KaizerSoze Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετα απο 1,5 χρονο(τελος της 1ης) ειδαμε κατι που εγινε 7-8 επισοδεια πισω να εχει σημασια Τα 2 τελευταια επισοδεια ηταν καλα, κριμα που τελειωνει(ναι, season finale την Δευτερα, δεν παιζει ρολο που τελειωσε η απεργια) και δεν εχει χρονο να ανακαμψει απο την πιο "ασχετα πραγματα μεταξυ τους" σεζον(αποκορυφωμα αυτο με τον τυπο που ηξερε τον Γουσιλερ απο καπου, ελπιζω να εχει καποια σημασια στην συνεχεια γιατι τοτε ειχε φανει big deal και τελικα ηταν μια παπαρια)
vlachaquito Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Εγινε το κουλο πχ που τους βρηκε ο αλλος με την βαρκα που ουτε σε επιστημονικης φαντασιας δε γινεται .Η αποδραση ηταν απλα γελοια...αθλια σκηνοθετημενη και φυσικα δεν γινεται να τρεχουν 4 μλκες και να μην τους παρει ειδηση κανεις...Ο Γουισλερ μολις γυρναει τον αστραγαλο του δεν μπορει να κανει 2 βηματα και ουτε καν να βγει απτο αμαξι,αλλα οταν φευγει στο τελος πηδαει σαν τον μπατμαν και τρεχει σαν τον κεντερη Ασχετα απτο σεναριο που πιστευω οτι πλεον δεν υπαρχει θα μπορουσαν σε καποια πραγματα ναναι πιο προσεκτικοι.. ΒΑΡΕΘΗΚΑ. Βαρεθηκα συνεχεια να πηγαινει κατι στραβα. Βαρεθηκα να μην καταλαβαινω τι γινεται με εταιριες και βλακιες και να μην εξηγει τιποτα παλι σημερα. Αλλα το σημερινο το παρακανε. Τοσο καιρο πάλευαν να αποδρασουν. Και με το που βγαινουν αυτοι που τους πιεζαν να αποδρασουν τους πυροβολανε.(Αγνωστο γιατι). Αφου καταφερνουν να ξεφυγουν τοτε κανονιζουν συνάντηση. Λες και στην συναντηση δεν μπορει η αλλη να παει με 10 ατομα με οπλα και να τους καθαρισουν... Η σειρα εχει γινει ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ. Παλι καλα που υπαρχει και το Lost... ΓΤΠ το επεισοδειο,οι απιστευτες απιθανοτητες ο μπαμπας-πυξιδα,ελεος ομως,ο γουιστλερ με το αλμα αλα μπατμαν κ με χτυπημενο ποδι,δεν καταλαβε χριστο-ή μηπως ειχε σκεφτει πιο νωρις''α,κατσε να κανω το κουτσο,μηπως χρειαστει μετα-Omg δλδ-,ο τ μπαγκ επεσε ακριβως πανω στο βιβλιαρακι,το βαλε σα κυριος στη τσεπη κ σηκωθηκε μετα,ο αλλος ο λετσερος εφαγε το σφαιριδι στο στηθος κ καθοταν εκει στη γωνια ολη μερα βαριανασαινοντας,με αποκορυφωμα πλεον την αποδραση,που νταξει,ηταν οτιναναι τελειως,ηξερε ο αλλος τωρα πως θα εχει φορτηγα απο πανω τους,πως οι φρουροι θα εφευγαν,οτιναναι πραγματικα...αυτα τα μπες-βγες πλεον,εχουν γαμησει τελειως τη σειρα επιπλεον.. ευτυχως ενα επεισοδιο ακομα,που θα το δω μιας κ ειναι τελευταιο της σεζον κ ειναι κ σε λιγες μερες,αλλα καινουρια σεζον δε παιζει να κατσω να δω του χρονου,η σειρα ειναι η πλεον αθλια...:eek: Εδώ ο άλλος πήγε να αποδράσει με την κόκκινη μπλούζα. Δεν είχε άλλο χρώμα? Απιθανο δεν ειναι να βρει το βιβλιαρακι..