Προς το περιεχόμενο

The Official Prison Break Season 3 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αυτα που λεμε 85 σελιδες τωρα....

καθεστε και ασχολεισται με το soundtrack.για τι σειρα δεν ειπε κανενας τιποτα....

αμα δεν σας αρεσει ρε παιδια,ειναι απλο,μην το παρακολουθηται. το να καθεστε και να αναλωνεστε σε λεπτομεριες για το τραγουδι που παιχτηκε,τα συναισθηματα και τις κοπριες του φορτηγου του λουις,δεν καταλαβαινω που βγαζει...

και βλεπω επισης,οτι ατομα που παρακολουθητε house md και dexter,(το βλεπω και εγω),δεν εχετε πει ποτε τιποτα.τοσο καλα ειναι αυτα? χωρις ουτε μια ατελεια?

βλεπω μια συνεχης προσπαθεια,να βρειτε κατι για να την πειτε στους αλλους users που ποσταρουν εδω,ακομα και αν το επεισοδιο ειναι τελειο και σας αρεσε.(απλα δεν θελετε να το παραδεχτητε).

ΥΓ. ασχετο! 1-2 ατομα,το να εχουνε 2 διαφορετικες αποψεις σε 2 διαφορετικα φορουμ για την σειρα,δεν τους τιμαει.καλυτερα τουλαχιστον να εχετε και ενα διαφορετικο νικ,να μην σας καταλαβαινουμε.

Φιλε μπουγα υπερβαλεις λιγο με τις κατηγοριες σου..

Καταρχην το οτι μας αρεσε μια σειρα δεν σημαινει οτι θα μας αρεσει ΠΑΝΤΑ.. Λογικο ειναι καποια στιγμη να μην μας ικανοποιει..

Και ειδικα οταν μιλαμε για το πρισον, το οποιο κατα πολλους (και εγω μαζι) η πρωτη χρονια ειναι οτι καλο εχουμε δει ποτε σε σειρα... Δεν μπορεις λοιπον να ξεκινας απο την απολυτη season και μετα απο τρια χρονια να τους βλεπεις να σερνονται κατω απο τα φορτηγα μεχρι οι ρομαντικοι παναμεζοι αστυνομικοι κοιτουν τα αστρα... Καπου θα στραβωσεις, καπου θα καταλαβεις οτι το θεμα εχει εκφυλιστει και χτιζουν πανω στο ονομα που εφτιαξαν την πρωτη χρονια..

Οσο για το κλασσικο επιχειρημα που ειμαι σιγουρος οτι εχεις ηδη αρχισει να γραφεις, οτι δλδ "αν δεν σας αρεσει μην το δειτε" εδω εχουμε ακριβως το ιδιο παραδειγμα με το λοστ, μετα απο τοσο πορωση, εχεις πια μια "αρρωστημενη" περιεργεια να δεις που θα σε φτασει ο ποιητης...

Ασε που συμφωνα με τις τηλεθεασεις οι αμερικανοι τηλεθεατες μειωνονται απο επεισοδιο σε επεισοδιο...

Τελος, για αυτο

και βλεπω επισης,οτι ατομα που παρακολουθητε house md και dexter,(το βλεπω και εγω),δεν εχετε πει ποτε τιποτα.τοσο καλα ειναι αυτα? χωρις ουτε μια ατελεια?

Εγω προσωπικα για το dexter εχω ξαναπει οτι σε συνολο δυο χρονων ειναι οτι πιο τελειο εχω δει τα τελευταια χρονια, χωρις καμια ατελεια... Μπορει να ειχε 1-2 ψιλοβαρετα επεισοδια, αλλα η σειρα ειναι απλα ΤΕΛΕΙΑ...

Τωρα γυριζοντας στο θεμα μας, πιστευω οτι ειναι πολυ καλη ιδεα να μην γυρισουν αλλα επεισοδια για φετος...

Καλα την τελειωσαν την χρονια, τωρα με το καλο να φτιαξουν μια περιποιημενη του χρονου, μην βιαστουν με τσαπατσουλιες...

