KaizerSoze Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Oχι, δειχνει οτι φαγανε καποιον. Προσεξε τι ειδες. Ειδες τυπους να πυροβολουν μεσα σε ενα φορτηγο και μετα να δειχνουν "ικανοποιημενοι" με το αποτελεσμα. Προσεξε τι δεν ειδες και τι δεν μπορουσες να δεις. Δεν ειδες το αποτελεσμα, δεν ειδες το κινητρο(δλδ ποιον θελανε να φανε πραγματικα) Ολα αυτα γινονται ωστε να εχουν οι παραγωγοι την δυνατοτητα να πανε either way Λοιπον, επειδη πεφτουν κορμια για την rip-off-απο-το-Seven τελευταια σκηνη με το κουτι, στα φορουμς λενε οτι επισημα(αυτο το λενε μπολικοι) η Sarah Callies δεν θα επανελθει μετα την εγκυμοσυνη στον ρολο της...Sarah και πονταρουν οτι αφου Sarah παπαλα, στο κουτι ειναι το κεφαλι της
Members gsarig Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Members Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 ρε παιδια απο που να σωθει ο κελερμαν? αφου δειχνει τους αλλους να πυροβολουν και μετα κατεβαζουν τα οπλα που σημαινει οτι τον φαγανε. θα ειναι εντελως ακυρο να τον αναστησουν. Εγώ το στηρίζω σε αυτό που λεει και ο Keyzer: H σοφια των πολλων ετων με tv shows και κυριως με κομικς λεει "ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΠΤΩΜΑ-ωστε να μην υπαρχει κανενα σεναριακο ευρημα για να τον αναστησουν-ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ" Και σας παιζω 100Ε στοιχημα Βέβαια, 100 ευρώ δεν θα τα έπαιζα με τίποτα, αφού πάντα κρατάω και μια πισινή, αλλά ένα 10ευρω θα το έβαζα Μήπως ο gsarig είναι ο κινέζος που ζητούσε διαρκώς φωτογραφία από το πτώμα?? :mrgreen: σσστ... μην το πεις πουθενά, δεν ξέρουν ότι είμαι ζωντανός...
1980 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Oχι, δειχνει οτι φαγανε καποιον. Προσεξε τι ειδες. Ειδες τυπους να πυροβολουν μεσα σε ενα φορτηγο και μετα να δειχνουν "ικανοποιημενοι" με το αποτελεσμα. Προσεξε τι δεν ειδες και τι δεν μπορουσες να δεις. Δεν ειδες το αποτελεσμα, δεν ειδες το κινητρο(δλδ ποιον θελανε να φανε πραγματικα) Ολα αυτα γινονται ωστε να εχουν οι παραγωγοι την δυνατοτητα να πανε either way σωστα δικιο εχεις μπορει να φαγανε τον φρουρο. Παντως και εγω με την εικονα που ειδα οταν τελειωνε η δευτερη σεζον νομιζω οτι η σονα θα ειναι κολαστηριο κανονικα. Δεν εκπεμπει κατι τετοιο , το ριβερ φοξ σου εβγαζε πιο καλα το κλιμα μιας φυλακης. Και ξανα να το πω καινε χαλαρα τον τ-μπαγκ δεν εχει καμια σχεση με τον τ-μπαγκ των δυο πρωτων σεζον.
Solmyr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Σε ποιο επεισοδιο "φαινεται" να πεθαίνει ο Keler?
disqualified Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 ενω ολα δειχνουν οτι δολοφονειται το εχουν αφησει να κρεμεται, ποτε δεν ξερεις ποτε μπορει να σου φανει χρησιμος ενας χαρακτηρας
1980 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Σε ποιο επεισοδιο "φαινεται" να πεθαίνει ο Keler? η το 21 η το 22 απο τημ δευτερη σεζον , δεν θυμαμαι τωρα λογικα το 22.
1980 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Σε ποιο επεισοδιο "φαινεται" να πεθαίνει ο Keler? η το 21 η το 22 απο την δευτερη σεζον , δεν θυμαμαι τωρα λογικα το 22.
Bougas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 βεβαια παιζει και το σεναριο να προχωρισει λιγο η σεζον,και να μας δειξει ενα flash back επειδοσιο σχετικα με το τι εγινε με σαρα,ελ τζει,και κελερμαν. ΥΓ.παντος μαλακια,εχουν φυγει τοσοι ηθοποιοι απο τη σειρα,η σαρα εμεινε εγγυος και παει,ο κελερμαν λεγετε οτι υπεγραψε σε αλλη σειρα και παει και αυτος. δεν ειναι μαλακια να μας δειχνει τη σαρα με γυρισμενη πλατη στο 3ο επεισοδιο? ας βαζανε μια αλλη τουλαχιστον,σε τοσες σειρες γινονται αλλαγες στους ηθοποιους. και θα το ξαναπω.ποσους ανθρωπους επιτελους εχει αυτη η εταιρια?ο μαχοουν ειχε φαει τους μισους στην δευτερη σεζον,ο κελερμαν επισης τους αλλους μισους,ο μπιλ κιμ πεθανε,και ολο καινουριοι και καινουριοι ξεφυτρωνουν. ΥΓ.ο χοντρος που καθοτανε σε μια μερσεντε και ειχε πιει το αμιλητο νερο,που εξαφανιστηκε και αυτος?υπεγραψε σε αλλη σειρα και αυτος,και θα μας πουν στην πορεια οτι πεθανε απο ανακοπη οταν εμαθε οτι πεθανε Mr Kimm? ΥΓ2.με την προεδρο τι εγινε?τοσα ειπε ο κελερμαν,δεν θα τους κυνηγησουν αυτους?ετσι θα περασει και αυτο.σαν την παραγκα?