απιθανο ειναι που εγιναν ολα....οπως επρεπε να γινουν.. το φορτηγο σταματησε πανω απτη λακουβα για να εχουν να κρυφτουν καπου..καποια στιγμη ολοι κοιταζαν για μπεκατσες και καταφεραν και φυγανε απτο φραχτη...ο τ-μπαγκ σιγα μη δεν εβρισκε να βρει το βιβλιαρακι...παντως ο γουισλερ ,επειδη το ξαναειδα,φανηκε να το κανει επιτηδες οτι ποναγε..τεσπα Απλα θα συμφωνησω με ολα τα προηγουμενα.. Κατα την γνωμη μου το επεισοδιο ηταν απλα ΑΣΤΕΙΟ!! Τετοια αποδραση ρε παιδια ουτε απο τον κορυδαλλο που φευγουν απο την κυρια εισοδο!!! Εκτος των αλλων που εγραψαν τα παιδια πιο πανω, ειναι δυνατον να γινεται αποδραση απο την χειροτερη φυλακη της χωρας και να μην υπαρχει ουτε ενα ελικοπτερο να ελεγχει?? Διπλα στην θαλασσα και να μην ειδοποιησουν αμεσα την ακτοφυλακη, και οι αλλοι μονο λαδια που δεν απλωσανε στην παραλια να παρουν χρωματακι?? Οσο για το ερπην κατω απο τους τροχους ειχα σκασει στα γελια. Μολις πηγαινανε αυτοι φευγανε οι στρατιωτες, λες και βρωμουσε ο τοπος και το αποφευγανε!! Τελικα πιστευω οτι το μεγαλυτερο κακο της απεργιας ειναι οτι κατεστρεψε 2 σειρες, heroes & lost, γιατι οι σεναριογραφοι αντεδρασαν σπασμωδικα και για να τα μπαλωσουν γραψανε οτι να'ναι..
Bougas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Βασικά BOUGAS ή έχεις μετοχές στο prison ή είσαι ένας απο τους σεναριογράφους αλλιώς δεν εξηγείται τέτοια πόρωση... (No offence ε, πλάκα κάνω) τιποτα απ'ολα αυτα απλα το εχω ξαναπει.το οτι 2 σεζον με αριστα το 10 ητανε του 9.5,δεν σημαινει οτι η τριτη που ειναι του 7 οτι δεν ειναι καλη,και οτι δεν βλεπεται ευχαριστα. ημουνα 100% σιγουρος,οτι σαν τις πρωτες 2 σεζον δεν θα ητανε,γιατι πολυ απλα οι 2 πρωτες σεζον ειχανε αγγιξει την τελειωτητα,κατι το οποιο και ειναι απιστευτα δυσκολο να επαναληφθει. απλα απολαμβανω την σειρα μου,χωρις να καθομαι να αναλωνομαι σε λεπτομεριες τυπου: 1)πηδημα του γουιστλερ 2)μπλουζα του μπασκεμπολιστα 3)χρωμα κιλοτας Γκρετσεν 4)αμα του ελ τζει του σηκωνεται οταν βλεπει τα μπουτια της Γκρετσεν 5)αμα ο πατερας του μπασκεμπολιστα ειναι πιξιδα η καπετανιος 6)ποσο γεματο ειναι το ποτηρι με το νερο του μαικλ στο πρωτο επεισοδιο 7)ποσο καιρο εχει να κανει ερωτα ο σουκρε 8) με ποια αεροπορικη θα παει ο λινκ την πιτσιρικα στο παριση και ποσες μερες θα μεινουνε 9)αν εχασε κιλα η οχι ο μπελικ στις φυλακες 10)αν στραμπουλιξε τον αστραγαλο του ο γουιστλερ 11)αν αν αν αν αν αν αν...αν ....αν.... αν.... αν.... κτλ....