Δημοσ.

Ασε που συμφωνα με τις τηλεθεασεις οι αμερικανοι τηλεθεατες μειωνονται απο επεισοδιο σε επεισοδιο...

οπως ανεφερα και παραπανω,ολα ειναι θεμα διαφημισης.και επαναλαμβανω,οτι τα περισοτερα σκουπιδια εχουνε τα μεγαλυτερα ποσοστα.οποτε και δεν μου λενε ποτε τιποτα,(οσο αφορα παντα τα ποσοστα της τηλεωρασης).

μεγαλυτερη τηλεθεαση,δεν σημαινει απαρετητα καλυτερο προγραμμα ή μεγαλυτερη ποιοτητα,ετσι δεν ειναι?

και σου επαναφερω το παραδειγμα της απολυτης ελληνιδας σταρ ....καυλομοιρας,και του απολυτου εθνικου σταρ ....λαζοπουλου.δες τι κοινο εχουνε πισω τους.

ολα ειναι θεμα διαφημισης.πιθανότατα υπαρχουνε αλλες σειρες,που τραβάνε περισσότερο κοσμο,γιατί ειναι τέτοιο το σενάριο τους που απευθήνετε σε περισσοτερο κοσμο.αυτο ομως δεν το κανει ποιο ποιοτικο.

εσενα σου αρεσει το ντεξτερ.και εμενα επισης,πολυ καλη σειρα.ειναι ομως πισω σε σχεση με αλλες ξενες σειρες.εχεις αναρωτηθει το γιατι?

απλα ειναι τετοια η υποθεση της σειρας,που δεν απευθηνετε κυρίως σε γυναικειο πληθυσμο.αυτο ομως δεν το μειωνει σαν σειρα,σε εμας που μας αρεσει.

πχ. η μαμα σου και η αδερφη σου,δεν νομιζω να κατσουνε να δουνε ντεξτερ.λοστ ομως θα δουνε.

για αυτο το λογο σου λεω οτι τα ποσοστα δεν μετρανε καθολου στην τηλεωραση.η τηλεωραση ειναι για μας,τα ποσοστα για τις τσεπες τους ;)

• Moderators
Δημοσ.

Επειδή ακούγουνται πολλές ανακρίβειες: Το Dexter εχει μικρότερη τηλεθέαση γιατί είναι σε συνδρομητικό κανάλι ΚΑΙ είναι adult σειρά.

Τα περι Καλομοίρας και Λαζόπουλου που κολλάνε; Ότι το "κοινό" (=όλοι οι άλλοι) δεν έχει κρίση;

Δημοσ.

Τα περι Καλομοίρας και Λαζόπουλου που κολλάνε; Ότι το "κοινό" (=όλοι οι άλλοι) δεν έχει κρίση;

προσφερουνε ποιοτιτα κατα την γνωμη σου?που κολλανε? προφανος δεν εχεις διαβασει τις τελευταιες σελιδες....

οχι,το κοινο εχει κριση,αλλα εχει μαλακισμενη κριση....

• Moderators
Δημοσ.

Το ποια είναι η γνώμη μου για την Καλομοίρα και τον Λαζόπουλο είναι εντελώς offtopic και δεν μου αρέσει να πλατιάζω.

Η φιλοσοφία "όλοι οι άλλοι είναι πρόβατα εκτός από μένα που ξέρω να σκέφτομαι" είναι προβληματική.

Το Prison Break δεν θα αποδειχθεί καλή σειρά αν πας να απαριθμήσεις τα μειονεκτήματα όλων των υπολοίπων σειρών, ή τραγουδιστών ή εκπομπών και του κοινού τους. Δεν σου βγαίνει...

Δημοσ.
Το ποια είναι η γνώμη μου για την Καλομοίρα και τον Λαζόπουλο είναι εντελώς offtopic και δεν μου αρέσει να πλατιάζω.

