρά είναι το dexter που το λέτε όλοι??

Και η συγκεκριμένη σειρά είναι μόνο 2 κύκλους και έχει τελειώσει ποια?

Εμένα πάντως μ' αρέσουν πολύ και οι σειρές house m.d. & heroes

Δημοσ.
καλο το επεισοδιο,αλλα αρκετα προβλεψιμο.

ειμαι 1000% βεβαιως,οτι καποια κομπινα εχει κανει ο μαικλ,και :

1)η εχει καποια αλλη εξοδο χωρις να το ξερει κανεις,και στηριζετε στο οτι μολις επανελθουν τα φωτα,θα πεσουνε πανω στα λαμογια λετσερο-τ-μπαγκ (σιγα μην τον αφησει να φυγει),μπελικ,και θα την κανει απου αλλου,(ισως και να παραμεινει για ενα χρονικο διαστημα μεσα).

2)θα βγει και αυτος απο την ιδια τρυπα,και παλι θα περιμενει να πεσουνε οι προβολεις πανω στην αγια τριαδα,και οι φυλακες επισης,και αυτος θα "κοψει" απο την αντιθετη πλευρα και θα φυγει σαν κυριος.(που πιστευω ειναι και το πιθανοτερο σεναριο).αποκλειεται ενας μαικλ σκοφιλντ να μην εχει προβλεψει ενα τετοιο σεναριο,δηλαδη προδοσια απο τους "δικους του",οπως και εγινε.

το επομενο θα ειναι την αλλη δευτερα,η σε 2 βδομαδες παλι?

Edit: μολις ειδα το τρειλερ,

και σιγουρα παμε για το πρωτο σεναριο.

http://www.dailymotion.com/video/x4a8ed_prison-break-s03e12-hell-or-high-wa_shortfilms

μαλλον λετσερο μπελικ τ-μπαγκ την κανουνε,με αποτελεσμα,οι μισοι φυλακες να κυνηγανε αυτους,και οι αλλοι μισοι να κανουνε εφοδο μεσα στις φυλακες,με αποτελεσμα ο σκοφιλντ να βρει πεδιο ελευθερο και να την κανει.

Μπορεί να γίνει το 1)

http://youtube.com/watch?v=iss2uL5PUN0

Δημοσ.

και εγώ βρήκα την αρχή του τρίτου κύκλου βαρετή ωστόσο το prison break δεν κόβεται έτσι απλά! ευτυχώς πλέον έχει αποκτήσει ενδιαφέρον. υπάρχουν εξελίξεις & αγωνία. ναι αναμένω -μετά από πολύ καιρό- πως και πως το επόμενο επεισόδιο.

κρίμα για τον σούκρε που μπαίνει στη σόνα αλλά κάτι θα γίνει και γι'αυτόν, δεν μπορει...

όσο για t-bag δεν βγαίνει από sona αλλά ευτυχώς ζει -είναι ηθοποιάρα,οπότε θέλω να παραμείνει στο σίριαλ-και από ότι ακούγεται γίνεται αρχηγός στη sona. τον έχει τον τρόπο του να επιβιώνει. και για να ισχύει αυτό σημαίνει ότι ο λετσέρο δεν τα κατάφερε κατά την απόδραση ή ότι ο t-bag φρόντισε να μην τα καταφέρει γενικότερα....

την μοίρα του bellick δεν μπορώ να την υποψιαστώ ακόμα αλλά πιστεύω πως δραπετεύει.

η ανταλλαγή LJ με whistler δεν θαναι καθόλου εύκολη υπόθεση.κάτι δεν θα πάει καλά και από ότι ακούγεται η σοφία μπορεί να είναι θύμα αυτής της ιστορίας (αναρωτιέμαι αν θα επιβιώσει θηλυκό σ'αυτή τη σειρά...)

ίσως αυτό να κάνει τον whistler να βοηθήσει τα αδέρφια κατά της εταιρείας...αλλά απότην άλλη ακόμα δεν έχω αντιληφθεί τη σχέση της susan ή g.morgan με τον whistler...

και μέσα σε όλα αυτά στρατιώτες του παναμά να τους καταδιώκουν...

φάση θα χει!!!

επιτέλους λίγο δράση και εξέλιξη τησ ιστορίας!

Δημοσ.

ρε GIORGARAS,πως ειναι δυνατον να βρεθει αυτο το βιντεακι? πως ανεβηκε? αρα μαλλον παμε για το πρωτο σεναριο,αν και δεν καταλαβαινω πως ανοιξε την τρυπα ο μιχαλακης.παιζει να ειναι και κανας αγωγος που βρηκε τυχαια ο μιχαλακης σκαβωντας τις προηγουμενες μερες,και οδηγει κατευθειαν εξω απο την σονα.

marilen που τα ακουσες ολα αυτα?

edit: τωρα που το ξαναβλεπω,παιζει να ειναι και η πρωτη απο τις 2 τρυπες που ανοιξανε για να ανεβουνε πανω.ειχανε σκαψει μια ενδιαμεσα που βαλανε και τα στηριγματα,και μια δευτερη που βγαζει εξω στο προαυλιο.

Δημοσ.

Μπήκα πριν από λίγο στο official site και είδα αυτό:

screenshothf5.jpg

Μέχρι χθες αυτός ο counter έλεγε 6 μέρες και μειωνόταν.

Τελικά θα γίνουν μόνο 13 επεισόδια φέτος?

Δημοσ.

όχι το ρολόι συνεχίζει κανονικά. 5 μέρες και κάτι ώρες

το βιντεάκι γίνεται να βρεθεί. έχουν προνόμιο όσοι έχουν την εν λόγω πιστωτική κάρτα να μπορούν να βλέπουν σκηνές από τα επόμενα επεισόδια.

bougas όλα υποθέσεις είναι ----συγκεκριμένα πολλοί μιλούν για το prison break παγκοσμίως, συχνά spoilers πέφτουν μέσα στις προβλέψεις---- 9 στις 10 οι "υποθέσεις" ισχύουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...