vaso7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 τιποτα απ'ολα αυτα απλα το εχω ξαναπει.το οτι 2 σεζον με αριστα το 10 ητανε του 9.5,δεν σημαινει οτι η τριτη που ειναι του 7 οτι δεν ειναι καλη,και οτι δεν βλεπεται ευχαριστα. ημουνα 100% σιγουρος,οτι σαν τις πρωτες 2 σεζον δεν θα ητανε,γιατι πολυ απλα οι 2 πρωτες σεζον ειχανε αγγιξει την τελειωτητα,κατι το οποιο και ειναι απιστευτα δυσκολο να επαναληφθει. απλα απολαμβανω την σειρα μου,χωρις να καθομαι να αναλωνομαι σε λεπτομεριες τυπου: 1)πηδημα του γουιστλερ 2)μπλουζα του μπασκεμπολιστα 3)χρωμα κιλοτας Γκρετσεν 4)αμα του ελ τζει του σηκωνεται οταν βλεπει τα μπουτια της Γκρετσεν 5)αμα ο πατερας του μπασκεμπολιστα ειναι πιξιδα η καπετανιος 6)ποσο γεματο ειναι το ποτηρι με το νερο του μαικλ στο πρωτο επεισοδιο 7)ποσο καιρο εχει να κανει ερωτα ο σουκρε 8) με ποια αεροπορικη θα παει ο λινκ την πιτσιρικα στο παριση και ποσες μερες θα μεινουνε 9)αν εχασε κιλα η οχι ο μπελικ στις φυλακες 10)αν στραμπουλιξε τον αστραγαλο του ο γουιστλερ 11)αν αν αν αν αν αν αν...αν ....αν.... αν.... αν.... κτλ.... Συμφωνώ απόλυτα με αυτό το ποστ. Αν κάτσουμε να αναλύσουμε σε κάθε περιπέτεια όλα τα μη αληθοφανή γεγονότα τότε δεν πρέπει να ξανα ασχοληθούμε με το είδος!
vlachaquito Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Το θεμα ειναι απλο. Ολη αυτη η γκρινα ξεκινησε γιατι μετα απο μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ πρωτη χρονια, με τρομερους σχεδιασμους, ολα στην λεπτομερεια απο τον μιχαλακη, περασαμε στο να σερνονται κατω απο αυτοκινητα και οι αστυνομικοι να κοιτανε σαν χανοι τα αστερια!!! Τα ιδια με το λοστ, εχουμε φτασει στο σημειο να σκεφτομαστε τι ειναι π.χ. το κουτσουρο που κραταει ο λοκ και τι σχεση εχει με το παραλληλο συμπαν. Οσο τραβας μια σειρα τοσο ξεχυλωνει, και ενω π.χ. πρισον και λοστ ξεκινησαν για μονο, αντε διπλο κρεββατι, το πρισον μας εχει φτασει σε..υπερδιπλο και το λοστ..τεντα τσιρκου Y.Γ. Γιαυτο λεω οτι η καλυτερη σειρα των τελευταιων χρονων ειναι ΜΑΚΡΑΝ το ντεξτερ με δευτερο το heroes...
Bougas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 ετσι ειναι.απλα τις πρωτες 2 σεζον τις ειδαμε σε 1 βδομαδα,το ενα επεισοδιο μετα το αλλο,και δεν αναλωθηκαμε σε τετοιου ειδους σχολια-παρατηρησεις. πχ την πρωτη σεζον που την ειδε το 99.9% ολα μαζι τα επεισοδια σε 2-3 μερες,εγραψε κανεις για το οτι ο μαικλ,χτυπησε με τον ασυρματο τον ποουπ,και ο ποουπ λυποθημισε,λες και το βαρεσε με κανα σφυρι?σιγα την δυναμη που εβαλε ο μαικλ. και περασανε 2 ωρες για να τον βρουν οι δικοι του στο γραφειο.οπως και αλλα πολλα κουφα που γινανε. (....δημοπρασιες για το κελι 42,τζογος,εντελως τυχαια ο τ-μπαγκ εγινε κοπερφιλντ στην τραπουλα,ο μπελικ εκατσε πανω στην τρυπα,και τα 150 κιλα του τα κρατησε ενας πινακας ανακοινωσεων των 5 ευρω απο το πλαισιο,ενω δεν καταλαβε καν οτι ειναι πανω σε κενο και οχι σε μπετον,και το αποκορυφωμα,το οτι ολοκληρη σκαρα ξεκολλησανε απο τον τοιχο του παραθυρου του ιατριου,καρφωμενη στον τοιχο απο τονους τσιμεντου,και δεν καταλαβε κανεις τιποτα.... κτλ).