Η φιλοσοφία "όλοι οι άλλοι είναι πρόβατα εκτός από μένα που ξέρω να σκέφτομαι" είναι προβληματική.

Το Prison Break δεν θα αποδειχθεί καλή σειρά αν πας να απαριθμήσεις τα μειονεκτήματα όλων των υπολοίπων σειρών, ή τραγουδιστών ή εκπομπών και του κοινού τους. Δεν σου βγαίνει...

sorry ρε φιλαρακι,αλλα κουραζεις....

1)η καυλομοιρα πηγαινε καθαρα σε σχεση με τα ποσοστα = ποιοτητα που αναφερθηκαν σε αρκετα ποστ πιο πανω.οκ? να το εξηγησω ξανα?

2)για την φιλοσοφια και τα προβατα που λες.... η απαντηση μου .τελος.

(οταν το διαβασεις,μην βιαστεις να πεις, αααααααα! και εσυ θετικα σχολια εχεις γραψει για αυτον.... απλα ποσταρουμε 2 ατομα απο το συγκεκριμενο λογαριασμο).

3)δεν απαριθμησα οπως λες τα μειονεκτιματα των αλλων σειρων,για να βγαλω καλυτερο το prison break.αναφερα απλα παραδειγματα για να δειξω σε συγκεκριμενα ατομα,οτι αν θελουμε μπορουμε να βρουμε σαλτσες και ατελειες σε ολες τις σειρες.(παλι η δεν διαβασες ολα τα ποστ,η απλα διαβαζεις οτι σε συμφερει....μαλλον το 2ο ;) )

sorry,αλλα δεν αντεχω να ακουω αλλο για οδοντοβουρτσες του σκοφιλντ,κιλοτακια της σουζαν,και το αν ο μικρος ελ τζει εχει παει με γυναικα η οχι.αυτο το πραγμα,πουθενα σε καμοια σειρα δεν εχει ξαναγινει,να ασχολουμαστε με τετοιες μαλακιες.

4)με συγχωρεις παρα πολυ,αλλα δεν ειδα να κανεις quote η να αναφερθεις σε καποια παιδια,που δεν βρηκαν "εστω" και ενα καλο στοιχειο στο χθεσινο επεισοδιο,αλλα το μονο που βρικαν να πουν ητανε οτι το τραγουδι στο τελος δεν ταιριαζε και ....και....και....και....

• Moderators
Δημοσ.

sorry ρε φιλαρακι,αλλα κουραζεις....

oh, the irony :devil:

1)η καλομοιρα πηγαινε καθαρα σε σχεση με τα ποσοστα = ποιοτητα που αναφερθηκαν σε αρκετα ποστ πιο πανω.οκ? να το εξηγησω ξανα?

Φίλε έχεις αλλάξει τόσες πολλές φορές αυτό που είπες, και ανέφερες ποσοστά πολλές φορές και ο ίδιος (βλεπε my last quote που σου φάνηκε και αναμενόμενο ;) ) που δε λέει να σκοτίζομαι ...

2)για την φιλοσοφια και τα προβατα που λες.... η απαντηση μου

Θα μου αλλάξει τη γνώμη για την απαξίωση και το τσουβαλιασμα το topic για το Λαζόπουλο στο Μπλα Μπλα;

3)δεν απαριθμησα οπως λες τα μειονεκτιματα των αλλων σειρων,για να βγαλω καλυτερο το prison break.αναφερα απλα παραδειγματα για να δειξω σε συγκεκριμενα ατομα,οτι αν θελουμε μπορουμε να βρουμε σαλτσες και ατελειες σε ολες τις σειρες.(παλι η δεν διαβασες ολα τα ποστ,η απλα διαβαζεις οτι σε συμφερει....μαλλον το 2ο )

Έχω διαβάσει όλα τα post. Και μπορώ να πω ότι το μετάνιωσα γιατί διάβασα ουκ ολίγα "άκυρα". Δε χρειάζεται να υποθέτεις τιποτα για το τι εκανα εγώ. Δε θα βοηθήσει αυτά που λες, ουτε θα τα κάνει πιο σωστά.

sorry,αλλα δεν αντεχω να ακουω αλλο για οδοντοβουρτσες του σκοφιλντ,κιλοτακια της σουζαν,και το αν ο μικρος ελ τζει εχει παει με γυναικα η οχι.αυτο το πραγμα,πουθενα σε καμοια σειρα δεν εχει ξαναγινει,να ασχολουμαστε με τετοιες μαλακιες.

