Προς το περιεχόμενο

The Official Prison Break Season 3 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά όταν ξεκίνησαν την σεζόν θα είχαν περίπου στο μυαλό τους το τι θα γίνει. Δεν ξέραν ότι θα σκάσει απεργία. Δεν μπορεί να είχαν στο μυαλό τους 15 ή 16 επεισόδια αλλά μια ολόκληρη σεζόν. Μάλλον έφυγε για του χρόνου 4η σεζόν είτε μισή είτες ολάκερη...

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
γιατί, θα δώσουμε εξετάσεις?

Εγώ Σεπτέμβρη θα δώσω γιατί χρωστάω τα κέρατά μου :P

Έλεος ρε μη μιζεριάζετε.

Αν πουν Σεπτέμβρη...Σεπτέμβρη,τι να κάνουμε.

jamessholdenn να δεις τι ωραία που θα'ρθει η όρεξη όταν σκάσει το "Previously on Prison Break..."στο 1ο επεισόδιο του νέου κύκλου και τσιτώσουμε όλοι πάλι.

Για όποιον το ξεχάσει,6 μήνες απέχουμε απ'τον Σεπτέμβρη,ας το ξαναδεί αν έχει μέσα του το μικρόβιο(κι είναι και λίγο "καμένος" σαν κι εμένα).

Δημοσ.

Α επίσης ρίξτε και μια ματιά στο γνωστό site για το pb μια μίνι συνέντευξη του αγαπητού Sucre.Μιλάει για επιστροφή το Μάιο(τώρα δεν ξέρω αν εννοεί γυρίσματα ή προβολή επεισοδίων,πιθανολογώ το 2ο).Πριν λίγο το είδα και χάρηκα.

Δημοσ.
μεχρι τον σεπτέμβρη δεν 8α θυμομαστε τπτ..

τουλαχιστον ειναι ενα χρονικο διαστημα 6 μηνων,οπου οι σεναριογραφοι μπορουν να μας ξαναδωσουν ενα "κομματι" ποιοτητας απο τον πρωτο και τον δευτερο κυκλο της σειρας ;) .

ακομα καλυτερα αν ξαναξεκινησει του χρονου.

Δημοσ.

για το λοστ που έχει και 1002 λεπτομέρειες να θυμάσαι πως αντέξαμε κοντά ένα χρόνο;

μια χαρά είναι το Σεπτέμβρη.

Δημοσ.
για το λοστ που έχει και 1002 λεπτομέρειες να θυμάσαι πως αντέξαμε κοντά ένα χρόνο;

μια χαρά είναι το Σεπτέμβρη.

Ε ρε πως καταντησαμε με τις καρκινοσειρες τους. Να παρηγορουμε ο ενας τον αλλον λες και η ζωη εδω τελειωνει. Εγω λεω να ξεκινησουμε ομαδικη αποχη. Παμε λοιπον αδερφια. Κομμενα τα Lost, Prison Break, Heroes, Dexter κτλ. ΑΠΟΧΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ (Ποσο μπινελικι μπορει να φαω πια???)

Δημοσ.

αχχαχαχαχαχαχααχαχαχ

νταξει ειπαμε οχι κ ετσι!

δε θα κλαψουμε κιολας απλα να χουμε κατι να περνα η ωρα οταν τα καλυτερα απεχουν

Δημοσ.
αχχαχαχαχαχαχααχαχαχ

νταξει ειπαμε οχι κ ετσι!

δε θα κλαψουμε κιολας απλα να χουμε κατι να περνα η ωρα οταν τα καλυτερα απεχουν

Φιλαρακι προσωπικα τα τελευταια τεσσερα χρονια εχω βρει μονιμο νταλκα. Το επομενο πρωι απο καθε release επεισοδιου περιμενω απικο μπροστα στο πισι για να κατεβει. Αν το Lost ηταν γκομενα δεν θα χωριζαμε ποτε. Μιλαμε πιστη και μονογαμια μεχρι αηδιας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...