kirileman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Ωραιότατο επεισόδιο, βελτιώνεται συνεχώς και γουστάρω να βλέπω την απελπισία και την απόγνωση να τις διαδέχονται η ελπίδα και το πείσμα στο μυαλό του μιχαλάκη που αρχίζει να δουλεύει ξανά. Από εκεί και πέρα, νομίζω πως μερικά από τα ερωτήματα που τίθενται εδώ είναι κάπως ανούσια, κάποια υποθετικά και κάποια άλλα φοβερά βιαστικά, ειδικά αυτά που αφορούν την αλλαγή των χαρακτήρων από τους σεναριογράφους. "Η φυλακή αυτή σε αλλάζει", ειπώθηκε στο 3ο επεισόδιο, είναι μια "διαφορετική" φυλακή και όλοι έχουν αναγκαστεί να αλλάξουν για να επιβιώσουν. Υπάρχει μια εύθραυστη"τάξη" (ακόμα και ο "αρχηγός" της είναι εύθραυστος) άλλα μια τάξη άλλου είδους και ανά πάσα στιγμή μπορείς να βρεθείς νεκρός απλά για τη διασκέδαση των κρατουμένων ενώ νομίζεις πως είσαι οκ. Από εκεί και πέρα, ανεξάρτητα από το αν ζει ο Κέλερμαν ή όχι (μπορεί να ζει μπορεί και όχι, ανάλογα τις ορέξεις των σεναριογράφων), ανεξάρτητα αν έδειξαν πλάτη ή προφίλ της Σάρα, η σειρά έχει φοβερό ενδιαφέρον -κατά τη γνώμη μου- και θα συνεχίσω να τη βλέπω χωρίς να αφήνω τις όποιες ενστάσεις μου (οι περισσότερες εκ των οποίων βασίζονται σε υποθέσεις και μόνο) να μου τη χαλάσουν, και κυρίως, χωρίς να δίνω βάσεις στις απόψεις των υπολοίπων.
mindtrapper Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Σχετικά με τον Κέλερμαν, δεν πιστεύω πως είναι νεκρός γιατί ποτέ δεν έδειξαν το πτώμα του (συνήθως, όταν πεθαίνει βασικός χαρακτήρας έχουμε κοντινά στο πτώμα, αργή κίνηση, λυπητερή μουσική κλπ. :-P - βλ. Αμπρούτζι). Πιστεύω πως τον κρατάνε καβάτζα για αργότερα, για σεναριακή "ανατροπή"... H σοφια των πολλων ετων με tv shows και κυριως με κομικς λεει "ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΠΤΩΜΑ-ωστε να μην υπαρχει κανενα σεναριακο ευρημα για να τον αναστησουν-ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ" Και σας παιζω 100Ε στοιχημα Καλά εδώ ούτε το 'silent clock" δε μετράει πια, δε μπορείς να είσαι σίγουρος για το ποιος χαρακτήρας σε σειρά θα μείνει πεθαμένος. Tony comes back
KaizerSoze Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Αυτο ειναι το πλεον τραγικο γιατι μιλαμε για χαρακτηρα που τον ξεζουμισανε και τον στειλανε λιγο πριν ξεφτιλιστει και με ωραιο τροπο, δλδ μια χαρα τελος ειχε Και τωρα τον αναεστουνουν?Γιατι?Αυτο δλδ φταιει που πατωσε η 6η σεζον?Τεσπα, μην συνεχιζουμε, λαθος σειρα
vlachaquito Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 ΥΓ. Δεν μου αρεσει καθολου η νεα φυλακη, πολυ ελευθερια ρε παιδι μου με αποτελεσμα να καταφευγουμε σε σεναριακες τριπλες του 10λεπτου μπας και αγχωσουμε τον θεατη Τεραστια απογοητευση αυτη η φυλακη.. Ετσι οπως την εδειξαν στην αρχη εμοιαζε με την κολαση του δαντη, και τωρα φαινεται σαν κατι το πολυ χαλαρο, αν κανεις την δουλεια σου περνας μια χαρα...βρηκανε και νερο, ποιος την χαρη τους... Οσο για τις φημες με την σαρα, ΘΑ ΘΡΗΝΙΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΑΝ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ...ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Sellers Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Μόλις είδα καπάκι το 1,2,3. Ρε παιδιά δεν ξέρω γιατί αλλά εμένα μ'άρεσε υπερβολικά. Κλάσης ανώτερο απο δεύτερη σαιζόν αλλά όπως ήταν αναμενόμενο κμία σχέση με το πρώτη. Ωστόσο έχει πολλά κοινά με την πρώτη. Επέστρεψε το συναίσθημα του ''τώρα έφτασε στο απροχώρητο η κατάσταση τι θα γίνει?''. Τώρα όσο για την νεκρανάνασταση οποιουδήποτε χαρακτήρα δεν νομίζω να το θεωρούν πρωτοτυπία. Οι 9 στις 10 σειρές μες πολλές σεζόν αυτό κάνουν. Ίδωμεν...
speedy23 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδια εχετε δικιο πραγματι οτι περιμεναμε τη φυλακη πιο σκληρη.Αλλα αυτο συνεπαγεται με μονομαχιες μεχρι θανατου και καπου αυτο θα το βαριομασταν αμα το εδειχναν συνεχεια.
KaizerSoze Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Oχι, δεν με πειραζουν οι μονομαχιες, με πειραζει οτι ειναι υπερβολικα ελευθεροι να κανουν οτι θελουν εκει μεσα και για να δωσουν αγωνια πωπω-τωρα-θα-τους-πιασουν καταφευγουν σε μαλακοειδη τεχνασματα οπως με την μπαρμπερισσα και τον Λετσερο στο 3ο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.