Είναι φανερό οτι (επανηλλειμένα) υπερβάλλεις...ίσως να είναι και χιούμορ.

Εγώ θα σε παραπέμψω να (ξανά)διαβάσεις όσα post κάνουν αρνητική κριτική στα επεισόδια. Έχουν ειπωθεί και επι της ουσίας πράγματα. Όχι ότι μας συμφέρει μόνο.

αυτο το πραγμα,πουθενα σε καμοια σειρα δεν εχει ξαναγινει,να ασχολουμαστε με τετοιες μαλακιες.

Στο LOST (τουλάχιστο).

4)με συγχωρεις παρα πολυ,αλλα δεν ειδα να κανεις quote η να αναφερθεις σε καποια παιδια,που δεν βρηκαν "εστω" και ενα καλο στοιχειο στο χθεσινο επεισοδιο,αλλα το μονο που βρικαν να πουν ητανε οτι το τραγουδι στο τελος δεν ταιριαζε και ....και....και....και....

Να τους κάνω quote εγώ; ΓΙΑΤΙ; Επειδή είπαν τη γνώμη τους; (και δεν προσπάθησαν να την επιβάλλουν).

Το ξαναλέω: Το Prison Break είχε καταπληκτική πρώτη season. Στην οποία θυμάμαι πάλι να γίνεται κριτική σε πολλά επεισόδια, σε καποια κοιλιά, και ειδικά προς το φινάλε. Η δεύτερη ήταν για μένα η παρακμή η ίδια και η τρίτη χύμα στο κύμα. Για άλλους όχι βέβαια και είναι σεβαστό.

P.S.: βραβεία για 2η season ... δεν ... ε; ;)

Δημοσ.

αν θες,τους λογους που δεν σου αρεσε η 2η σεζον? (αν θες βεβαια τους αναφερεις).

Στο LOST (τουλάχιστον).

ναι,μονο που στο τοπικ του λοστ το μονο που σχολιαζετε ειναι τα πολλα κενα που εχουν αφησει οι σεναριογραφοι,και το οτι μετα απο 3 σεζον δεν εχουμε καταλαβει χριστο.

δεν διαβασα πουθενα για το αν ο σαγιντ ειναι φυσικος μαυρος,η μαυρισε απο τον ηλιο,και για το αν ο τζακ πλενει το πουλι του και ποσες φορες την ημερα,και αν η κειτ πλενει τα ρουχα τις καλα,οπως ακουμε καθημερινα για το prison. (εκτος απο αυτα που εχω γραψει εγω τις τελευταιες ημερες για χαβαλε).

ΥΓ.απλα να ενημερωσω επι τις ευκαιριας,οτι τα ποσοστα και τις χρυσες σφαιρες στο προηγουμενο ποστ,τα ποσταρα επειδη απ'οτι βλεπω παιζουνε τοσο μεγαλο ρολο για εσας.(εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερουν).

υπαρχουνε 500 σειρες σε ολη την αμερικη.αν βγηκε δηλαδη 4η,σε χαλασε?

• Moderators
Δημοσ.
αν θες,τους λογους που δεν σου αρεσε η 2η σεζον? (αν θες βεβαια τους αναφερεις).

Βρίσκονται σκόρπιοι (δε θυμάμαι αν έγραψα και καμιά συνολική κριτική στο τέλος), στο αντίστοιχο topic.