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 ετσι ειναι.απλα τις πρωτες 2 σεζον τις ειδαμε σε 1 βδομαδα,το ενα επεισοδιο μετα το αλλο,και δεν αναλωθηκαμε σε τετοιου ειδους σχολια-παρατηρησεις. πχ την πρωτη σεζον που την ειδε το 99.9% ολα μαζι τα επεισοδια σε 2-3 μερες Ήθελα να ξερα πως προκύπτουν τέτοιες στατιστικές ,εγραψε κανεις για το οτι ο μαικλ (...) http://tv.ign.com/articles/708/708875p1.html (και φυσικά υπήρξαν αρκετές αρνητικές παρατηρήσεις για το φινάλε, στο αντίστοιχο topic, εδώ στο insomnia).
Toufas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Τελικα πιστευω οτι το μεγαλυτερο κακο της απεργιας ειναι οτι κατεστρεψε 2 σειρες, heroes & lost, γιατι οι σεναριογραφοι αντεδρασαν σπασμωδικα και για να τα μπαλωσουν γραψανε οτι να'ναι.. εσυ νομιζεις οτι τα επεισοδια που παιζονται τωρα, ειναι γυρισμενα μεσα στην απεργια ? να σε ακουσει και κανεις που δεν ξερει, θα πει οτι εχεις και δικιο.
kirileman Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Να πω ότι και γω τα παίρνω για να γράφω καλά λόγια το PB, όποια απήχηση αν έχουν αυτά. Είναι τρομερό πάντως αυτό που συμβαίνει με το PB. Υπάρχουν τόσοι και τόσοι που προσπαθούν ακόμα να πείσουν τον κόσμο για την προχειρότητα του PB αναλύοντας την κάθε λεπτομέρεια σε αηδιαστικό βαθμό την ίδια στιγμή που χωρίς όρους αποδέχονται οτιδήποτε συμβαίνει στο LOST ως προϊόν μιας θεόπνευστης σύλληψης που και οι ίδιοι δεν μπορούν ακόμα να αντιληφθούν αλλά είναι βέβαιοι πως λίγο πριν τελειώσει η σειρά, θα έχει αποκαλυφθεί σε όλο της το μεγαλείο. Έτσι, το ότι ο Τ-μπαγκ έπεσε κάτω και άρπαξε το βιβλίο συνιστά "προχειρότητα" και απόδειξη ασύνδετου σεναρίου ενώ το τέρας-καπνός κόβει ακόμα βόλτες χαλαρά στο νησί και όλοι το αγνοούν επιδεικτικά μέχρι να τους πάρει στο κυνήγι σε μια σειρά που από το πρώτο επεισόδιο στερείται αληθοφάνειας ξεκινώντας από τις αντιδράσεις ανθρώπων που το πρώτο που θα έπρεπε να σκεφτούν ξυπνώντας στα συντρίμμια ενός αεροπλάνου είναι το εξής απλό: "Κάτι πάει στραβά ρε γμτ. Θα πρεπε να ήμουν νεκρός"...
Sellers Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δηλαδή υπάρχουν ακόμα άτομα που πιστεύουν ότι το PB δεν τραβήχτηκε απο τα μαλλιά και ξεχιλώθηκε επειδή χτυπούσε νούμερα και ήθελαν οι καναλάρχες κι'άλλο??? Σε αντίθεση με το Λοστ που απο την στιγμή που ξεκίνησε είχε αυτόν τον αργό ρυθμό εξέλιξης της ιστορίας.. Συγκριτικά αν το πάμε, ότι μας έδειξε το LOst σε 4 σεζόν το Pb (και δεν εννοώ τον μόλυβδο) θα μας το είχε δείξει σε 7 με 8 επεισόδια...