δεν διαβασα πουθενα για το αν ο σαγιντ ειναι φυσικος μαυρος,η μαυρισε απο τον ηλιο,και για το αν ο τζακ πλενει το πουλι του και ποσες φορες την ημερα,και αν η κειτ πλενει τα ρουχα τις καλα,οπως ακουμε καθημερινα για το prison. (εκτος απο αυτα που εχω γραψει εγω τις τελευταιες ημερες για χαβαλε).

Λοιπόν, εδώ θα σε κατατοπίσει καλύτερα ο Sheik ή κάποιος πιο LOST-fan απο μένα :-D (που ως γνωστόν σε πολλούς δεν είμαι και ο καλύτερος οπαδός της σειράς). Θα περιοριστώ να σε παρεπέμψω στα αντίστοιχα topics (2η και 3η season) που είναι ξεχωριστά αν θυμάμαι καλά, και όπου έπεφτε συνεφο το θάψιμο.

Εντωμεταξύ (και ξεφεύγω λίγο :-() στο LOST είναι που μετά απο κάθε επεισόδιο πολλοί το έβλεπαν frame by frame για να βρουν κρυμμένα στοιχεία, ακούγαν ήχους ανάποδα, μεγέθυναν κουτιά απο γάλα κλπ... Επόμενο ήταν να αρχίσουν να βγαίνουν στη φόρα και λεπτομέρειες (ή χοντράδες) που εξέθεταν τη σειρα.

υπαρχουνε 500 σειρες σε ολη την αμερικη.αν βγηκε δηλαδη 4η,σε χαλασε?

Δεν με επιασες... Είπα ότι για τη 2η season του PB δε βλέπω βραβεία...

Δημοσ.

Δεν με επιασες... Είπα ότι για τη 2η season του PB δε βλέπω βραβεία...

Χεστηκαμε...αμαν πια ρε παιδα!!!προσωπικο γουστο δεν εχετε? πρεπει να τα κρινεται ολα απο τις τηλεθεασης και τα βραβεια?

ελεος...

• Moderators
Δημοσ.
Χεστηκαμε...αμαν πια ρε παιδα!!!προσωπικο γουστο δεν εχετε πρεπει να τα κρινεται ολα απο τις τηλεθεασης και τα βραβεια?

ελεος...

Καλά ηρέμησε. Έχεις χάσει επισόδεια απο τη συζήτηση, γι'αυτό δε σε παρεξηγώ...:rolleyes:

Δημοσ.
Το ξαναλέω: Το Prison Break είχε καταπληκτική πρώτη season. Στην οποία θυμάμαι πάλι να γίνεται κριτική σε πολλά επεισόδια, σε καποια κοιλιά, και ειδικά προς το φινάλε. Η δεύτερη ήταν για μένα η παρακμή η ίδια και η τρίτη χύμα στο κύμα. Για άλλους όχι βέβαια και είναι σεβαστό.

εδω ειναι το ζουμι...

Σιγουρα γινανε λαθη και στην πρωτη σεζον αλλα ηταν τοσο κορυφαια που τα προσπερασαμε.

Και πιστευω οτι εκπροσωποντας τους περισσοτερους που ειναι δυσαρεστημενοι με το πριζον, αυτο που μας πειραξε περισσοτερο ειναι οτι μια σειρα που ξεκινησε ιδανικα, μια απο τις καλυτερες σειρες, εφτασε στο σημειο να μας δειχνει αποδρασεις απο μυαλου 10χρονου παιδιου..

Εκει εχω η δεν εχω δικιο???

Δημοσ.

Λοιπον θα ηθελα να μου πειτε , επειδη δεν εχω καταλαβει ακριβως ποιο ειναι το υπονοουμενο οτι η Σαρα ζει....

Επισης τον Τ-μπανγκ θα το ξαναδουμε , πιστευω. Στην 3η σεζον τον ειχαν σαν κομπαρσο. Γιατι? Ασε που ειπε στην νοσοκομα οτι κανε υπομονη 3 μερες....Επισης δεν εχουμε δει ποιος ειναι ακριβως αυτος ο γερος που δεν μιλαγε και τον εδειξε την 3η σεζον με ασπρη στολη γιατρου,

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...