Bougas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Ήθελα να ξερα πως προκύπτουν τέτοιες στατιστικές ειμουνα σιγουρος 100% οτι το πρωτο quote θα ειναι απο εσενα . δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο. απο που προκυπτει? απ'οσα εχω διαβασει στο insomnia.gr ,στο greekTVsubs.gr ,στο apsubs.com ,και σε 8-10 wareζαδικα.εχω προτεινει την σειρα σε περιπου 40 ατομα,που την ειδανε μετα στο τελος του 2ου κυκλου,(10 γνωστους και φιλους,και περιπου 30 απο ιντερνετ,οπως και το 24) ,και ξερω τουλαχιστον αλλους 10.000 απο φορουμ,που κανανε ακριβως το ιδιο,ΑΚΑ = προτειναν την σειρα και αυτοι σε αλλους μετα το τελος του 2ου κυκλου. στο γνωστο επισης φορουμ *****-bb.org,υπαρχει και δημοσκοπηση με ποσοστο 94% ,σε ενα φορουμ με 450.000 χρηστες,και πανω απο 4000 μελη να εχουν παρει μερος στην δημοσκόπηση. επισης,οταν πρωτοβγηκε το prison break,και μεχρι το τελος του 2ου περιπου κυκλου,οι συνδεσεις adsl στην χωρα μας,δεν ητανε ουτε το 30% απ'οτι ειναι τωρα.και δεν νομιζω ο αλλος να κατεβαζε prison break πριν 2 χρονια με pstn γραμμη.ενω τωρα μπορει επισης,οταν ποσταρα εγω rs links prison break πριν 2 χρονακια σε ελληνικα warezaδικα,ειχα εναν μεσω ορο 30 downloads ανα επεισοδιο τον μηνα.τωρα,ακομα και η πρωτη και η δευτερη σεζον,μου προσφερει πανω απο 3000 downloads το μηνα,την ωρα που τα καινουρια επεισοδια δεν δινουν πανω απο 800,(συνολικα τα 2-4 επεισοδια που προβαλωνται καθε μηνα). και ισως και να γινω λιγο υπερβολικος,πιθανος και τωρα ποιο πολλοι να ειναι αυτοι που ξεκινησαν τωρα να βλεπουνε την σειρα,απο αυτους που ειδη την βλεπουνε στον 3ο κυκλο. edit: επισης,δες ποσα μιλαγανε για το prison break πριν 1-2 χρονια,και ποσοι μιλανε τωρα
JUST-GAMER Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Bouga Απ' ότι βλέπω είσαι πολύ ψαγμενος γενικότερα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 πάντως στην Αμερική σε τηλεθέαση δεν σκίζει και τόσο...
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 ειμουνα σιγουρος 100% οτι το πρωτο quote θα ειναι απο εσενα . δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο. Άψογα. Εγώ ήμουν σίγουρος 89% ότι το έκανες για να γράψω εγώ . Για τα υπόλοιπα, μου αρκεί που δεν είμαι σε κανένα από τα τσούρμα που αναφέρεις και συνεπώς δεν με πιάνει το τσουβάλι της λογικής "απλα τις πρωτες 2 σεζον τις ειδαμε σε 1 βδομαδα, το ενα επεισοδιο μετα το αλλο,και δεν αναλωθηκαμε σε τετοιου ειδους σχολια-παρατηρησεις".
Bougas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Άψογα. Εγώ ήμουν σίγουρος 89% ότι το έκανες για να γράψω εγώ . Για τα υπόλοιπα, μου αρκεί που δεν είμαι σε κανένα από τα τσούρμα που αναφέρεις και συνεπώς δεν με πιάνει το τσουβάλι της λογικής "απλα τις πρωτες 2 σεζον τις ειδαμε σε 1 βδομαδα, το ενα επεισοδιο μετα το αλλο,και δεν αναλωθηκαμε σε τετοιου ειδους σχολια-παρατηρησεις". για την ακριβεια,ησουνα 89,004% σιγουρος . ελεγα να γραψω 90%,αλλα εγραψα 99,γιατι ημουνα σιγουρος οτι θα ποσταρεις πρωτος,οπως εχει γινει και 1-2 φορες στο παρελθον,παλι σε αυτο το τοπικ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.